Nail Art Challenge 24: Inspired by tropical beaches

Jag påbörjade denna challenge redan förra veckan, då jag mixat ihop veckorna, men nu är den här och jag har hunnit utveckla mina idéer lite mer sen dess. Hade ärligt talat så många idéer att det blev en massa olika designer, snarare än bara en. :D Detta trots att vädret varit allt annat än tropiskt.
 
 
Från vänster ser ni en solnedgång med en palm på lillfingret, en "flamingo" på ringfingret, lite tropiska blommor på långfinret (vars nagel jag bröt av, ironiskt nog efter jag just rengjort och tagit hand om mina naglar), en "våg" på pekfingret och tummen ovanför ståtar ytterligare en solnedgång.
 
Vad är väl en tropisk strand utan en solnedgång?! :D
 
Jag har även testat Depends Magnetic som jag köpte på pekfingret. Magneten är tyvärr inte den rätta utan jag har tagit en magnet som jag fick med när jag köpte Isadoras magnetiska lack. Det är ju ett vågmösnter så jag tyckte det passade men jag tror man bör ha rätt magnet till rätt lack för att det ska bli bra.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jätte coola naglar :D

2012-07-14 @ 14:29:43
URL: http://nathalietingvalls.blogg.se
Postat av: Rinki

Wow, naglarna ser verkligen jättehäftiga ut! Men det är dem å andra sidan varje gång, jag blir lika häpen varje gång för jag tycker alltid att "det där är nog de snyggaste" och sedan ser jag en annan design och ångrar mig ^^. Flaggnaglarna med UK flaggorna var jättefina <3, kändes personligt också. Sedan måste jag säga att draknaglarna var GRYMMA! Så jäkla coolt och man såg definitivt fjällen. Fick mig att tänka på Mystique i X-Men :).

Och sedan, ett stort tack för det du skrev om min i utmaningen som jag skickade dig, jag blev jätterörd och glad! <3.

En fråga sedan, ett klädesplagg (övre delen av kroppen) vit botten med svart tryck eller tvärtom? Vad tycker du är snyggast?

Hur är det med dig just nu gumman? Jag har saknat dig tokmycket. Men nu har jag äntligen Internet hemma så att jag kan börja blogga lite mer och svara på kommentarer. Hur går det för er, har ni flyttat in?

Sv: Jag håller med, administrativt arbete kan vara jättekul, men det är väldigt jobbigt när det krävs dialoger med många för att få det att ens fungera, samtidigt som en av mina chefer lägger lager på lager av arbete framför mig som jag inte ens kommer ikapp med...nåja, men det känns lite bättre nu, har börjat rulla på lite.

Ja, men precis! Så länge man trivs med möbler och vad det nu kan vara, så gör det inget ifall många har likadana. Vi har kommit i ordning en del i alla fall. Men väntar fortfarande på soffa och sängstomme som ska komma levererat, vi skulle ha tagit det själva i lastbli men det blev strul med den så nu blir det såhär istället. Men det gör inget. Och det är väldigt skönt att jag redan känner mig så hemma här, trots att vi bara har bott här i två veckor. Jag kommer ihåg när jag flyttade in (ja, kändes mer som det än "ihop") hos mitt ex så tog det ett bra tag innan jag kände mig hemma där. Visserligen hade jag inga egna möbler där typ, bara soffan vi hade då. Nu känns det jättebra.

Yes, använde Photoshop för headern, men headern är väldigt basic, men det känns ändå okej :), simplicity is divine ^^.

Oj, herregud! Jag är ledsen att jag läste igenom hela kommentaren först nu! Hur är det med din farbror?! Hoppas att det blir bra <3.

Pussar & Kramar!

2012-07-14 @ 14:43:11
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna

Riktigt härliga färger och mönster!

Svar: Ja, jag gillade alla bilder. Mycket rosa med ;) Jag är inte alls förtjust i iskaffe, eller något kaffe alls för den delen, men jag gillade bilden. Härliga färger!

HAHA! Ja, det hade varit roligt ifall du hade det linnet på dig.. Inte det ultimata nej. Men ändå ett snyggt linne! Jag gillar sådär slappa linnen/t-shirts med enkla tryck på. Det behöver inte vara så mycket krims krams för att vara snyggt :)

Jag kan gå i tjocka klackar och kilklackar, men när det kommer till stilettklackar vill jag inte ens försöka mig på det. Finns ju inget fulare än brudar som inte kan gå i sina skor! Men vad jag hört och läst från folk så är JC's Lita riktigt enkla och sköna att gå i. Man kanske får beställa hem ett par endast för att testgå dem ;)

Ja, men det kan jag tänka mig att lättare att tycka om dessutom. Det här med kungar och drottningar finns det gott om experter inom redan dessutom ;) Jaså, hästhistoria kan du? Vad är det för slags historia du läser på om då? Raser och dylikt eller..?

Jag ÄLSKARDE Tvillingarna på Sweet Valley High, läste alla böcker som fanns och följde serien slaviskt. Hade serien släppts på DVD hade jag säkert köpt hem alla säsonger :) Den onda cirkeln kan jag inte komma på vad det är för något faktiskt, får nog googla det :) Ja, det är ju verkligen en stor skillnade på skräckfilmer från då och nu.. Även om det kommer ut någon bra sådan då och då nu. Men Scream gjorde nog plats för skräckens populäritet igen, ja. Kan kolla på skräckfilm, men det är inte min favorit-genre. Själv då?

Ja, det var riktigt roliga att alla var så pass involverade som vi var :) Tror också att det gör mycket för en att växa upp i grupp och alltid ha någonstans att vara på något vis, om du förstår vad jag menar? Jag menar, jag spenderade all min lediga tid i sporthallen och mina föräldrar visste alltid vart de hade mig. När det var som mest tränade jag fyra gånger i veckan och spelade två matcher/helg. I snitt. Jag sysslade faktiskt också med friidrott ett tag när jag var yngre.. Främst då löpning och höjdhopp :) Vad gjorde du?

Man kan verkligen se så sjukt mycket vacker, och Sveriges natur och landskap är ju fantastisk! Haha, x antal filmer åker alltid med hem från Ullared ja :)

Åh, England låter ju nice! Vill också åka dit snart igen :) Hoppas ni får en fin semester ihop på hemmaplan istället då!

Ha en finfin helg! Kramar

2012-07-14 @ 14:53:05
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Tessie

Du är som sagt duktig på de här med naglar, verkligen! :) super fina även denna gång! :)

SV:
Åhh, tack! :) för convrsen är de 30:- och för svamparna 25:- plus frakt då :) inte så farligt anser jag!..

Ja, man ska verkligen följa sitt hjärta och mående. Jag tror med all säkerhet att det finns nått nytt och mer givande för mig där ute med! :)

Kram

2012-07-14 @ 16:50:27
URL: http://curves4all.wordpress.com
Postat av: anniepiie

Va duktig du är, jättesnyggt! :D SV: Visst är de, älskar lush!! kan vara lite småjobbigt med alla lukter i butiken men hemma, supernice! :) Nu är jag hemma och började jobba idag, blev inringd till jysk sen städ kommande 4 veckor! :P hehe Vad gör du? Ledig något? :) Kramar

2012-07-15 @ 20:17:24
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: anniepiie

Hmm blackout, vet inte om jag skrev i någon adress eller namnet! :O Det var jag iaf som skrev senaste kommentaren! ;) hihi

2012-07-15 @ 20:18:50
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...