Gangnam Nails

Jag hade ju noll inspiration till att måla mina naglar förra veckan men satt faktiskt och målade dem ändå på fredag och lördag förmiddag. Jag gjorde en design jag egentligen ville göra när Gangnam Style var som störst men det fanns inte utrymme för det i och med mina vecko-utmaningar.
 
Det tråkiga är att jag var så oinspirerad att det inte blev så bra som jag ville och sen orkade jag inte ta en bra bild. Men ni får se ändå!

 
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är ganska nöjd med ansiktet och de blåa kostymerna men den gula kostymen och den svarta stressade jag nog fram ganska mycket. Var iallafall kul att få göra Gangnam-naglar. Kanske att jag ger mig på det igen. :)
 

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Coolt! :D

Skulle ju vara helt perfekt om det gick att göra frallor i den också, men det borde ju nästan gå tycker jag. Väldigt användsbar i så fall.

Idag känner jag mig väldigt pigg så imorgon blir det jobb igen. Känns ju lite konstigt att vara hemma när jag är frisk, men så är det.

2013-02-06 @ 10:05:23
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: ZOOFIE

NEEEJ VAD COOLT!!!

SV: Jag hade det himla kul i Lund och har det även väldigt kul i Trelleborg med :)

Haha ja det är väl tur att du inte är en av alla de där tokiga hästmänniskorna som hoppar på en och börjar skrika för att man säger att hästar är frukter som inte finns ;) Ja, det är nog så illa attdu har någon psykisk sjukdom eller så, och inbillade dig att de där frukterna faktiskt fanns ;)

Haha ja, tänk då man får värsta fetlönen första gången efter en lång tid som arbetslös. Fy fan vad sjukt skönt det kommer bli.

HAHAHAHAH nej jag har bara ätit tre mackor från Subway sen i augusti. Innan åt jag nästan en i veckan. Så du kanske förstår hur duktig jag är nu ;) Min pojkvän (som börjar bråka på mig så fort jag smakar en tugga macka av honom) tyckte till och med det var OK eftersom jag hållit mig ifrån det så länge nu. Att det sedan råkar vara varje gång jag lämnar en kommentar hos dig är bara en slump ;)

2013-02-06 @ 14:09:51
URL: http://zoofie.se
Postat av: Anna

Men vad söta :) Och hela designen blev ju bra, säkert bara för att du själv gör dem som du ser allt som kunde varit bättre.

Svar: Tack så mycket! Jag vet inte om du sagt det, men tack ändå. Det blir ofta att jag lägger upp den när jag skriver om mamma, det är den mest nytagna bilden på bara oss två nämligen :)

Precis, jag håller med dig. Även om jag inte vet vad en bdsm-maskerraddräkt är eller ska föreställa ;) Får väl googla det om jag vill hålla mig upplyst!

Men tack så mycket! Du stod ju för insirationen ;) Det är lätt hänt att växa ifrån en musikstil tycker jag, främst då från att man är tonåring till att man är mer vuxen. Även om man alltid kanske kommer ha dem som favoriter på ett sätt. Jag blir också salig när det kommer på låtar med Snoop och Dr Dre, jag gillar även Nate Dogg och Warren G. Riktig liten gansta ;)

Jasså, du gillar inte EMD? Haha, själv tycker jag faktiskt om dem.. Men mest Erik :) Och han ska ju vara med i Mello på lördag.

Exakt! Haha, hur länge har inte vi pratat om detta nu? Men det är ett känsligt ämne som sagt, det finns mycket att ta på. Håller ändå med dig om att det lätt kan bli för mycket, man blir storhetsblind.

Ja, men precis. Det är en ond cirkel det där. För att få det jobb man vill ha så behöver man ha erfarenhet inom det yrket, och för att få t ex en praktikplats så händer det ofta att man måste ha erfarenheten inne. Det går ju inte ihop för fem öre!

Kollar iofs inte så mycket på TV, och när jag väl gör det är det väl inte SVT-kanalerna som står för undehållningen. Så har lyckats missa det. Men tråkigt att det blir så när det ändå är en så pass stor tävling, ja. Och just inom musik med.
Nej, det är ganska många okända eller mindre kända med i årets startfält tycker jag. Inte många som sticker ut och har många år på nacken.

Tack, det har jag :) Du med hoppas jag! Kram

2013-02-06 @ 16:27:05
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: anniepiie

hahaha men gash va coolt! :) SV: Min helg var bara bra!! Ser fram imot denna lediga helg oxå! :) hihi Har du några speciella planer? :) Kramis

2013-02-06 @ 20:10:17
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Anna

Svar: Ja, men den är verkligen skön! Och välkommen :) Idag kommer det kännas ännu lite bättre när jag går hem, och imorgon kommer det vara nästan magiskt ;)

Ah, men det får man allt vara! Jag är själv sådan med vissa saker, det betyder ju bara att man tycker om det man gör så mycket att det måste vara perfa :)

Jag är också mer utav en allätare, lyssnar på alla genrer så länge själva låten är bra :) Kan hålla med om det du säger om hip hop och rnb, den har i de flesta fallen blivit sämre med åren. Gillar old school bäst! Gillar svensk hip hop mer nuförtiden, det är mer djup än den typiska amerikanska med bitches and hoes överallt ;)

Jag har hört Save tonight med dem, men har väl inte riktigt lyssnat på den. Men gillar flera av deras andra låtar! Däremot älskar jag versionen med Eagle Eye. Riktigt skön!

Det håller jag med om. Nu får det vara slutdiskuterat, för denna gång iaf ;)

Så himla surt! Och jag blir bara gladare för var dag att jag har ett jobb att gå till, kan inte tänka mig ovissheten och rastlösheten med att gå hemma. Det är ju väldigt dåligt uppbyggt kan man tycka, sen vet jag inte hur man ska göra det bättre. Jag är inte insatt på det sättet, men man tycker ju att något borde kunna göras.

Okej, men vad underligt! Är det något som börjat på senare år på SVT? Jag kan inte minnas att jag någonsin stört mig på det innan Melodifestivalen. Det ska ju ändå vara största kanalen i Sverige, då borde det låta bättre tycker man.

Ha en fin dag! Kramar

2013-02-07 @ 09:12:55
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Idag är jag i alla fall på jobbet igen. Sjukt trött när jag gick upp i morse kan jag säga.

Nej du är absolut inte ensam om att fortfarande lyssna på Gagnam det kan jag säga dig.

Har du några spännande planer för helegen?

2013-02-07 @ 12:14:26
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...