Just nu!

Jag tar tillbaka det där med att det inte går något bra på TV på söndagar för just nu går nämligen den här filmen på 3:an:



Tim Burton, aliens som låter som ankor och fula specialaffekter. Kan det bli bättre!?

Fast officiellt är det ju måndag nu så min teori kanske står fast fortfarande. ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Annars är jag beredd att hålla med om att det inte finns mycket bra söndags-tv.



Svar: Tack :) Det gick helt okej, men vi har mycket att jobba på och slipa under träningarna innan vi ska spela nästa steg.



Eller hur? Bussar ÄR försenade. Minst en minut, gärna fem, tio med..



Choklad är helt galet gott. Chokladpraliner som kommer till dörren är helt klart mer värt än blommor haha.



Nej jag tycker de saknar respekt för privatliv de där hökarna som kallar sig själv journalister. Eller hur? Man kanske skulle kolla upp när han ska fira något stort nästa gång typ och knacka på för att ställa ett par frågor, ge igen ;)



Det är roligt med utmaningar i livet och sura, bråkiga hästar som verkligen inte gör som man vill rä minst sagt en utmaning. Då känner man sig så powerful när man klarar det. Jag tror man lär sig så mycket mer av att ta det svårare jämfört med de hästar som är lätthanterade, man utvecklas mer när man har en stor utmaning.



Nej det är så man vrider på sig, det är lite jobbigt faktiskt. Nej men han är verkligen sån och mina killkompisar hatar det med honom för allas tjejer blir så "åååh han är så himla gullig, jag vill också ha en egen låt" typ haha.



De där perfekta familjerna skrämmer mig faktiskt. Och att för dem (i alla fall frun i den familjen jag känner) är det SÅ viktigt att alla tror att det är sådär perfekt och mysigt hela tiden. De påpekar alltid hur "min fru är min förebild. Hon är fantastisk". Ibland vill man bara ställa sig upp & skrika... eller i alla fall ifrågasätta varför hon är så bitter då eller varför han är otrogen mot henne? Men vad gör det när ingen vet? När man har perfekt hus, perfekt äktenskap, perfekta barn, perfekta jobb... haha. Det enda som är perfekt är ytan, imagen. Allt annat är ju en lögn. De få som varit nära nog vet det.

Jag skulle inte heller räknas som en del av det perfekta paret men jag vill inte vara perfekt jag vill vara äkta!

2011-10-24 @ 12:44:06
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Frederika

Ush den är ju inge bra :P

2011-10-24 @ 15:22:57
URL: http://friickii.blogg.se/
Postat av: Astrid

Det är go!

2011-10-24 @ 18:24:38
URL: http://astalavista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...