Varför jag blev som jag blev

Min mamma sitter och kollar på Morden i Midsommer och helt plötsligt vänder hon sig mot mig och kommer med en väldigt insiktsfull fråga.

"Hur lyckas de göra mord så hemtrevligt?"

Haha, inte konstigt att jag är lite knäpp ibland med en sån mamma. Men hemtrevligt är kanske inte hur jag skulle beskriva det. Inte ens i Midsommer. :)



De "hemtrevliga" utredarna i Morden i Midsomer.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

SV; Ja jag förstår det. :)



Är allt bra med dig idag? =)

kram

2011-11-16 @ 20:59:03
URL: http://nathalies.nu
Postat av: Agnes

Sv:



Jag hade en blogg tidigare, men kan säga att jag är ny typ. Och tack så mycket! :)

2011-11-16 @ 22:12:37
URL: http://agnesr.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Han är ett kreativt geni :)Nej jag tycker han är väldigt duktig och han kan jobba med den typen av filmer på ett bra sätt.



Då är vi på samma nivå och tycker lika - igen! Man kan alltid ändra sin situation tycker jag. Absolut, men det mesta handlar om rätt människor i sin närhet :)



Kan inte mer än hålla med även om jag just nu är lite trött på min chef och hans sätt.. men å andra sidan är han oftast bra så det får vara så :P Men det är tråkigt när det blir så. En bra chef får dig att vilja prestera för mer än sig själv. Du jag tycker med det vore synd att ödsla whisky på en sån chef. Jag har en idé... jag kommer till Värnamo så delar du och jag den flaska instället för den dummer :P



Nej jag gillar med såna lugna kvällar på en pub, lite musik men att man ändå kan prata under kvällen och umgås. Vill man dansa, så dansar man .. men det är bra att man kan ta lugna kvällar med :) Haha jägershot? Oh lala. Gör bara det med min tyska kompis.. en gång nästan kille, men nu bara vän ;) Trist att det är dåligt med ställen.



Nej facebook är enligt mig ganska överskattat, fattar inte mig på alla par som överöser sin klärlek DÄR. Finns väl bättre ställen att säga gulligull älskar dig mest av allt i hela världen än på fb så alla kan se? :P Haha den tycker jag är kul "har det inte hänt på facebook är det inte sant". Ehm.. okej, alla kanske inte vill hänga ut hela sitt liv just där?



Nej eller hur? man behöver olika uppfattningar om saker och ting med. Det piggar upp :) Jag tycker det är tråkigt hur lätt folk verkar ge upp på sina relationer. Det är klart det krävs en del jobb!



Nej det är alltid svårt att lära känna någon ny men också väldigt spännande :) Det är svårt dock för man vill som du säger inte heller bli FÖR inversterad för snabbt. Även om man lätt blir det som nu, jag känner verkligen en helt annan känsla än något annat förhållande. Detta känns så bra. Men vi är ändå på ett rätt nytt stadie.. vilket man lätt glömmer när det går så bra. Vi har ju bara känt varandra nu i.. fyra månader.

2011-11-16 @ 23:18:41
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...