Lite mer onödig fakta om mig! *ego*

Jag vet att såna här listor är ganska tråkiga men jag har inget bättre för mig idag! :D

Jag är en extremt frusen människa! Från och med början av september kan jag utan problem gå runt i tre tröjor under min jacka och ändå frysa. Och jag har i stort sett alltid MINST 2 par strumpor på mig för att inte frysa om fötterna! Jag frös till och med i Turkiet när det var 38 grader varmt…. 2 ggr!

Jag har väldigt små fötter! Jag har haft samma skostorlek sedan jag var 11 ungefär. Jag köper alltid storlek 36 i mina Converse och då får jag utan problem plats med två par strumpor utan att det blir trångt.

Jag är väldigt specifik vad gäller mat. Jag tycker om mat som de flesta andra ratar direkt. Fiskbullar i dillsås, spenatsoppa, rotmos, bruna bönor m.m. Men däremot tycker jag absolut inte om hamburgare, panpizza, kebab, hamburgerdressing eller skaldjur som alla andra älskar. Udda? Ja, jag vet! 

Jag är i stort sett mer känd vid mitt efternamn än mitt vanliga namn. Har i stort sett alltid varit så, sen förskolan eftersom det fanns en annan Jenny i min klass. Till och med min älskling kallar mig vid mitt efternamn om han berättar för någon att jag är där, eller hälsar från mig eller så eftersom hans syster också heter Jenny, och man måste kalla mig vid mitt efternamn för att veta vem av oss han menar. Men mitt efternamn är coolt så det gör inget. ;)

När jag var yngre var jag en hejare på att fånga in vilda djur så som kopparödlor, salamandrar och grodor som jag tog hem och ville behålla som husdjur. Kom hem med något nytt i stort varje vecka. Och under några veckors tid hade jag en kopparödla i terrariet med min sköldpadda, och även om det var helt öppet i toppen och ödlan kunde smitit ut hur lätt som helst så stannade den kvar.

Jag hatar Volvo-bilar! Jag hatar även vita bilar! Tycker verkligen inte vitt är en snygg färg på bilar, med undantag för vissa modeller av vissa märken, men de är få. Och Volvo är det värsta jag vet! Ändå har jag ägt två vita Volvos i mitt liv. 2! Och jag har haft körkort i typ 3 år.


Haha så onödigt vetande men varsågoda! :D


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha jag är också känd för mitt efternamn. Men det är både för att det är "unikt" och nog mest för att min pappa är typ känd i denna stan så det blir naturligt så. Jag menar, jag fick senast i helgen bli arg och säga till en person att jag är inte min pappa så döm mig för vem jag är. Jag är min egen individ.



Och frusen.. det är jag med!! Det är det värsta jag vet, att frysa. Det är jobbigt.



SVAR: 90-talsfilmerna från Disney är de bästa. Och några av de äldre innan dess. Ja de har lite tappat stilen som man var van vid från förr. Ja Trassel tyckte jag med var bra för den hade lite vibben av hur jag tycker Disney "ska" vara. Den skrattade vi ordentligt åt. Älskar hästen & kameleonten i den!



Min chef känner mig sedan länge så han har koll på mitt kaffebehov, känns faktiskt rätt skönt. Han vet nog att hans dag blir så mycket lättare om jag får mitt morgonkaffe haha. Ja, det är skönt.. det blir en bättre arbetsdynamik om man är ett bra team. Kan vara så att eftersom vi jobbar med idrott att man på ett naturligt sätt bygger även arbetslaget som ett riktigt "lag". Att man vet att även om någon är mer "betydelsefull" så måste alla fungera ihop för att det ska bli bästa resultat och jag gillar det. Vad trist att det blir så, att det är misskött och det blir stor rullians med personal. Det blir mindre personligt då och kanske lite trist? Såna chefer förstår jag mig inte på, de borde inse att det är bäst för alla parter om de har en schysst arbetsmoral. Det vinner de själva på! De behöver inte vara best friend med sina anställda men man får ju behandla dem med respekt i alla fall! Hoppas med du kommer därifrån snart för det låter inte alls skoj!



Det finns inga regler när det kommer till kärlek och jag tror att filmer och allt det där har förstört det lite. Det är inte riktigt så det funkar, att man springer på en snubbe på stan & två månader senare är man happy forever :P Det är också en bra grund att bygga på, att man känt varandra länge. Det finns liksom en underliggande trygghet där då. Jag tror rädslan för att vara ensam är den som är överhängande. Men vad är egentligen det farliga? Det finns så mycket Svenssons-regler. Och ett bäst-före-datum på bröllop och barn, vlla, hund och Volvo typ. Släpp normerna och kom in i matchen. Kärlek är varken logisk eller rationell!

2011-10-20 @ 08:19:34
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...