Ännu mer om kollektivtrafiken...!!

Jag är som en repig skiva just nu, hakat upp mig. Men jag skulle in och kolla busstiderna och möts av den här:

To hell and back

Ja jag hoppas ni kan se någorlunda men här står det att bussen som ska gå 17:20 kommer vara en minut försenad? Ursäkta men bussarna är ALLTID minst 1 minut försenade. Det är liksom inte ens något att informera om! Informera oss när bussen är i tid istället! Då är det en nyhet!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha jag har tänkt på detsamma när jag kollat tågtider och så.. 1 minut? Jaha, men vem bryr sig? 10 minuter, 15 minuter.. jo då är det en annan sak men EN?



Jag tycker visserligen om realistiska drömmar, så länge de handlar om något trevligare. xD Men det är inte ovanligt att jag drömmer en massa konstigt. :)



SVAR: Nej det är så himla gott. Choklad i alla former är gott. Min charmör till kille är inte hemma hela helgen så han skickade choklad med bud idag haha. Han är så smörig ;)



Nej men såna människor sätter alltid igång känslor hos folk alltså, det är galet. Nej eller hur? Jag blev bara förbannad när den journalisten kom fram, kom igen jag tänker väl inte ge dig någon jäkla kommentar, jag försöker ha roligt med mina vänner ute på en krog.. dum eller? Haha.



Nej man brukar inte ta med folk som inte är vana vid hästar till de lite mer krävande hästarna direkt :) Haha nej någon Trassel-häst har inte jag heller hållit på med. Eller jo, lite en sådan. Jag var alltid den tjejen som skulle ha de bråkiga hästarna. Och han var helgalen, ALLA andra var rädda för honom. Därför han blev såld till slut för det var aldrig någon annan som ville rida honom ;) Sen blev han tillbaka lämnad från den första som köpte honom med. Men åh vad jag älskade den lille pojken, hade jag haft tiden till att ha honom hade jag slagit till direkt. Han behövde ju bara lite kärlek.. och mycket tålamod haha.



Nej men alltså, det är gulligt men jag blir lite halvt obekväm när han drar fram gitarren, spelar en låt och sjunger rakt till mig. Men nu tycker jag det är gulligt som sagt, nu när jag märker att det är sån han är.. inte att han försöker köra nån klyscha för att få tjejen liksom :) Jo men absolut, för han kan verkligen verka väldigt smörig och slibbig ibland min karl.. men man måste bara lära känna honom och se VEM han är, han är väldigt äkta och det funkar för honom :)



Jaha men piano är ju härligt, blev småkär i en karaktär i General Hospital typ när han spelade piano. Så fint!! :) Men ja, det är ju inte de detaljerna som det handlar om. Men det är bra.. då har vi två musikaliska killar du och jag, de måste vara bra haha.



Nej men precis, det finns för- och nackdelar med det alltså. Jaaaa herregud, hade jag fått höra jag älskar dig eller fått något framtidssnack sådär snabbt hade jag bara sprungit åt andra hållet och blivit typ livrädd.



Det är lite så, jag tror de lever mycket på sin yta och gillar att folk anser dem perfekta och att de har det där som "alla vill ha". Nej jag tror det ligger något i det där uttrycket "i de lugnaste vatten".

2011-10-21 @ 21:47:07
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: A N G E L I J N A

allt bra ?:)

2011-10-23 @ 19:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...