Nail Art Challenge 45: Inspired by winter

Andra gången gillt och nu är jag ikapp med mina vecko-utmaningar. Veckans utmaning var dock lite trist. Hade jag gjort utmaningen förra året hade det kanske känts lite bättre för då hade troligtvis denna challenge varit i början av december och det kanske hade snöat lite. Nu är det ju bara mörkt och trist ute.
 
För att utgå från en riktigt vintrig design trots bristen på vinter utanför fönstret så bestämde jag mig för att återskapa det jag tycker är vackrast med vintern och det är en alldeles klar himmel, ett tjockt lager nysnö på marken och rimfrost på alla träd så att hela världen ser alldeles kritvit ut och det glittrar precis överallt!
 
Jag tog min inspiration från dessa två bilder:

 
De här bilderna tog jag år 2009 när jag var på besök hos min kusin i Rättvik. En dag åkte vi iväg till Bollnäs och det var -25 grader ute! Mina rutor på bilen immade igen hela tiden, vi fick till och med skrapa is från insidan och jag tvingades ha så varmt i bilen att min kusin och hennes pojkvän nästan svettades ihjäl och fick sitta utan jacka och tröja trots att det egentligen borde varit urkallt!!  Men utsikten längs vägen var fantastisk! Slingrande bergsvägar, djup skog och ett vitt, glittrande och frostigt täcke på precis allting! 
 
Så här målade jag naglarna:
 
 
Vitt, ljusblått och glittrigt, precis som det ska vara en underbar vinterdag! Nu får det faktiskt gärna snöa snart, det tycker till och med jag! Det är så mörkt ute att lite snö hade gjort det lite lättare och ljusare denna tiden på året. Så länge det inte blir slask så får det gärna vara kallt och snöigt!
 
 

Kommentarer
Postat av: anniepiie

riktigt snygga! :D Du är så duktig!! Håller med dig, inget slask. fyy! SV: Jaa, här var nog det första paret dumsnåla och det andra paret ville nog bara klaga för är tydligen lite "kända" där för att komma in och bara ställa till.... Stackars hon som satt i kassan med burkarna, som sagt de kan inte stå för sina egna misstag. Skulle ALDRIG erkänna fast de kanske vet att de igentligen har fel. :/
Haha jaa, det gör ju det nu för tiden. :P Sen får man ju bevis på att någon annan har gjort jobbet så det är bra! Hade vänner över igår, så himla kul att bo så nära nu. :) Ha en bra dag nu. :) Kramis

2012-11-22 @ 10:56:19
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Johanna

En tävling du kanske vill vara med i?

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/11/19/9021083-tavling-i-samarbete-med-solentro/#kommentarer

2012-11-22 @ 12:26:56
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Katana

Underbara bilder och riktigt coola naglar. Vill verkligen ha den där vintern nu. Men den verkar ju långt borta :/

Har någon förkylning inom mig som aldrig riktigt bryter ut, börja bli riktigt irriterande nu. Särskilt eftersom det är antagligen är den som gör mig så himla trött. Annars är allt precis som vanligt.

2012-11-22 @ 12:36:49
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Super fina och väldigt vintriga! Som sagt önskar jag kunde ha sånna fina med.

Barcelona har verkligen växt i mina ögon det finns massor att göra och se och för mig som är tokig i temabarer så är det toppen. Överhuvudtaget så är det en trevlig stad.

Va roligt att du berättat för din sambo om restaurangerna hoppas ni kommer till någon av dem snart! En romantisk middag kanske!!

2012-11-22 @ 16:39:30
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: ZOOFIE

SV: Haha alla "sevärdheter", underbart. Vart är det du bor någonstans, förresten? ;) För Sverige har ju inte så mycket sånt där, haha! :) Jo det såklart, det lär ju ta många år, men jag hoppas att det händer nångång under min livstid ;)

Haha oj, du har verkligen hållit dig där nere ;) Nej jag vet hu det är där nere med så ;) Jag är född i Trelleborg, min mamma kommer därifrån och min morfar samt morbror bor kvar där, så vi är där ganska ofta. Förra sommaren körde vi till Göteborg på konsert, 3 timmars bilfärd liksom. :)

Yes, ska absolut kolla upp dem, berättar såklart vad jag tycker sen ;)

2012-11-22 @ 17:17:34
URL: http://zoofie.se
Postat av: Johanna

oh jag längtar massor efter snön, den kan nog få mig må lite bättre! :) S jag kan ta kompisen barn till pulkabacken! :)

ja tålamod för sånt pill har jag ikke, jag är glad jag fixar måla vanligt haha :)

förstår du valde och prioritera din far, hur kommer det sig ni inte ses så ofta numera?

Jag förstår dig, jag är med kass på motiveringar, men jag tror du kan komma på någon jätte bra, bara du tänker på vad du skulle vilja göra för fotobok :)

nej precis, jag svarar på alla kommentarer, den dagen jag inte gör det, då slutar jag, då har jag tappat syftet med bloggningen!

mina bihålor är bra igen, och nästa vecka skall jag till vårdcentralen och lämna blodprov för allergin för se om jag är allergisk mot antibiotika.

2012-11-22 @ 18:33:48
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...