Dag 3: Min favoritårstid och varför.

Den fråga jag kommer ha lättast att svara på under de här 30 dagarna tror jag. Helt klart sommaren! Även om sommaren i Sverige varit uslig de senaste åren, och jag har mest jobbat hela somrarna så är fortfarande sommaren min absoluta favoritårstid.

För det första så är jag frusen av mig, något jag nämnt tidigare i min blogg. När graderna därför inte konstant ligger nära fryspunkten så trivs jag mycket, mycket mer. Jag älskar att gå i kjol eller shorts och snygga t-shirtar och jag hatar att känna mig som en michelingubbe på vintern. På sommaren är man friare. Man kan bada, man kan gå ute på nätterna utan att frysa ihjäl!

För det andra så är folk mer villiga att hitta på roligare saker! Fester på stranden, grillparty, åka och bada och spela kubb vid en sjö, gå på uteservering och så mycket, mycket mer. Jag tycker det är fel att man ska behöva ha ursäkten att det är sommar för att gå ut, men på sommarn har folk mer energi eftersom det är ljusare ute. Folk får även semester och har mer tid till roliga aktiviteter.

För det tredje: Tänk er en varm sommardag och ett stilla sommarregn. Eller när det blir sådär riktigt mörkt och ett riktigt åskväder slår till. Underbart mysigt och något som bara händer på sommaren.



Ps. Att slippa skrapa rutorna på bilen är ALLTID ett stort plus! Ds.


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Sv; Okej, ja det blir lättast så. =) Haft en bra dag? :D

2011-11-03 @ 18:12:38
URL: http://nathalies.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...