Tattoo Frenzy!

Från en nailart till en annan! ;)
 
Många som har tatuerat sig kan nog hålla med mig om att det är totalt beroendeframkallande! Jag har bara två än så länge och problemet är inte bara att jag egentligen inte har råd utan att jag inte kan välja en av alla de tatueringar jag vill ha!
 
Jag har redan 3 lila stjärnor över hjärtat och det japanska tecknet för stjärna på ena höften men här är ytterligare tatueringar jag skulle vilja ha!
 
 
 
 
Pinned Image
"Not all those who wander are lost" - J.R.R Tolkien
 
Den meningen är en fras ur en dikt som Gandalf skickar till Hobbitarna när de är i Bree. Den är med två gånger i första boken i Sagan om ringen-trilogin. Dikten är egentligen en beskrivning av Aragorn men som tatuering tänker jag mer att den står för två saker. Den första är självklart min nördiga kärlek till Tolkien och Sagan om Ringen, den andra är att jag själv tycker att man inte behöver vara vilse i livet bara för att man inte är stadgad. Jag vill själv resa, uppleva världen och se ALLT, men det betyder inte att jag inte vet vart mitt hem är. Just denna vill jag nog helst ha över ryggen. 
 
 
 
I want something like this but smaller
Bildkälla
 
Jag vill ha fyra stycken tassavtryck bakom mitt öra. Men jag vill ha vargavtryck istället och mycket mindre än tjeje på bilden har. Men det kan lika väl stå för hundar eller djur överhuvudtaget, även om jag vill ha just varg. Djur är min stora passion, jag saknar verkligen att ha hund och jag har en djup kärlek och respekt för just vargar. Att ha fyra små tassavtryck bakom ena örat gör den diskret dessutom. Jag har velat ha en tatuering bakom örat sen min bror skaffade sig en G-klav bakom sitt för många år sedan.
 
 
Pinned Image
Bildkälla
 
Jag tycker denna tatuering är helt awesome! Jag skulle vilja ha någon liknande, fast med mer "hudstrimlor" så det mer ser ut som ett rivsår och kanske inte lika stor. Tatueringen påminner mig om att man inte ska dömma någon för deras utsida för det är så mycket som kan dölja sig under ytan.
 
 
Bild: Egenkomponerad i Paint
 
Eftersom jag har det japanska tecknet för stjärna på min vänstra höft så skulle jag vilja ha något liknande och matchande på höger höft också och samtidigt måste jag ju nörda mig med lite Sagan om Ringen. Det första tecknet är Gandalfs egen runa. Det andra tecknet är Evenstar (Aftonstjärnan) som både står för Arwen, samt det smycke som hon ger till Aragorn. Det tredje tecknet är ordet stjärna på det alviska språket Sindarin, vilket skulle matcha väldigt väl! Än så länge tror jag att jag helst vill ha tecknet för stjärna mer än de andra två.
 
 
Bildkälla
 
Jag har ju redan 3 stjärnor över hjärtat. De står för min mamma, min pappa och min bror. Jag skulle dels vilja förbättra dem jag redan har eftersom de redan har blivit ganska bleka (var ändå nästan 10 år sedan jag gjorde dem) och sen är färgen inte snygg längre. De ser ut att vara ditmålade med vanlig bläckpenna. Dels vill jag göra tre stycken på andra sidan också, inte för att de behöver stå för något utan för att det skulle se snyggare ut överlag! Jag vill inte ha som stjärnorna på bilden utan med lite mer djup, däremot skulle jag vilja ha den färgen! 
 
 
Bildkälla
 
Jag är ganska stolt över att jag är halvt engelsk och jag älskar mitt efternamn. Jag, min pappa och min bror har många gånger pratat om att tatuera in varsitt motiv modellerat efter "The Turner Crest", alltså släktets vapensköld med två banderoller. I den ena ska det stå efternamnet och i den andra året man är född. Tycker det är en galet rolig idé, men vet inte riktigt vart jag ska ha min eller hur den ska utformas än. Sedan ska man hitta rät sköld också. Denna är irländsk, men jag har inte fått fram vilken som är den engelska än. :)
 
Pinned Image
Bildkälla
 
Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv så någon gång vill jag skaffa en häst-tatuering! Jag har bara inte hittat rätt än! När jag väl skaffar en så blir det troligtvis något jag har ritat själv. Jag har funderat på att göra ett band runt fotleden med en häst och sen något slingrande mönster som binder ihop det runt fotleden men vi får se.
 
**********************
 
Ehum, ja det var väl alla.... än så länge! Nu ska man bara skrapa ihop pengarna och välja ut vilka man ska göra först!
 
 
Har ni tatueringar? Har ni några andra som ni skulle vilja göra? Vilka och vart isåfall?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Tatueringar är så snyggt! Gillade dem du lagt upp med, och det du och din familj har pratat om att tatuera låter grymt ju :)

Svar: Tack så mycket! Jag är faktiskt väldigt nöjd med dem, har inte hittat ett par som jag faktiskt älskat på bra länge.. Så det var kul! Men har du vanliga svarta jeans att matcha dem till? Det räcker ju gott och väl till en snygg topp och skinnjackan till :)

Ah, men så är det verkligen. Har nog också varit det så länge jag kan minnas tror jag, förutom när man var liten då förstås ;) Men på alla sommarlov kunde jag ligga vaken framför datorn fram till tidiga morgonen, då gällde det dock att vara tyst när man bodde hemma.

Det förstår jag. När jag är ute på vägarna, på passagerarsidan, så är jag alltid så himla nojig att man ska köra på ett djur. Speciellt på natten när det är som mörkast, då sitter jag som en hök och håller utkik. Vad gulligt det lät ändå, det med rådjuret :) Tur att det gick så bra i varje fall!

Julia Roberts har verkligen åldrats med "grace", så himla vacker är hon! Ja, vissa av dem små idolerna vill jag ska fortsätta vara små.. Dem är ju mycket sötare då ;) Kolla på Dakota Fanning och Abigail Breslin t ex. Dem är ju så söta när dem är små! Okej, men det är ju som dem säger.. Ålder är bara en siffra ;) Det skiljer åtta år mellan mina föräldrar, mamma är äldre än min styvfar.

Kina är verkligen speciella, på alla sätt och vis. Deras djursyn är så hemsk alltså, när det inte gäller deras egna husdjur. Men det är som att man inte har någon respekt för djuret liksom. Och det gör så ont att se hur dem behandlas i vissa länder! Tycker också dem ska satsa på Indien och/eller Israel isf.

Det var nog håret, ja ;) Haha, ja han hette Richie. Jag hade så otroligt svårt för honom, tycker han var alldeles för klämkäck för min smak. Nej, jag gillade "män" redan som liten.. J och Kevin :) Jag gillade också Brians röst mest i BSB.

Ja, det är ju inte så konstigt egentligen. Man kommer inte på mer att skriva om när man nästan tagit upp allt, plus att man väl inte vill att det ska bli alldeles för mycket over the top.
Beverly Hills, 90210 sändes ju i tio säsonger. Och Criminal Minds nu är ju uppe i åtta, Will & Grace hade lika många. One tree hill sändes ju i nio säsonger med, annars är det väl dåligt med serier som håller på så länge nuförtiden.

Okej, men det låter ju bra ändå. Tycker du om att gå hemma nu eller har du blivit trött på det? Även om du har att göra och så.

Ja, sådana veckor gillar jag väldigt mycket :) Är det något kul som händer till helgen kanske? Ha en bra dag hemma med din små :) Kramar

2013-01-17 @ 07:51:27
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Lina Tsutsumi

Nej, precis. Det är ju det jag försökt förklara för min mamma, men jag tror att det där sitter in i benmärgen på henne.

Ja, jag läste om det och kom faktiskt in på ett blogginlägg om en emetofob som hade vart med i outsider för sin fobi. Så stark var den. Hon kunde inte göra någonting. Inte åka bil, inte träffa folk, inte äta ute osv. Så jag tror att du är som jag bara väldigt känslig för det.

Jag kan också bli lite paranoid inför vintern, men jag tror det mest handlar om att man inte vill sjukna in i magsjuka och ha det över hela jullovet typ.. jag har ändå vant mig här i Stockholm för här ser man (ursäkta om jag skriver det) spyor lite här och var. Speciellt om man åker på helgkvällar i tunnelbanan. Men jag åker tex aldrig tunnelbanan på nyår. Det vägrar jag, då är det bara för mycket överallt.

Precis, folk tror att man bara är äcklad, men jag får mest panik. Dock har det där som sagt gott över lite, men ibland kommer det väldigt oväntat. Tex så var jag på en spelning här i Stockholm (och detta har ju aldrig hänt i Stockholm, var själv väldigt förvånad över det) där det var ett band som hade en skärm i bakgrunden på en tjej som spydde och sedan skulle det komma ut två tjejer på riktigt på scen och ha spysex... Det klarade jag inte av att kolla på. Jag var tvungen att gå ut, medans alla andra tyckte det var en "jätte häftig show" (förstår verkligen inte det?). Men i alla fall så mådde jag så dåligt den kvällen, mest psykiskt och det är väl sådana saker jag inte kan rå för och det är det som är problemet med fobi. Man mår psykiskt dåligt efteråt.

2013-01-17 @ 09:29:07
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Anna Katana

Du vill verkligen göra en hel del ja. Själv tycker jag att de tatueringar ur Sagan om ringen var de finaste. Sen mycket fint gjort av dig med stjärnorna, synd bara att det bleknat så pass mycket.

Du behöver absolut inte tvivla över den boken, den är helt underbar (:

2013-01-17 @ 10:11:57
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Rinki

Åååh! Jag blir så jäkla sugen på att skaffa tatuering nu! Jag har ju ingen men jag har länge velat det. Fan, det är ju Nu jag ska göra det ;). Jag har hela tiden, sedan jag börjat på antropologin sagt "när jag klarat den här tentan, då kommer jag att tatuera mig!". Men sedan har svårare tentor dykt upp och så har jag fortsatt sådär. Men nu, så känns det som att ifall jag fixar IR helt och hållet, så ska jag banne mig göra en tatuering! För det här har nog varit det jobbigaste jag någonsin pluggat tidigare, även om det har varit väldigt lärorikt.

Jag skulle vilja ha två svalor på handleden, en som är lite mindre och som flyger före den andra. Den längre bort och mindre ska symbolisera min syster (som dessvärre är död) och den närmre och större ska symbolisera min lillebror.

Det är det jag gillar med alla dina tatueringsidéer, att du har en mening och en tanke bakom dem! Jag är t.ex. inte helt förtjust i sådana där tatueringar som är som rivsår, men när jag läste din förklaring så kändes det klockrent. Även om jag själv nog inte skulle välja just något sådant. Alvens tecken, det där hon har på halsbandet (ja, du hör ju hur jag inte är superinsatt) är ju helt underbart! Det skulle passa dig jättemycket och även Quenia texten på ryggen.

Jag har även funderat på att ha en kompass tatuerad någonstans (kanske vid skuldran?) och under den ska koordinaterna till Calcutta, Indien stå. Och det ska symbolisera min resa därifrån jag föddes.


Sv: Nej, sömnpiller vågar jag mig inte heller på. Jag har rätt nyligen vågat testa koffeinpiller, men bara en halv och väldigt sällan. Men jag tycker att sådant är läskigt, eftersom jag inte vill riskera att bli beroende av någonting.

Aww, tack så jättemycket det där du skrev: "Förstår att du är lite orolig, speciellt när jag läser ditt inlägg." Du är den Första som verkar ha läst och förstått mitt inlägg. Många har skrivit och kommenterat att det måste kännas så skönt att jag är klar tidigt...men ja, till viss del var det väl det, men samtidigt...nej, det kändes inte vidare bra. Men nu har jag ändå lämnat in uppsatsen och det känns helt okej. Jag har ju haft andra kursare, men F (läraren) har varit väldigt strikt med att vi inte ska be andra kursare (i så fall andra från andra kurser, våran stora klass är uppdelad i mindre olika klasser nu) läsa våra grejer då detta verkligen är en tenta. Och på ett sätt tycker jag att det är bra, för att vi övar oss på att vara rätt så självständiga...men, tja.

Okej, men jag ska fundera på det där med plywood-skiva om jag någon gång bestämmer mig för att köpa ett sådant där pussel, jag antar att de kostar en hel del?

:) Så är det nog, ett annat sinne för humor!

Haha, vad roligt att du också är dålig på att dricka vatten. När vi hade väldigt mycket light-läsk hemma så drack jag ju ofta det och hade inte så mycket huvudvärk. Men nu när jag försökt att trappa ned kostnader kring det (och för att det inte är jättenyttigt) så hittar jag inget att dricka, dricker väl lite vatten, men inte mycket alls...nu har vi cola hemma *yay*.

Åååh, ja snälla följ den! <3 Vi verkar ju vara lika så vi kanske båda gillar den? Jag älskar Auggie (August Anderson) en av huvudpersonerna som är en nördig, tech-geek som är blind! Älskar honom, har en crush på den skådisen (eller snarare hans roll) så att det heter duga. Har till och med börjat skriva FanFiction kring det...*nörd*...*blush*.

Måste också bara säga Tack! För att du kommenterar, det är så himla skönt att få prata med dig igen, jag blir liksom upplyft varenda gång jag läser dina kommentarer!

Puss och Kram!

2013-01-17 @ 16:14:28
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Katana

Ja men det är verkligen skönt att klä sig lite slappt ibland.

Jag har en tatuering, står IFK med tanke på att jag håller på IFK Göteborg, har tänkt att tatuera in GBG under och kanske ett hjärta med.

2013-01-17 @ 17:39:16
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...