Flyttlasset tuffar iväg!

Idag går flyttlasset till nya lägenheten! Jag hoppas att ni alla kan förstå att det kommer vara lite tomt här några dagar då det är mycket som ska byggas ihop, packas upp och flyttas från två olika hem. Lägg till att vi kanske inte har internet nu på några dagar. Så om det tar tid att svara och blogga så är det därför!
 
 

2årsdagen!

Jag håller på att sortera och rensa bland bilderna jag tog på vandringen så jag hoppas kunna lägga upp dem någon gång i helgen. Nästa vecka flyttar ju jag och min älskling till nya fina lägenheten och då kommer det inte finnas så mycket tid över. 
 
Det kommer blir så underbart att bo ihop med min Jonne. Vi har båda längtat efter detta ett bra tag och så här nära våran 2 årsdag så är det ju menat! Och jag anser ju att det bara kan bli underbart när min 2årsdag såg ut så här:
 
 
Frukost på sängen med rosor, tända ljus, te och fattiga riddare! 
 
Sushi på kvällskvisten och en bra film! 
 
Min älskling berättade även att han först planerat att vi skulle sätta oss i bilen och att jag inte skulle få veta vart vi var på väg. Överraskningen skulle vara Borås Djurpark. Jag hade ju automatiskt antagit att vi var på väg till Göteborg, inte Borås om vi åkte den vägen. Men efter vandringen så kom vi överens om en jättemysig kväll hemma istället! 
 
Förstår ni varför jag älskar denna grabb!??
 

Nail Art Challenge 26: Inspired by modern technology

Jag skulle kunna skylla förseningen av denna veckans challenge på vandringen, och jag kan lova att mina naglar verkligen inte var/är i fint skick efter den strapatsen. Men det är inte alls därför! Jag har faktiskt prioriterat att göra så mycket annat nu när solen och värmen äntligen har hittat till Småland!! 
 
Sen kan man ju även skylla på att veckans tema kändes lite udda. Jag har spenderat en halv vecka i vildmarken, utan teknologi och ska sen hitta inspiration i modern teknologi. Oh Well. 
 
Jag satsade på att måla kretskort på mina naglar. Ja, jag vet, kretskort är inte så modernt men det gör sig snyggast på naglarna av allt jag kom på! Jag har använt den här bilden som inspirationskälla: 
 
Bilden är lånad från Chalmers Robotförening
 
Så här blev mina naglar: 
 
 
 
Kladdigt, slarvigt och lite skavt. ;) Men så får det bli. Hoppas jag kan göra bättre ifrån mig nästa vecka! 
 

Nananananananana BATMAN!!

 
Jajamen, jag överlevde vandringen! 8 mil på 4 dagar har dock tagit slut lite på mina energireserver och det är mycket att ta igen när man varit borta ett tag. Jag lovar och svär att jag ska ta itu med alla era kommentarer så fort jag bara kan! Men just nu går tiden åt till en massa annat...
 
Ikväll blir det iallafall bio med bästa Ricard och älsklingen. The Dark Knight Rises, sista filmen i Batman-trilogin! Hoppas alla andra får en trevlig kväll!

2 år med min älskling

Idag har jag och min älskade Jonathan varit tillsammans i 2 underbara, fantastiska år.
2 år av kärlek, skratt och en massa roliga upplevelser, men även några djupa dalar som vi hjälpt varandra ur.
 
Älskar dig!
 
Luckyoptimist.com-best_large

Nail Art Challenge 25: Inspired by a famous brand

Nu är jag halvvägs igenom denna challenge som kommer att vara året ut! Har hittills varit ganska roligt men jag börjar känna att jag önskade att jag hade lite tid emellan alla veckoutmaningarna för att prova på lite annat, bland annat mina magnetiska nagellack och lite idéer jag har med mitt matta topplack. Men det är fortfarande väldigt kul.
 
Denna veckan var utmaningen ett känt märke. Det var inte så svårt att bestämma mig för vilket välkänt märke jag skulle välja.
 
 
Converse!! Alla som känner mig vet att jag älskar Converse's skor och att jag har både t-shirtar, strumpor, shorts och en väska med märket på. Ja, jag har använt min Converseväska som stöd när jag tog bilderna så den syns i bakgrunden... upp och ner...
 
Jag har stressat mig igenom utmaningen denna vecka med dock. Inte ovanligt, men irriterande, men jag hade fullt upp med att packa inför vandringen.  Så helt nöjd är jag inte. Anledningen till de olika färgerna jag har använt är att jag har valt att måla med färger som matchar de Converse-skor jag äger. Sen har jag även röda, vita med dödskallar och ett par ljusgråa också.
 
Här har ni en liten tutorial på hur man gör om ni själva vill testa. Cutepolish på Youtube är sjukt duktig på nageldesigner. Jag har däremot använt mitt matta lack för att bättre matcha tyget som skorna är gjorda i.
  
 

I would walk 500 miles

 
Nu drar jag och min älskling ut på nya äventyr!
 
Vi ska ut och vandra i 4 dygn på Skåneleden. Från Åstorp till Agusa, en liten lätt sträcka på 10 mil med 15 respektive 25 kilo packning på ryggen! Nätter i tält och frystorkad mat!
 
Håll tummarna för att vi får fint väder och att vi överlever.
 
Som ni kanske förstår så kommer det att vara ganska tyst och lugnt på bloggen i några dagar. Har ett tidsinställt inlägg med veckans nageldesign tills på torsdag, men annars kommer jag nog inte kunna blogga något. 
 
Vi hörs om några dagar!
 
 
 

Beauty

"The love for a horse is just as complicated as the love for a human. If you've never loved a horse, you will never understand"
 
heaven
 
Sweet Escapevi tre ♥ - archery - charlielynn - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.
wet behind the ears.♡ @dollzi.tumblr ♡
fearlessVictoria SellnerEASY!❤Profilképek
Bilderna är från We♥It

Nail Art Challenge 24: Inspired by tropical beaches

Jag påbörjade denna challenge redan förra veckan, då jag mixat ihop veckorna, men nu är den här och jag har hunnit utveckla mina idéer lite mer sen dess. Hade ärligt talat så många idéer att det blev en massa olika designer, snarare än bara en. :D Detta trots att vädret varit allt annat än tropiskt.
 
 
Från vänster ser ni en solnedgång med en palm på lillfingret, en "flamingo" på ringfingret, lite tropiska blommor på långfinret (vars nagel jag bröt av, ironiskt nog efter jag just rengjort och tagit hand om mina naglar), en "våg" på pekfingret och tummen ovanför ståtar ytterligare en solnedgång.
 
Vad är väl en tropisk strand utan en solnedgång?! :D
 
Jag har även testat Depends Magnetic som jag köpte på pekfingret. Magneten är tyvärr inte den rätta utan jag har tagit en magnet som jag fick med när jag köpte Isadoras magnetiska lack. Det är ju ett vågmösnter så jag tyckte det passade men jag tror man bör ha rätt magnet till rätt lack för att det ska bli bra.

♥Världens bästa pojkvän!♥

Min älskling är helt underbar på alla sätt och vis och idag hade han en liten överraskning till mig! Liten och liten, det var ingen liten överraskning heller. Helt plötsligt säger han att han bara ska åka iväg en liten snabb runda och hämta en semesterpresent och kommer hem med en låda. I lådan låg allt detta:

3 stora expansionpaket och 6 småexpansions till ett av våra favoritspel Carcassone, och Labyrinth, ett spel jag ägde när jag var liten och som jag inte spelat på flera år!! Underbara älskling som komemr med så fina presenter bara sådär en torsdag. Skönt att han har semester från och med ikväll! Då ska det spelas, avnjutas lite god dryck och firas!  

♥♥♥♥

 


Shoppingrunda och fika med mamma

Har spenderat en eftermiddag med min mamma nere på stan och småshoppat lite. Två fika-pauser hann vi med också. Även om det regnade som sjutton så var det en härlig eftermiddag. Jag hittade väl inte jättemycket att köpa heller, men var inte på jakt efter något.
 
Däremot köpte jag H&M matta topplack som jag hoppas att jag ska kunna använda i någon utmaning snart. Blev bara lite småsaker som lite nya underkläder, ett kaffe med whiskeyarom och ett nytt gott te med rosor, jordgubbar, röda bär och vanilj.
 
Jag hittade även det här linnet inne på H&M och skickade bilden till min brors flickvän. Tycker det skulle vara klockrent om hon köpte en!! :D
 
Ps. Eftersom jag varit borta hela dagen så lägger jag upp ett tidsinställt inlägg med veckans nail art challenge tills imorgon istället. Ds. 
 

Bilder från Medeltidsdagarna i Varberg & Vampyrutställningen

Som jag skrev lite snabbt i lördags så for jag till Varberg med älsklingen och Jenny för att kolla in medeltidsdagarna. Vi var där förra året också med min mamma och Kenneth och kände för en liten repris.
 
Kan väl säga att det var roligare förra året när man inte visste vad man kunde förvänta sig men det var ganska roligt i år också. Sen hade de en utställning om Vampyrer inne i muséet som vi kollade på också.
 
Det var en del som verkligen la ner energi på sina klädnader.
 
Många fina saker fanns att köpa på marknaden. Vi fick bara en kärleksdryck och lite godis med oss.
 
 
Lite live medeltidsmusik. :)
 
 
 
Det är ganska fin utsikt från fästningen.
 
 
Utöver att gå på själva medeltidsmarknaden så var vi även inne på muséet där de har en utställning om Bockstensmannen. Den utställningen hoppade vi dock över eftersom vi sett den så många gånger. Istället kollade vi in vampyrutställningen.
 
Självaste Greve Dracula tog en liten tupplur inne i muséet.
 
Lite spännande vampyr-kuriosa.
 
Med vampyrer kommer ju även varulvar och även uppstoppade vargar...
 
 
Vi avslutade dagen med en liten middag på Hamnpaviljongen. Fish n Chips med vitlöksås! Smaskens!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gofika med goa vänner

Inte alla måndagar är hemska och gråa och trista, framförallt inte idag! Jag har varit och simmat med älsklingen och hela eftermiddagen har jag haft fina Ia och Philip över på nybakad hälsosam blåbärsclafoutis, glass och kaffe som vi avnjutit utomhus i solen som faktiskt behagade komma fram!
 
Bild lånad >>Härifrån<<
 
Nu blir det lite vardagssysslor som tvätt och disk innan älsklingen kommer hem från jobbet!

Varberg och Medeltidsdagarna

Idag kör vi en repris på förra året och gör Medeltidsdagarna i Varberg! Uppdaterar er om detta när jag är hemma igen!
 
Bild lånad ärligt från Hallands Kulturhistoriska Museum

Som en riktig husfru!

Dessa dagarna har jag varit rena rama husfrun. Älsklingen jobbar ju så det är väl inte mer än rätt att jag lagar mat, tar hand om disken, städar lite och gör lite tvätt. Idag har jag dessutom gett mig iväg på cykel och handlat i regnet!  
 
Det är inte direkt ett hårt jobb, och om en stund blir det kaffe och skvaller med bästa Philip, som en äkta husfru!!
 
 
Ps. Jag lovar att uppdateringen av min blogg kommer bli lite bättre nästa vecka. Har ingen inspiration till bloggen alls just nu och gillar inte att lägga in såna här inlägg "bara för att" egentligen. Ds.
 

Nail Art Challenge 23: Inspired by the supernatural

Jag var helt totalt övertygad om att denna veckas challenge car tropiska stränder, vilket visade sig vara nästa veckas challenge!! Så när jag satt där med mina naglar i rosa, gult och orange så märkte jag att jag tänkt helt fel. Det var bara att börja om!
 
Övernaturliga väsen... min första tanke var att göra spöken men jag tyckte det kändes lite tråkigt och förutsägbart så jag körde på ett tema som även kommer matcha min lilla tripp till Varberg på lördag. Då ska jag nämligen på Medeltidsdagarna i Varberg. Så jag valde istället att måla drak-inspirerade naglar!  
 
 
 
Nej, drakar kanske inte räknas som något övernaturligt på samma sätt som spöken och andar, men jag räknar dem som övernaturliga. My blog my rules!
 
Jag tycker dock inte det kommer fram ordentligt på bilden men jag har ristat in "drakfjäll" i nagellacket när det ännu inte hade torkat helt och hållet, sen har jag målat över med ett lack med glitter i grönt, rosa och silver för att det ska se ut ännu mer som drakfjäll. På båda mina tummar har jag drakögon, eller ja, det ska likna det iallafall. :D
 
Jag är jättenöjd med designen denna vecka, även om jag tänkte fel! Men nu kan jag fundera lite längre på Beach-temat nästa vecka! :)

Lazy dayz!

Jag har verkligen skyndat på allt jag tänkt göra idag för att få det klart så tidigt som möjligt. Jag har tagit hand om disk, målat klart veckans nageldesign och tränat och nu går det inte i många knop. Har en liten paus från solen innan jag ska gå tillbaka ut och njuta av en knallblå himmel och värme!
 
 
 

Fantastisk helg!

Min helg har verkligen varit kanon! Det kändes dessutom som att det var precis det jag behövde efter denna vecka. Hela veckan har det nämligen åskat och ösregnat i omgångar och jag har varvat städning med att sitta och vaka på Facebook för att hålla mig uppdaterad om en av mina farbröder som fick blodproppar och hjärtstillestånd och försattes i koma på sjukhuset. Inte världens roligaste vecka med andra ord.
 
Men i torsdags kväll fick jag veta att min farbror vaknat ordentligt och att han inte drabbats av några hjärnskador när han fått hjärtstillestånd. Nu är han helt vaken, äter och dricker ordentligt och andas själv och har bett om att få böcker för att han är uttråkad så även om han har en lång tids återhämtning framför sig så kommer han bli helt bra!
 
Så i helgen har jag kunnat slappna av helt och det här är vad jag hittat på:
 
 
I fredags åkte jag och älsklingen och fiskade och jag hade ingen tur alls! Jag fick inte ens ett litet napp, medan älsklingen drog upp två gäddor och en abborre. Haha, ja ni ser ju!
 
Fredagkvällen hade vi en liten spelkväll med lite goda drinkar och gott sällskap när Jenny, Tobias och Philip kikade förbi. Precis när vi började spela Cluedo blev det alldeles mörkt ute och det började åska och blixtra. Stämningen var total!
 
Lördagen var helt fantastisk! Jag, älsklingen, Jenny och Tobias åkte iväg till High Chaparall, främst för att jag ville kolla på Westerntävlingarna! Och det är något magiskt med westerntävlingarna, för varje år så är det soligt och varmt under den dagen jag bestämmer mig för att åka dit. I lördags var inget undantag. Även om solen inte sken hela tiden så var det härligt varmt och fritt från regn under hela dagen!
 
 
Vi hade ju inte direkt de bästa platserna under tävlingen men det var mycket folk där som ni ser.
 
Titta vad vi hittade!! Två stycken American Wolfdogs! En av mina absoluta favoritraser! Det var två honor som vi även fick klappa och gosa med en stund. Nu är jag ännu mer tvärsäker på att jag vill ha en varghund så småningom.
 
Vi träffade även på min bror på High Chaparall som var där på en Xbox Live-träff, vi drack kaffe i gräset, delade en kanna Sangria i Old Mexico och bar njöt av värmen!! På kvällen hade vi ytterligare en spelkväll med lite goda drinkar och gott sällskap. Vi hann även åka ut lite snabbt för att hämta Philip och träffade födelsedagsbarnet Cicci och Kenneth, och där gosade jag även med Ciccis två Rottweilerhundar. 
 
Underbar helg på många sätt och vis!

Countdown ♥

❤❤  Nu är det exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. ❤❤

Piccsy :: picc

Längtar!   


RSS 2.0