Blogg som bråkar!

Blogg Esse verkar bråka med mig för tillfället. När jag ska skriva ett nytt inlägg så ser jag halva sidan, vilket gör att jag skriver i blindo för tillfället. Så eventuella stavfel och liknande får ni förlåta mig för.

Men ni kanske kan förstå varför jag varit seg med bloggandet. Jag får försöka igen imorgon och hoppas att det ordnat sig tills dess.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Läst att många har det problemet just nu, mysko!Svar: Tack ska du ha, jag är supernöjd med håret verkligen.Alla borde ha önskelistor men sen är jag så dålig på att önska mig själv så det vore svårt :P Jobbigt med en flickvän som hela tiden ska shoppa så att det inte blir nått över till resten haha.Jo, det är ju lång tid att vara utan sitt jobb vad man än jobbar med. Nej ingenting är ju rättvist men såhär grov orättvisa gör ju att man undrar vad folk tänker med. Eller hur? Det är ju galet egentligen hur mycket sånt spelar in. Att de rika bratsen med backslick kommer lättare undan än en vanlig snubbe i mjukisbrallor liksom. Det är inte okej att sånt ändå får spela en så stor roll när "rättvisan" ska skipas.Nej men precis, känner detsamma. Det är helt okej faktiskt. Tycker med att det är fint när man för en gångs skull får lite uppskattning för den visade respekten, som sagt är det ganska sällan.. man blir mest mött av sura blickar från folk som bestämt sig för att alla rökare är dumma i huvudet.Absolut! Uppskattning av pengar ska man ha var man än kommer ifrån eller vad man har. Jag tror man kan vara bortskämd men ändå förstå värdet, jag skulle nog ändå påstå att jag blivit ganska så bortskämd som liten men inte till den grad att jag inte insett att pengar är något man förtjänar. Det tycker jag att det gjorde, det var skönt att få lyssna på folk och träffa människor som faktiskt kan ge en insyn på ett helt annat sätt. Nej det är ju så det är. En missbrukare drar ju ner alla i sin omgivning i det hela också. Man blir medberoende & har ju på något sätt fött beroendet under en tid. Men man kan inte ta på sig det, det är ju som att ta på sig någon annans sjukdom. Det är ju aldrig ditt fel om någon blir sjuk. För det får man ändå påminna sig om, det är en sjukdom och ingenting annat.Det är ju en fin slogan och en fin marknadsföring att ha :P Jag förstår vad du menar, har flera gånger haft mycket problem med en fotbollsklubb jag jobbade för och det var många idioter som gjorde saker man skulle vilja skrika från alla tak och berätta för alla tidningar men sen tänker man rationellt på de man tycker om som fortfarande befinner sig där som skulle skadas av det och så förblir man tyst och håller sin info inom sig liksom. För hur gärna man än skulle skada dem vill man inte skada sina vänner. Nej jag tycker du gör rätt i att vänta ut det hela och hoppas att de förr eller senare åker dit så det smäller om det. Det kan de vara förtjänta av,Nej det tycker inte jag heller, men jag tror inte folk tänker så långt. Jag menar jag har bekanta på facebook som jag inte vill ska veta ALLT om mig så det privata väntar jag med tills jag träffar mina NÄRA vänner privat. Inte över nätet. Tycker också att man ska fråga först, inte bara fläka ut andra över nätet utan deras vetskap! Nej man vet faktiskt aldrig vem som är inne och snokar, privat som det ska vara.. njae, känns ändå inte helt 100 va? Trots allt är det inte SÅ svårt att komma in och snoka.

2011-12-08 @ 01:03:29
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: anniepiie

Så himla störande!!! Jag hade så igår att den där rutan om man vill uppgradera till pro är ivägen! :( Men sen rensade jag historiken och då hamnade den brevid igen så jag kunde se vad jag skriver! :) hihi SV: Okej, men det är minst lika gott utan nötter tycker jag! :) Min faster är oxå superallergisk så brukar bli utan här oxå ibland när jag har fått av henne! Det går kanon, har bara en julklpapp kvar faktiskt så det är skönt! :) Fast jag tycker det är så roligt att ge bort klappar så brukar bli nåhon mer innan jul sen iaf! haha Jaa, golfskor skulle nog inte vara så dumt! Nu är det dock torrt här på vägarna för blåste jättemkt igår samtidigt som det var runt 5 plusgrader! :) Idag har jag inga speciella planer faktiskt. Ska nog dra ut en sväng ikväll ev, får se! :) ha de bra...Kramis

2011-12-10 @ 14:29:22
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...