Flyttlasset tuffar iväg!

Idag går flyttlasset till nya lägenheten! Jag hoppas att ni alla kan förstå att det kommer vara lite tomt här några dagar då det är mycket som ska byggas ihop, packas upp och flyttas från två olika hem. Lägg till att vi kanske inte har internet nu på några dagar. Så om det tar tid att svara och blogga så är det därför!
 
 

Kommentarer
Postat av: anniepiie

hoppas att det går bra med flytten, alltid mkt att göra när man ska flytta! :) hehe Kramis

2012-08-02 @ 11:04:13
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Tessie

SV: Ja det är härligt att få blommor, få känna sig lite speciell!
Ja, kolla upp din ekonomi och hör av dig :)

Kram

2012-08-02 @ 21:29:01
URL: http://curves4all.wordpress.com
Postat av: Anna

Förstår att det är mycket att stå i nu, men tänk vad skönt det kommer att vara sen när ni kommit iordning! Blir nästan lite avis på er :) Alltid skönt på ett sätt att få starta upp ett "nytt liv" i ett nytt hem. Hoppas allt går bra för er!

Svar: Som sagt, förstår att du inte haft tid att sitta vid datorn dessa dagar. Men kul att höra från dig i alla fall :) Allt är bara bra med mig, långa dagar på jobbet nu bara men det funkar. Har bara nästa vecka kvar innan det är dags för semester igen, så skönt! Hur är det själv? Utöver flytten och det..

Haha, nej precis. Det ser inte så bra ut ifall man blir på dåligt humör när någon väcker en om denna har frukost med sig, då får man tacka och ta emot :) Själv har jag ju ingen som kommer med frukost på sängen till mig ännu, kanske får önska mig det ;)

Ja, jag hade nog inte pallat det tror jag. Inte just ni ivarje fall, med den brist på styrka och kondition som jag ligger inne med ;) Nej, men jag tror att det krävs mycket mer än man tror inför en så lång vandring. Det är mer slitsamt än folk förstår. Så jag tycker det var otroligt starkt av er! Och skönt att det gick bra med maten och allt, jag är för bekväm av mig och lite av ett kontrollfreak så jag hade haft svårt för det där med att inte kunna äta ordentligt eller kunna duscha när jag vill t ex :)

Håller med dig! Du kan gå på stan och fika en lördag och sedan komma hem för att byta skor och lägga till lite smycken, sedan är du redo för en utekväll med. Smidigt!

Min syster var med i någon hästbokklubb hon med, vad för någon vet jag inte dock.. Men både hon och min mamma red i ett par år, så jag har väl läst någon bok jag med emellanåt :)

Precis vad jag tycker. Det måste ju vara ett ställe som är öppet för alla och som man sedan kanske då kan välja själv vad man vill syssla med, så både de som är kristna och de som inte är har någonstans att ta vägen.

Ja, men det får du absolut skylla på! Själv tänkte jag dra igång på riktigt igen efter min nästa semester, få upp tempot inför hösten.

Allt är bara bra med både mig och katterna, tack :) MÅste bara slänga in ett biotips till dig med, har du inte sett den nya Batman-filmen får ni ta en paus i flyttandet och göra det.. Såååå jäkla bra! Såg den förra fredagen och ska se den igen imorgon :)

Kram på dig

2012-08-09 @ 09:26:56
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...