Stormigt värre!

Ingen missade väl stormen Berit som drog ner över småland och skåne i går kväll?! För det gjorde verkligen inte vi! Det var släktkalas igår hos min pojkväns föräldrar för att fira min pojkväns och hans pappas födelsedag gemensamt. Mitt i alltihopa hördes ett krasch och ett klirr. På gaveln av huset stod 4 gamla fönster lutade mot väggen sen de hade bytt några fönster förra året. De hade blåst omkull och gått sönder.

Ungefär en halvtimme efteråt hördes ytterligare en smäll och ett klirr. Då hade Jonnes mammas stora lykta som stod på trappen bara blåst iväg och landat två meter bort, alldeles trasig och bucklig. Det är ingen liten lykta heller. Typ en meter hög och väger bly men den lyckades ändå blåsa omkull.

När kvällen sen började närma sig sitt slut hade deras stora "älgaträd" blås omkull och utebordet som stått längs en vägg hade blåst iväg och rakt ner i deras damm! Inte nog med det, i morse hittade vi flera stora svarta sopsäckar som hamnat i just deras trädgård. Vart de kom ifrån vet vi inte! Och lustigt nog har inga andra grannar drabbats, och det verkar inte som att några  träd blåst ner någon annanstans heller!



Jag skulle egentligen kört ner min pojkvän till Skåne igår också. Sen funderade vi på om han skulle ta tåget men eftersom de ställt in nästan alla tåg i Skåne var inte det heller något alternativ. Vi satt länge och väl och funderade på om det var en sån bra idé och kom fram till att det bästa var att vänta tills idag så fick han själv köra ner till Skåne eftersom han ändå hade sovmorgon. Fick en natt till med min älskling iallafall. <3

Och jag kan ju säga som så att det var tur att han inte åkte. Läste på nyheterna att ett tåg nere i Skåne faktiskt hade kört på ett nedfallet träd!

Ananrs har helgen varit ganska lugn. Älsklingen fick dille i lördags så vi stod och gjorde ännu mer julgodis. Klockan halv 9 på kvällen stod vi och gjorde Baileystryffel, vit tryffel med kardemumma, brända mandlar och chokladdoppad, syltad ingefära. På söndag förmiddag fortsatte hans godsdille och han ställde sig och slängde ihop en låda kanderade jordnötter också bara för sakens skull. Nu får det vara nog med julgodiset tycker jag!

Hoppas alla andra haft en skön helg och en härlig första advent!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Mysigt med julgodis! Är du mest med pojkvännen på helgerna? Läser aldrig något om galna upptåg med vännerna. Hihi ha en trevlig vecka! Kram

2011-11-28 @ 17:33:04
Postat av: EMMAS!

nej precis :)

jaa de har jag, dudå?:D kram

2011-11-28 @ 18:01:16
URL: http://eemma.se
Postat av: HANNA

sv: inte mycket! :D

2011-11-28 @ 19:06:20
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: Sandra

Nej hur kunde man missa? Vilken blåst! Vi var på väg hem från Göteborg men valde att vända och stanna en natt till. Det gick ju inte!!



Svar: Göteborg var helt fantastiskt. Hade velat vara kvar där fortfarande!!



Nej det är inte ett bra sätt, jag gillar inte det för jag tycker om att leva rätt hälsosamt utan att vara en av de extrema. Jag tror med man äter oftare som sambo. Man äter middag tillsammans & sen blir det många myskvällar på soffan! Haha nej kan tänka mig att det är två sidor av det med, som med allt annat.



Jag tror med det, det är ganska så utlämnande och alla vill veta ALLT det är svårt att hålla rätt nivå på det hela.



Ja det är mysigt med det vilda livet runt omkring. Det är ju dock inte ofta man ser djuren eftersom de lever för sig själv inne i skogen men då och då.



Det är ju perfekt, så det ska vara!! :) Det låter ju i alla fall som ni är väldigt förberedda på att bo ihop liksom!



Jag kan förlåta honom och släppa en hel del ilska men att jag varit i närheten av honom denna helgen är inte heller häslosamt. Vi har alltid haft en så destruktiv relation.. det är inte bra för någon av oss egentligen. Nej allt är inte alls bra mellan oss & det är liksom inte som att jag pga han säger detta vill ha honom tillbaka eller något sånt. Det handlar bara om att jag känner mycket. Många tankar. Jag menar hur missade man detta? Hur kunde jag bara gå när han behövde mig som mest? Och så vidare.. det är mycket tankar. Nej jag litar inte på honom, han har hittat på så jäkla mycket skit och gjort så mycket som inte går att ta tillbaka! Han har ju skaffat hjälp & är nykter sedan snart 4 månader tillbaka. Så därför kom han och ville säga att han var ledsen, att han fortfarande är kär i mig & att ett av hans största misstag var att han förstörde vårt förhållande. BOOM, liksom tack för de bomberna. Det är svårt att glömma när man är i Göteborg eftersom han bor där. Så det har varit en intressant helg.



Jag tror med det, jag tror man behäver ha det tufft för att kunna uppskatta allt det fina också :) Och man vet att de där små sakerna som sker inte är så jäkla farliga trots allt.. det kan bli så mycket värre!



Haha jag har svinplatt hår och det trasslar sig konstant. HEMSKT! Nej jag skulle bara vilja ha hår som är lätt att sköta.. då hade jag varit nöjd :)



NEj verkligen inte, man ska ju leva livet live inte via en dator. Man ska njuta och ha kul! :) Haha usch ett sånt album vore ju totalt tragiskt =/ Det är tråkigt att det ska ta över folks liv på det sättet. Det blir ju verkligen ett beroende, till & med ett missbruk om det ska ta över livet på det sättet! Ja jag har sett Wall-E

2011-11-29 @ 09:36:21
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jenny

Anneli: Jo, det är mysigt med julgodis, fast ännu bättre att få äta upp dem sen. ;)



Ja det blir ganska mycket tid med pojkvännen på just helgerna eftersom vi inte kan ses på veckorna numera.



Jag önskar också att det var mer galna upptåg med vännerna, men det blir tyvärr mindre sällan då jag ofta jobbar kväll om jag jobbar, annars jobbar de kväll också. Sen är det många vänner som flyttat iväg eller fått barn så de galna upptågen blir mindre och mindre. Sen är jag urdålig på att komma ihåg att uppdatera bloggen när jag väl gör något med vännerna. :P



Tack så mycket, hoppas att du också får en underbar vecka! :) Kramar

2011-11-29 @ 21:53:05
URL: http://paraworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...