Dag 13: Mina största svagheter

Det här är väl inget roligt inlägg. Att tvingas skriva om sina svagheter kan ju fungera som terapi på sätt och vid, eller så pekar man ut dem ännu mer. Men, här kommer de då...

Mitt självförtroende.

Jag har aldrig haft bra självförtroende, fast vid vissa perioder i mitt liv har det varit värre än någonsin. Och jag vet att mitt självförtroende kan göra det svårt för mig att ta den plats jag egentligen förtjänar. Jag jobbar dock på detta, det kan jag lova er. :)



Att jag är för snäll

Jag är alldeles för snäll, något som förvisso kan ha med ovanstående självförtroendebrist att göra. Men jag har alltid varit den som låtit andra trampat på mig, ta plats framför mig. Jag har alltid räknat mig själv som generös, men när går det över gränsen från att man är generös till att man är för snäll och ger bort pengar, saker eller sitt godis? Det blir ofta lite dörrmatta över det hela.

Mitt humör

Är det något som verkligen retar mig, eller något som gör mig upprörd så kan jag explodera ganska fort, och jag kan bli förbannad och arg. I vissa fall kan det tyvärr även gå ut över fel personer. Om jag är arg för något som hänt kan jag vara jättearg och då låter det som att jag är förbannad på personen jag pratar med vilket oftast inte alls är fallet. Jag har nämligen svårt att prata lugnt om jag är arg. 




Jag har nog massor av andra svagheter men det här är de som verkligen ställer till det för mig. Att ha lite dåligt morgonhumör som jag också har, det är ju inget som påverkar för mycket, och det är något jag kan hantera, iallafall till en viss gräns. 

Ja, det här var roligt... :P 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...