Lite kaffe på maten?

Min plan att bara ta helgen som den kommer fungerade alldeles utmärkt! I går kväll fick vi finbesök av Jenny, Tobias och Kim och tittade på Hotel Transylvania, åt kycklingtacos och satt uppe till halv 2 och babblade om allt möjligt! Idag blev vi inbjudna till älsklingens mormor på en supergod födelsedagsmiddag. :) Bra helg kort och gott!
 
För att dra upp något helt annat, jag lät ju mina nagar vila ett tag innan jag satte igång med att måla dem igen. Det skulle jag inte gjort! Det hela slutade i att tre av dem gick av och de såg inte direkt bättre ut heller. Så nu har jag gjort årets första nail art-design! Den är inspirerad av en tjejs nailart som jag hittade för flera månader sedan på en blogg men som jag inte hittat igen och temat är Kaffe!
 
 
Vänster hand
 
Höger hand
 
Jag blev inte jättenöjd med någon av händerna. På vänster hand målade jag ju med min dominanta högerhand så de ritade kaffekopparna blev ganska bra, men vattenmarmoreringen blev inte speciellt bra. På höger hand målade jag ju med vänster så kaffekopparna blev sådär, men vattenmarmoreringen blev desto bättre. :)
 
Jag gjorde denna design redan i torsdags kväll så nu idag när jag tog korten är de lite skavda och slitna men jag är glad att jag åtminstone kommit ett steg närmare att behärska vattenmarmorering! Jag ska bemästra den tekniken någon gång!
 
Nästa gång jag målar naglarna ska jag köra en challenge tänkte jag. Får se om det blir en Sagan om Ringen-inspirerad design eller en historisk. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker ändå att du lyckades med designen! Jag kan ju knappt måla en färg med vänsterhanden ;)

Svar: Visst känns det inte som åtta år? Jag blev också lite paff när jag läste det, det är verkligen stört hur snabbt tiden går ibland. Jag trodde att det kanske var tre, fyra år sedan.. Men icke! :) Har väl aldrig varit ett stort fan jag heller egentligen, men några låtar tycker jag ändå om.

Håller med dig, och jag gillar båda alternativen :)

Ja, men precis! Det är svårt att göra rätt i alla lägen, även om det skär i hjärat när man vet hur det kan ligga till.

Det tycker jag allt, ja :) Westlife älskar jag fortfarande! Det var alltid mina favoriter (tillsammans med 5ive) av alla pojkband :) Än idag lyssnar jag ofta på dem, och deras greatest hits-skiva åker alltid på när jag är sjuk. Det har blivit lite utav en tradition genom åren ;)

Chandler är min favorit bland vännerna, så tror det är därför jag mest förknippar honom med serien. Även om jag gör det med alla, så är det främst honom.. Gillar dock även Monica/Courtney Cox i Cougar Town :) Ja, jag älskar Will & Grace. Har alla säsonger här hemma.. Synd att du inte bodde närmre, då hade du kunnat låna alla ;)

Jodå, min helg har varit helt ok. Har mest vilat i sängen framför serier, så jag klagar inte :) Låter som du haft en fin helg du med :) Kram

2013-01-13 @ 20:39:55
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Lina Tsutsumi

Jo, så är det för mig med. Jag har alltid saker för mig så det är tråkigt att bara ligga hemma!

Precis, vad tråkigt att hon blivit så överkänslig mot hundar, men man vet aldrig det kanske kommer att gå över.

Ja, jag tror att folk har svårt att förstå det där med skillnaderna. Det är ju inte direkt så att jag blir kallsvettig när jag ser en skalbagge. Jag behöver bara se en mask/larv på bild och jag kan rentav få kallsvettningar och frysa till is när jag ser det. Men sedan har det där gått över lite med åldern som tur är, dock är det nog svårt att bota just min fobi för jag tror inte det är någon som tycker om maskar och larver direkt..!

2013-01-13 @ 20:51:13
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Julia

Ja, den katten är helt otroligt söt! Oj. om du inte har sett lilla sjöjungfrun, så tycker jag att du absolut skall se den :)

Hoppas du får en fin kväll :)

2013-01-13 @ 21:40:41
URL: http://juliasusanna.blogg.se
Postat av: anniepiie

seriöst, så himla snyggt! :D Me lika alot!!Tycker inte att det behöver vara perfekt när det gäller kaffe! ;) hehe SV: Jaa, men nu kommer det inte så mkt, har varit uppehåll.. Hoppas att du har en bra start på veckan! :D kramis

2013-01-14 @ 10:02:54
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Anna Katana

Tycker att du är lika duktig som alltid. Jag skulle aldrig lyckas med det där alltså.
Låter som en mycket bra helg också.

Det var nog den Långa flykten jag tänkte på ja :D

Ja, precis det blir nästan lite roligare att bläddra i albumen när man har gjort det där lilla extra.

2013-01-14 @ 14:15:55
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Anna

Svar: Jag har verkligen alltid varit sådan också, även när jag var liten. Jag gråter ju när en människa dör i filmer t ex, men när man läser det i tidningarna så rör det mig inte på samma vis som med djur. Vad hemskt det låter egentligen! Men så fort jag bara läser om djur som far illa eller tänker på det så blir jag tårögd.

Oj! Är det tolv år sedan? Haha, nej det trodde jag verkligen inte om Harry Potter.. Man har ju verkligen sett skådisarna växa upp under dessa filmer, även om jag inte sett alla så har man ju ändå sett skådespelarna på premiärer och så. Dem var ju så små när det började :)

Nej, det är väldigt svårt det där. Minsta tanke på vad djur fått utstå för produkter som vi sedan smetar på oss, usch!

Vem hade du som favorit i 5ive då? Själv gillade jag J, han som "rappade" ;) Ja, men A1 lyssnade jag också på. Caught in the middle var/är min favorit med dem :) Haha, det har jag säkert kläckt ur mig tidigare.. Har vi pratat om Westlife tidigare så har jag garanterat gjort det :)

Nej, nu såhär i efterhand är det svårt att se några andra i rollerna som vännerna. Men å andra sidan, hade det varit sex andra från början så hade man ju sagt så om dem också :) Det är verkligen en sådan serie man kan se hur mycket som helst, vet inte hur länge dem gått i repris genom åren.

Nej, jag har bara funderat på The Walking Dead men aldrig fått tummen ur. Har du kommit in i den på riktigt? Är den bra?

Tack, det är mycket bättre med mig. Veckan har dessutom börjat helt OK, så jag ska inte klaga :) Hur ser det ut för din del? Kram

2013-01-15 @ 14:30:50
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...