Nail Art Challenge 23: Inspired by the supernatural

Jag var helt totalt övertygad om att denna veckas challenge car tropiska stränder, vilket visade sig vara nästa veckas challenge!! Så när jag satt där med mina naglar i rosa, gult och orange så märkte jag att jag tänkt helt fel. Det var bara att börja om!
 
Övernaturliga väsen... min första tanke var att göra spöken men jag tyckte det kändes lite tråkigt och förutsägbart så jag körde på ett tema som även kommer matcha min lilla tripp till Varberg på lördag. Då ska jag nämligen på Medeltidsdagarna i Varberg. Så jag valde istället att måla drak-inspirerade naglar!  
 
 
 
Nej, drakar kanske inte räknas som något övernaturligt på samma sätt som spöken och andar, men jag räknar dem som övernaturliga. My blog my rules!
 
Jag tycker dock inte det kommer fram ordentligt på bilden men jag har ristat in "drakfjäll" i nagellacket när det ännu inte hade torkat helt och hållet, sen har jag målat över med ett lack med glitter i grönt, rosa och silver för att det ska se ut ännu mer som drakfjäll. På båda mina tummar har jag drakögon, eller ja, det ska likna det iallafall. :D
 
Jag är jättenöjd med designen denna vecka, även om jag tänkte fel! Men nu kan jag fundera lite längre på Beach-temat nästa vecka! :)

Kommentarer
Postat av: Tessie

Här var det snygga naglar igen ser jag! :) Du är verkligen bra på det där! :) hehe..

Sv:
Tack så mycket! :) Tyckte bilderna blev rätt okej faktiskt!..
Naw, va fint skrivet.. men det rror jag med. Jag var inte riktigt nöjd med situationen på jobbet heller när det kommer till lönen osv.. en ny resa får ta sin form helt enkelt! :)

för tillfället sitter jag på tåget på väg upp till hälsingland. Det ska bli underbart! :)

2012-07-05 @ 14:59:51
URL: http://curves4all.wordpress.com
Postat av: Anna

I like it, like it! Älskar vad du gjorde med glittret, och ögat ser riktigt bra ut det med :)

Svar: För mig är det tvärtom, det ger mig hopp om att hösten är här snabbare än jag hade trott! :) Jag tänker på alla snygga höstkläder som släpps samt alla mysiga hemmakväller i mörkret. Lovely!

Hur är vädret hos er idag då? Fortfarande molnigt? Idag har det kommit lite regn här i Göteborg, skönt att rensa upp luften lite. Det har varit så himla kvavt de senaste dagarna.

Precis min tanke, en tatuering kan vara snygg bara för att också men när det ligger mer bakom den tror jag att den automatiskt blir snyggare och att man inte skulle ångra sig på samma sätt. Vad snygga dina egna tatueringar låter! Gillar att du har på höften med, det låter himla coolt :) Jag har också tänkt tatuera mig just bakom örat, har inte riktigt bestämt mig för vad ännu bara placering :)

Jag tycker också det! Hoppas bara mitt hår blir i närheten av lika snyggt som det på bilden :) Det är ju så lätt att föreställa sig och hoppas på bra resultat, bättre att gå in i det och inte förvänta sig för mycket. Så brukar jag köra iaf, då blir man inte lika besviken ifall det inte skulle bli precis som man vill ha det. Även om jag ändå hade blivit liite besviken ;)
Förväntar mig ändå bild ifall du bestämmer dig för att köra på det :D

Jag har faktiskt aldrig varit ute på juldagen, känns som att jag är den enda. Men jag har alltid, och kommer nog alltid, förknippat julen med familj och släkt. Att bara samlas allihopa utan några måsten, ta det lugnt kring brasan och mumsa på godsaker samtidigt som man lyssnar på Cliff Richards & Co ;) Precis, det är ju en stor skillnad på att dricka och dricka. Tyvärr ser ju många inte skillnad på det!

Har du några planer för helgen då? :) Kramar

2012-07-06 @ 13:51:11
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...