Pinterest!

 
Jag är en sån där typisk person som ibland bara kan sitta och slösurfa runt på internet när jag har tråkigt. Jag kan sitta och söka runt på nagelbloggar för att få tips och inspiration till hur jag själv ska måla mina naglar. Jag kan titta på bilder på roliga, söta och fina djur och ibland hamnar jag på 9gag för att få mig ett gott skratt. Problemet är att jag även är en sån person som gärna sparar dessa bilder på min hårddisk. Jag vill ju spara dessa bilder och titta på dem senare, speciellt om det är någon bild som inspirerar mig och jag gillar inte att behöva kika runt på hundratals hemsidor bara för det. Min käre sambo blir ju allt annat än glad när jag fyller ut hans hårddiskar och det kan man ju förstå. För varje gång man sparar något på sin dator så blir den segare och det beror inte bara på att man fyller hårddisken utan även på hur filen fördelas på hårddisken... ja ja, datorn blir iallafall segare!
 
 
Jag har provat sidan WeIt men jag tyckte inte den höll riktigt måttet, även om den har väldigt många fina bilder. På den sidan är man dock beroende av att någon lägger upp en bild och har jag då bilder på 5-6 olika nagelbloggar som jag är intresserad av så kanske 2 av dem finns där och jag får själv inte lägga upp dem. Men jag snubblade in på Pinterest en dag när jag googlade efter nail art och blev besatt! Jag tänkte tipsa de som inte känner till Pinterest än.
 
 
 
 
Pinterest är en sida där folk helt enkelt kan lägga upp bilder, videos eller länkar till hemsidor som har bra tips, bra texter eller i stort sett vad som helst. Man kan även "pinna" bilder man hittar på andra sidor på nätet och sen kan man dela med sig på sin blogg eller Facebook om man så vill.
 
På pinterest kan man även titta på andra medlemmars album, så kallade "boards", där de samlar bilder som de pinnar. Hittar du en bild du gillar kan du "pinna" den till din egen sida och samla dem i ett eget album, som är uppbyggt lite som ett collage. Du kan även följa andra användare om du hittar någon som har liknande smak. Då ser du när den personen lagt upp en ny bild eller pinnat någon annans bild. Man kan även välja att bara följa ett enda album. 
 
För oss som bloggar och som vill ha mer trafik så kan man även lägga upp sina egna bilder på Pinterest och direktkoppla till bloggen så att de som blir intresserade av bilderna även klickar sig vidare till din blogg. Många av de nagelbloggar jag läser lägger nämligen upp sina nagelbilder där. 
 
Vill ni kika på mina boards och se bilderna jag har pinnat so far? Det kan ni göra >>HÄR<<
 
 

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

SV: Nej, man behöver verkligen inte såna vänner. Det är lite tråkigt att läsa hur många som faktiskt känner igen sig i detta, för det är så himla, himla tråkigt att folk ska behöva gå igenom sånt här. Ja jag såg ingen annan utväg än att säga upp kontakten.. Tråkigt men så är det..

Tack detsamma! :) Nästa halvår är lite mer fullt, faktiskt. Det brukar hända lite inom musikvärlden de första månaderna av året, så del två kommer var alite större :)

Haha ja det har du riktigt rätt i. Jag satt hela tiden och tänkte på den där fula, fula tatueringen. Även då deltagarna gjorde tatueringar på kunderna som var snygga. Den där fruktansvärda tatueringen ploppade upp i mitt huvud hela tiden. Jag hade också tänkt att titta på originalet, sla bli spännande!

Ja rätt OK start på året. Fick migrän igårkväll och har legat i sängen i 24 timmar typ, det är väl det enda negativa. Du då, har du fått en bra start på året? :)

2013-01-03 @ 18:29:28
URL: http://zoofie.se
Postat av: Anna

Jag håller med dig om weheartit, det finns många fina bilder där men det är lite tråkigt att man inte kan lägga upp egna bilder. Det hade ju varit så mycket bättre!

Svar: Samma här! Och jag som ändå gillar kylan och mörkret, men ser lite fram emot våren.. Speciellt nu när jag köpt en ny vårjacka ;)

Ja, men precis. Tror det är lite det som är så lockande, att våra bloggar inte alls har mycket gemensamt utåt men att man som personer ändå kan klicka liksom. Och dina länge inlägg som jag gillar så mycket, jag skulle inte kunna skriva sådana. Har det inte i mig tror jag :)

Kunde inte sagt det bättre själv :) Tycker det lätt kan bli för mycket tjat och velande kring nyår, en god middag i gott sällskap räcker gott och väl för mig. Katterna är inte direkt rädda, men dem är ändå lite oroliga och undrar vad det är som händer. Vår förre katt var dock livrädd och gömde sig under sängen hela kvällen :(

Det är inte lätt att veta vad som stämmer och inte, nej. Jag har sett tecknade versioner av vad som hänt och ifall det stämmer gör det verkligen ont i mitt djurhjärta. Svårt att veta säkert liksom, men jag hade väl inte tänkt se filmen ändå.

Året har börjat helt ok, och det har inte varit så svårt att komma tillbaka till jobbet. Det har gått ganska smidigt faktiskt. Det här med tredagarsvecka hjälper ju ;) Hur har ditt år börjat?

Några roliga planer inför helgen? Kram

2013-01-04 @ 10:47:49
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Den sista sidan lät riktigt intressant tycker jag. Den får jag ta och kolla in.

Aa men visst är dalarna helt underbart?. Vart i dalarna bor dina släktingar?

Japp det kommer börja med firandet av min pappa men när är inte bestämt än då jag måste få klart mitt nya schema först.
Jag lutar väldigt mycket åt att åka till Kos, vet inte varför men har fastnat för det på något sätt eller också Rhodos.

Hoppas det går bra med jobbsökandet (:

2013-01-04 @ 18:34:57
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: ZOOFIE

SV: Ja, det är det som är det sjuka i det hela. Att sååå många inte kan bete sig. Man får ju hoppas att några av alla har gått igenom det med samma personer så att det inte bara är nya vänner som inte kan bete sig, haha, fattar du hur jag menar? Det blev lite rörigt där :)

Jag hoppas verkligen att 2013 blir minst lika bra. Jag hoppas jag får komma tillbaka till Peace and Love och Rockbjörnen som bloggare, för det var bland det roligaste jag gjort :)

Nej, idag är det däremot bättre. Jag har ätit lite för mycket gluten senaste tiden och det är då mina migränanfall brukar komma. Idag är tredje dagen, känner fortfarande av det men det är myyyycket bättre :) Åh, hoppas det gick bra för dig på sjukhuset! :)

2013-01-04 @ 19:45:34
URL: http://zoofie.se
Postat av: Rinki

Hej gumman!

Åh vad jag har saknat dig, verkligen alltså! Jag älskar Pinterest, verkligen, det är så mycket fint där och i början så förlorade jag timmar på att bara strösurfa runt där.

Sv: Mjo, jag har faktiskt hunnit med en del i år, jag blev lite förvånad faktiskt måste jag säga och det som hände i början av 2012 kändes så otroligt avlägset. Mycket har väl att göra med flytten och det.

Jag förstår vad du menade med flängig jul, min var så också. Den 11:e firade jag och E tillsammans hemma hos mina föräldrar med dem och min lillebror eftersom de skulle åka iväg till Vietnam innan jul och vara borta över julen. På självaste julafton firade jag och E hemma hos Es mamma tillsammans med henne, hennes kille och hans dotter, och Es storebror. Sedan den 25:e firade jag, E och hans storebror hemma hos hans pappa. Så ja, det blev en del firande kan man ju säga.

Det blev jättefint på bloggen! Jag älskar ju också stjärnor ;). Nyårsafton blev inte sådär jättespeciell i år faktiskt. Jag är inte sådan som gillar att gå ut och festa direkt och speciellt inte sådana fester som i princip går ut på att man ska dricka och bli full. Jag och E lekte runt med tanken att faktiskt bjuda över några hit, nu när vi faktiskt har en lägenhet. Men sedan så var vi ute lite sent och tja, det blev istället så att Es bästa kompis David kom hit och så käkade vi middag och spelade lite TV-spel ;) drack lite vin och så vidare. Visserligen gick D innan tolvslaget, men det gjorde inte så mycket, fick skåla med E ensamma och det var ju inte helt fel det heller. Vad gjorde ni?

Med mig och E går det bra, vi trivs i lägenheten. Innan jul var det dock lite jobbigt för att han skulle bli klar med ett uppdrag på väldigt kort tid innan julledigheten, så han jobbade mycket och sent, så det blev inte mycket tid till att ens se honom eller äta middag tillsammans med honom. Men nu känns det bättre igen, han har inte riktigt börjat jobba ännu, så vi får se hur det blir. Hur går det med dig och Jonne? Hur trivs ni i lägenheten?

Gullig du är som frågar, jodå studierna går bra, dock så hade jag tänkt att jag skulle skriva min kompletteringsuppgift (eftersom jag missade ett seminarium när jag var på bröllopet tidigare i December) under lovet, men det blev inte så...så nu känns det som att det är en hel del att fixa, men förhoppningsvis så lyckas jag att få ihop något imorgon.

Tusen pussar och kramar till dig!

2013-01-05 @ 20:44:45
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna

Svar: Ja, det är alltid lika mysigt. Mycket barn dock, men det får man ju stå ut med ;)

Jag är redan klar, ja :) Var inne en sväng i stan med min syster förra veckan och hittade en inne på Chilli, de säljer ju kläder där numer. Hittade en fin från VILA, bloggade om den här: http://anna.favs.se/2012/12/fredag-21.html

Hade dessutom presentkort på Chilli, så behövde inte betala något för den. Ganska skönt då den kostade 600 kronor. Så jag är nöjd :)

Tror det är många med dig som känner så, och då är det ju skönt att ha en blogg där man kan skriva av sig på. Tack så mycket! Förstår att det inte är så intressant att läsa om mina serier/kändisar/filmer kanske, men kul att det uppskattas iaf :)

Det är väldigt olika från djur till djur. Tänker mycket på de vilda djuren med, de måste ju vara väldigt oroliga och rädda :(

Precis! Dem kan ju vara väldigt överdrivna i vissa fall, men det är ju för en bra sak i slutändan. Även om det kanske är på fel väg.

Det var riktigt skönt. Om ändå alla arbetsdagar bara var tre dagar :)
Låter som en bra helg det! Det är lugnt för min del med, har haft en vän här på besök sedan igår och hon gick precis iväg till jobbet. Så nu blir det en kväll/natt med Vita Huset :)

Kramar

2013-01-05 @ 21:36:12
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...