So long and goodnight

 
2001-20013
 
My chemical romance, ett av mina absoluta favoritband har alltså splittrats. Jag brukar inte reagera jättemycket på ett band som splittras men My chemical romance känns i hjärtat.
 
Här kommer en kanonlåt med dem iallafall:
 

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

Jag känner likadant ang detta. De var en gång ett av mina favoritband. Vet inte vad jag ska säga om det. Har inte ens tagit mig tid till att skriva ett eget inlägg om det, för jag finner inga ord. Jag hann aldrig se dem live.. :(((( Hade tänkt att åka två gånger, men kunde inte fixa biljetter nån av gångerna.. :(((

SV: Du behöver inte be om ursäkt för att det tagit tid att svara ju! Jag vet exakt hur det känns att sakna motivation och inte känna att man har tid. Man svarar då man kan, vill och känner för det :) Det måste ju ändå vara rätt skönt att få komma ut och jobba även fast det bara är ett par veckor och inte leder till något ändå? :)

Ja, men min tatuerare är verkligen perfekt. Han vill ju verkligen att det ska bli perfekt, han stressar inte fram något och om han känner att han inte hinner mer innan nästa kund osv så avbryter han så kör man vidare näsa gång. Han trodde ju att han skulle hinna mer på min än vad han gjorde, men så blev det ju inte. Ska tillbaka på tisdag, äntligen! Tror dock det kommer bli en sittning till efter denna.

Haha ja men jag är likadan med Converse. Den här vintern har som sagt varit första gången jag kört på kängor. Vill ju inte ha bli helt blöt om fötterna så fort jag går ut liksom :p haha. Måste tejpa dem i sommar, alltså ;) haha.

Inga speciella planer nu inför påsk. Jag har sovit halva dagen med migrän. Imorgon ska vi nog åka till pojkvännens familj på middag och stanna där någon dag, verkar det som :) Vi skulle egentligen ha åkt idag men då jag blev sängliggandes så sköt vi upp det till imorgon innan middagen ;) haha. Vad hittar du på nu i påsk? :)

2013-03-29 @ 20:14:54
URL: http://zoofie.se
Postat av: Lina Tsutsumi

Heej, jag förstår (: Man har inte alltid tid för bloggen, jag uppdaterar inte varje dag heller..
Vad kul att du börjat jobba lite, bättre det än inget i alla fall (:

Jo det går sådär lite oinspirerad för tillfället, men det kommer (: Ja, de skickade mitt cd vidare till andra butiker så jag får se vad som händer, men jag funderade på att åka till butikerna själv och prata med dem.

Nej, jag ska faktiskt jobba dessvärre. Själv då? Får du något ledigt från jobbet hoppas jag? (:

Ta hand om dig och glad påsk på dig med!

2013-03-30 @ 12:20:10
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: anniepiie

hmm de bandet har funnit ganska länge va? oj,ser att det var 2001, lyssnade en del på dem när jag gick i skolan. :) SV: Ingen fara. samma här,när man jobbar hinner man verkligen inte med bloggen så mkt.. Finns ju annat som lockar mer liksom. ;) hehe SV: Jag har mest jobbat under påsken, annars ätit mat, godis och shoppat lite! :) Hoppas att allt är bra med dig oxå!! Kramar

2013-04-02 @ 15:35:41
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...