Nail Art Challenge 44: Inspired by my favourite colour

Jag har berättat tidigare att den här 50 veckors-utmaningen jag gått med i är från förra året och att det därför inte stämmer med detta året. Har fått hoppa över en challenge redan och det blir samma sak nu. Fick hoppa över en challenge till nu och då fick jag välja mellan antingen "Hollywood" eller "Favoritfärgen". Självklart valde jag ju att göra något med min favoritfärg. Det skulle vara lättare att göra så jag inte behövde slösa tid med naglarna nu när jag hade besök av min pappa och Michelle.
 
 
Big mistake.... jag skulle ha tagit Hollywood-naglar.... Jag ångrade mig och målade om naglarna hela 5 gånger innan jag nöjde mig med en design som jag själv tycker blev så misslyckad att jag nästan inte vill lägga upp dem denna vecka!
 
Titta bara...
 
 
Det är väl egentligen de små ditklistrade stenarna på ring- och långfinger som stör mig mest. Jag försökte leka texturer i min design denna vecka. Matt versus Glitter så att jag fick fram mönster trots att jag egentligen bara använde mig av en färg. Om någon kan komma på vad denna färg kallas får ni gärna säga till. Den är för röd för att kallas lila, för blå för att kallas rosa, för dov för att kallas magenta och för lila för att kallas plommon! :D
 
Jag säger plommonlila eller rosalila så får det vara så. Men det där är min favoritfärg iallafall! Nu glömmer vi den veckans challenge!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...