I would walk 500 miles

 
Nu drar jag och min älskling ut på nya äventyr!
 
Vi ska ut och vandra i 4 dygn på Skåneleden. Från Åstorp till Agusa, en liten lätt sträcka på 10 mil med 15 respektive 25 kilo packning på ryggen! Nätter i tält och frystorkad mat!
 
Håll tummarna för att vi får fint väder och att vi överlever.
 
Som ni kanske förstår så kommer det att vara ganska tyst och lugnt på bloggen i några dagar. Har ett tidsinställt inlägg med veckans nageldesign tills på torsdag, men annars kommer jag nog inte kunna blogga något. 
 
Vi hörs om några dagar!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Men vad spännande! Kul att ge sig ut på lite nya äventyr, just att vandra har jag aldrig testat på. Tror inte det skulle passa mig om jag ska vara ärlig, att inte få duscha och äta riktig mat på flera dagar hade brytit ner mig typ :P För att inte tala om alla serier jag hade missat ;) Hoppas allt går bra för er och att ni får en häftig upplevelse!

Svar: Samma här! Sen måste jag säga att den snyggaste outfiten jag vet är ett par svarta stuprör med slappt linne eller t-shirt samt skinnjacka och boots till det. Tidlöst enligt mig och går aldrig fel! Sen är det ju en väldigt enkel outfit så sätt, men jag älskar det :)

Haha, jag kunde också gå i sådana klackar när jag var yngre. Men idag ser det som sagt inte lika graciöst ut när jag struttar omkring i ett par :) Visst är dem snygga? Jag gillar att dem bytt ut de vanliga nitarna på skorna till dessa rosa, så jädra läckert! Ett par brytna fötter gör väl inget om man får gå omkring i ett par sådana resten av livet? ;)

Nej, det har du rätt i. Dem kan få vara dem som är, så kan vi andra koncentrera oss på annan historia :) Samma, här, även om jag inte riktigt har koll på kungens fullständiga namn utan att googla det, haha. Men är det något man är intresserad av så förtstår jag att man vill lära sig och veta mer! Jag är ju lite så med Britney, även om det kanske inte finns så mycket 'historia' att lära sig där :)

Jag och en vän var med i Läslusen där man prenumenerade på och köpte olika böcker, det var mest därigenom jag fick tag på dem. Läste även mycket Kitty :D Okej, men då har jag ju antagligen missat den filmen. Måste googla på den nu bara för det, så jag kan se vad det är för något :) Jag gillar också skräck, men är även jag väldigt kräsen. Är inte så förtjust i äckliga skräckfilmer dock, sådana med mycket blod och inälvor. Jag gillar mer spännande och mystiska skräckisar, lite övernaturligt t o m.

Ja, det gör verkligen mycket för unga att få känna så. Att man kan vara trygg och må bra utanför familjen med, eller bort från familjen i vissa fall. Och jag tror speciellt att dagens ungdom mår bra av detta, man ser ju allt fler som trillar bort och hamnar fel bara för att dem inte har någonstans att vända sig. Sedär ja, vi körde samma grenar :) Jag var också smal när jag var liten, inte så långbent dock, och hade hur lätt som helst för att springa. Bar ju inte på några som helst kilon ;) Idag är läget aningen annorlunda, haha.

Ja, precis. Har bara varit i London när jag varit i England, älskar den staden! Sist jag var där var i mars förra året då mina föräldrar bjöd mig och mina syskon på en weekend dit. Sen var jag där en gång 2008 med jobbet och året därpå i fem dagar med en vän för Britneys konsert bl a :) Kan tänka mig att du saknar det! Hoppas ni kommer iväg nu till höst då! Jag funderar på att boka en weekend till höst jag med :)

Det händer inte så mycket, jobbar 7-16 varje dag och brukar vara ganska trött efter det. Men jag ska väl försöka träffa vänner på lite fika och sådär iaf. Var hemma hos min vän Bea igår t ex och kollade på hennes nya lägenhet :)

Hoppas nu att ni får det kanon de här dagarna! Ser fram emot ett inlägg om upplevelsen sen :) Kramar

2012-07-18 @ 10:01:12
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...