Nail Art Challenge 31: Inspired by cartoons

Jag vet att jag inte har någon självdisciplin vad gäller Nail Art Challenge just nu. Har väl blivit mer regel än undantag att jag publicerar dem en dag för sent. Men men, jag var faktiskt klar med naglarna igår, men lyckades smeta ut dem till oigenkännlighet samma kväll så jag satt och småfixade med dem i ett försök att rädda designen i flera timmar igår kväll/natt.
 
Jag påbörjade även designen väldigt sent. Finns ju så många bra tecknade filmer och serier att inspireras av att jag gått igenom alla mina favoriter i ett försök att komma på något originellt. Funderade först på någon anime-serie, eller kanske Monster High, eller Disneyklassiker eller min favoritserie när jag var liten. Men till slut fastnade jag för en serie som följt med mig i flera år och jag kan fortfarande se samma avsnitt för tjugonde gången och skratta högt. Nämligen....
 
SIMPSONS!!!
 
Familjen Simpsons från vänster: Maggie, Lisa, Bart och Marge.



Och en något misslyckad Homer på tummen!
 
 
När jag skulle börja måla höger hand så insåg jag däremot att det inte fanns en chans att jag skulle orka måla om hela familjen så högerhanden blev så här istället:
 

Introt till showen. :)
 
Även om allting är lite utsmetat och kladdigt och inte helt perfekt så är jag faktiskt FETT nöjd med hela designen! Ligger bland mina favoriter so far i denna challenge...

Kommentarer!

 
Jag har märkt att det varit lite strul med kommentarerna på min blogg på sistone. Jag har inte fått era kommentarer ordentligt och det verkar som att jag inte heller kunnat kommentera ordentligt på andras bloggar heller.
 
Har ni inte fått något svar av mig på sistone så skicka gärna en kommentar och berätta det så ska jag försöka svara igen. :)

Göteborg och midnattsloppet idag!

Drar ytterligare en vända till Göteborg för att heja på min älskling och min mamma som ska springa Midnattsloppet. får även umgås lite med bäste Philip idag. Kommer bli awesome!
 

West Ham Nails! Nail Art Challenge 30: Inspired by sports

Ja det blev en dag försenat som vanligt. Jag får nämligen prioritera bort naglarna nu under Värnamodagarna. Det är inte ofta det är fest 5 dagar på rad här i stan! Avnjöt lite "god" cider igår i goda vänners lag och både igår och i förrgår och hann därför inte en göra klart naglarna helt. Jag har dessutom redan förstört dem. :D
 
 
Oj, det är såååå kladdigt. Men jag ville verkligen hinna ta bilden innan dekalerna på tummarna blev förstörda... igen! Motivet är inspirerat av det lag jag hejar på i engelska fotbollsligan. De spelar i Premier League nu nästa säsong!
 
På tummarna har jag "fuskat". Jag kan inte måla så bra! Jag skrev istället ut loggan på vanligt vitt papper och klistrade fast på tummarna med genomskinligt nagellack. Men jag varnar er! Tvätta händerna en enda gång så är de genast förstörda, om inte man har lust att sitta i flera timmar och pensla på överlack.
 
Jag är iallafall nöjd med min design. Jag tycker den känns unik då West Ham United FC inte är ett välkänt lag utanför England. Anledningen till att jag hejar på dem beror väl främst på min pappa. Han har nämligen alltid varit West Ham-supporter och laget kommer från östra London där han växte upp.
 
 
Här får ni lite mer onödig fakta om West Ham United:
 
*Kända supportrar för laget är bland annat Barack Obama, Keira Knightley och John Cleese.
 
*Rivalerna är bland annat Tottenham och Chelsea, men värst är Millwall FC, som är från samma del av London.
 
*Bildades 1895 men hette då Thames Ironworks FC, efter en fabrik som låg där. De kallas därför ibland Irons eller Hammers, men även Cockney Boys! Namnet byttes år 1900.
 
West Hams Låt:
 

Inlett Värnamodagarna!

Jag har verkligen haft en härlig dag idag. Strålande väder och finbesök av Kim, Ville, Lillan och Marie-ange. Vi tog en liten runda ner på Värnamodagarna som startar idag och håller på till söndagen. Jag brukar inte gilla Värnamodagarna, men man brukar alltid ta någon runda dit ändå.
 
För att inte tala om att jag i och med det fick en underbar middag... Langos!! :D
 
 
Nu ska jag sätta igång med att måla mina naglar med veckans challenge, känner mig redan försenad med det. xD

Bildbomb från vandringen!

Som jag lovade för ganska länge sedan så ska jag äntligen visa upp lite bilder från vandringen som jag och min älskling gjorde i början av juli. Vi gick den del av Skåneleden som heter Ås till Ås, dvs att man går från en rullstensås till en annan. Den som påstår att Skåne är platt har aldrig upplevt Skåne till fots!
 
Försök att vara smidig med en 15 kg tung ryggsäck på ryggen!
 
Lite fina röda näckrosor som var i full blom.
 

Stundtals funderade man på om inte de lagt ut spångar i onödan...
 
Två ekorrar som lekte och sprang runt runt och pep!
 
Vi hade jättefin utsikt på vägen.
 
Instabila broar var vanliga!
 
som sagt...
 
Ni förstår nog... :P
 
En ruin där vi stannade och fikade.
 
Smultron! Fanns fler innan vi var i farten! xD
 
Islandshästar som sprang mot oss för att hälsa.
 
En glada som satte sig i ett träd en bit bort från oss.
 
The bird is the word!
 
Här var det tufft att ta sig fram!
 
Här tältade vi på gräsmattan andra natten. Och väcktes av en åkgräsklippare på morgonen!
 
Ponnyer!! och ja jag bjuder på den bilden!
 
Om nom!
 
Någon hade humor när de dekorerade sin trädgård!
 
Hur kul som helst!
 
Den gungande bron!
 
Våran tältplats dag 3. :)
 
Vi hittade en fågelpark sådär mitt i alltihopa helt plötsligt.
 
Med många fina fåglar.
 
Vi tältade vid den här sjön den fjärde natten och fick även lite tid att koppla av här.
 
Under dag 5 så upptäckte vi att den här sjön låg ett litet stenkast från Skånes Djurpark, så vi ringde till Kim och Vilemina och frågade om de hade lust att följa med oss dit istället. Så resten av bilderna är från djurparken. :)
 
På väg in till djurparken med Kim, Vilemina och Lillan.
 
Grodan Boll!
 
Vi såg sälarna bli matade.
 
Przewalski! Är man inte hästnörd som jag så förstår man nog inte fascinationenmed denna vildhäst men det här var höjdpunkten på min dag!
 
Urgullig!
 
Järvt ;)
 
Av någon anledning hade en räv smitit in i björnarnas håla...
 
Fjällrävar! Så underbara!
 
Vildsvinsbebisarna var något sötare än sina vuxna motsvarigheter.

Skogens lata kung!
 
Lika lata undersåtar...
 
Är den ren tro?
 
Hela ankflottan var ute och simmade.
 
 

Nothing broken but our egos.

Vad är väl Champions League eller VM i jämförelse med lite kompisfotboll i solen! Det var jättekul igår även om jag själv inte var med och spelade. Målskotten regnade över oss och jag, Jenny och Cicci var nog de bästa linjedomare/protokollförare/hejarklack som någonsin skådats! Sen att alla nu så här dagen efter verkar vara lite mörbultade/bakfulla är en annan femma!
 
Avslutade fredagen med utgång på Gästis uteservering med sköna vänner! Kanondag!
 
Lite bilder från fotbollen... Jag tog bara tre bilder och sen glömde jag bort att ta fler! xD
 

Första natten ensam

För några timmar sen for min älskling iväg till Skottorp i Skåne för en återträff med sin hälsocoach-klass. Så idag är jag gräsänka och har hela lägenheten för mig själv! Skönt på sätt och vis kanske för jag tänkte spela en massa bra musik, titta på filmer som min älskling inte vill se och spela Tomb Raider Legends i flera timmar utan att skämmas! Ansiktsmask ska på, pedikyr och manikyr ska göras och jag har inhandlat lite chips till kvällen.
 
 
Men det kommer kännas jättekonstigt att sova utan honom. Första natten i lägenheten själv och första gången jag sover själv i dubbelsängen. Det är en märklig känsla att ens tänka på det. Men jag hoppas ändå att min älskling får roligt ikväll. :)
 

Football!

Nu drar vi strax iväg ett gäng och spelar lite "vänskaplig" fotboll i solen! :D Jag har laddat med "förfriskningar". ;)
 

Sommarlovet är slut!

Nu blir det att ta tag i träningen som jag slarvat med under sommaren. Dags att dra ner till sporthallen och simma några längder. Håll tummarna för att de har fixat ångbastun under sommaren. :D
 
Simträning
 
Bildkälla

Nail Art Challenge 29: Inspired by tattoos

Ja, det blir inte mycket bloggande utöver mina Nail Art Challenge-inlägg just nu. Lägenheten tar fortfarande upp en stor del av tiden med lite plock, städning och framförallt mycket åkande fram och tillbaka för att shoppa de där sista detaljerna som sätter piff på allt!
 
Detta har även påverkat mina nageldesigner så pass att jag slarvat med dem, tagit genvägar och inte alls engagerat mig. Jag har helt enkelt inte avsatt speciellt mycket tid för nageldekoration. Veckans challenge var verkligen inget undantag!
 
 
Eftersom utmaningen var tatueringar och tatueringar görs på naken hud så körde jag en enkel fransk manikyr. På det klistrade jag fast stickers som föreställer lite tatueringar, eller tatueringsinspirerade motiv. Sen förstörde jag hela manikyren genom att springa runt och städa. Jag tror ni får vänja er vid att det kommer att se ut så ett tag. :) Det ser ännu värre ut nu, några timmar efteråt ska ni veta.

Göteborg

Jag och älsklingen drar till Göteborg en liten runda för shopping, fika, Slottsskogen och allmänt mys i en av världens bästa städer! Sen blir det flygplatsen för att hämta upp min mor som varit på Sardinien i en vecka.... är inte lite avis!
 
 
Mot Göteborg!
 
Bildkälla
 

Nail Art Challenges 27 & 28!!

Ja som ni märkt så har jag ju inte kunnat lägga upp förra veckans challenge och även denna veckas challenge blir aningens försenad. Därför bjuder jag på en "double feature" med båda veckornas challenge!
 
Week 27: Inspired by Ice Cream
 
 
Oh, ja.. *host*. Jag var duktig och gjorde min challenge.... sen kom ett flyttlass, lite skruvande av IKEA-möbler och lite allmänt pyssel och hela designen var sliten innan jag hann fota den! Men jag tror ni förstår idén. En glasstrut  med chokladsås och ett körsbär och de andra blev bara lite glass med rinnig chokladsås de med. Jag kan erkänna att jag satt i ren panik sista kvällen innan flytten och bara geggade med alla färger. Men det blev ganska bra ändå tycker jag, om man blundar för de slitna kanterna. ;)
 
Week 28: Inspired by butterflies
 
 
Som ni kanske har förstått vid det här laget så är jag inte så svag för allt som är sött, tjejigt och romantiskt och när jag fick reda på att veckans challenge var fjärilar så utbrast jag ett högljutt "ÅH NEJ!" Det har varit så mycket sånt under hela sommaren.,, blommor och regnbågar och liknande. Så jag ansträngde mig väl inte nämnvärt. På tummen, lillfingret och ringfingret har jag helt enkelt klistrat dekaler. De andra två fingrarna ska föreställa fjärilsvingar...
 
Vi får hoppas på bättre energi och engagemang nästa vecka då det är tatueringar, och tatueringar är ju något jag tycker väldigt mycket om!! :D

Moved in!

 
Efter en veckas slit har vi äntligen blivit installerade i lägenheten! Nu är det bara en massa småfix som att få upp film i hyllorna, fixa iordning skrivbordet och få bort alla verktyg och tomma flyttkartonger. Sen ska vi flytta hit salamandrarna och bebis-salamandrarna, sen är det ett hem!
 
Jag har inte kunnat uppdatera under hela veckan även om jag kanske velat berätta hur det går för oss, men datorn har bara varit uppackad i två dagar och internet fick vi igår kväll.
 
Nu håller jag tummarna för att jag kommer få lite mer tid för att uppdatera er om saker jag inte hunnit med som vandringen t ex. Oroa er inte! Jag har även gjort mina vecko-uppdrag i Nail Art Challenge och ska lägga upp dem snart. :)

RSS 2.0