Nail Art Challenge 19: Inspired by Rainbows

Ja, det blev en dag senare än jag tänkt med att lägga upp mitt bidrag i denna veckans challenge. Har ju haft fullt upp med simning och att fira min bror i veckan så jag blev faktiskt inte klar med designen helt och hållet förrän idag på förmiddagen.



Men så här blev naglarna denna vecka:


Rainbow nails


Blev väldigt färgglatt om inte annat, även om det inte blev precis som jag tänkt mig.


Den blåa färgen jag använde som bakgrund till naglarna är dock en av mina personliga favoriter. Det är från Depend, men jag kommer dock inte ihåg vilket nummer och för tillfället har jag inte flaskan i närheten. Men den är djupt himmelsblå med ett väldigt diskret turkost glitter i. Det är en färg som blir väldigt turkosblå om man bara målar ett lager.

Depend Blue Summer
Här har jag bara ett lager av färgen och det blir en så härligt turkosblå ton. Tar man fler lager blir det istället en djupt glittrig, kornblå nyans som är lika fin den. :) Haha, och ignorera gärna mina skavda naglar. Dum som jag var så målade jag dem INNAN jag åkte och simmade! >.<



Kommentarer
Postat av: Anna

Riktigt snyggt blev det iaf! Gillar färgerna och formen på det :)



Svar: Men våfflor funkar ju alltid! Vad sugen jag blev på det nu, har inte ätit det på alldeles för länge. Har inget våffeljärn hemma, och det är inte riktigt samma sak att köpa färdiga tycker jag.



Precis, rosa i kombination med rött blir antingen superfult eller supersnyggt. Det enda eller det andra! Såg att en bloggerska hade gjort sina naglar helsvarta med matta toppar, riktigt snyggt! Så det tycker jag att du ska satsa på, hoppas du hittar lacket med!



Duktig du är! Hoppas jag också kommer in i det på riktigt snart, känns lite som ett test nu i början. Jag har så lätt för att ge upp när något är jobbigt, men de senaste "passen" har jag faktiskt hållt ut och fortsatt den tid eller det antal jag satt upp som mål.



Nej, då kan man inte ha något av ett hjärta. Om man tittat på Criminal Minds exempelvis så brukar de ju mena på att när en mördare "föds" så är det just plågeri av djur som de börjar med, och att det senare utvecklas. Hemskt som tusan är det!



Ja, ett hem blir ju aldrig riktigt klart. Det finns alltid något man kan fixa och pilla med, en personlig touch här och där lite ibland. Det är i stort sett ett livsprojekt skulle jag kalla det :)



Låter kul med poker! Är du något bra? :) Hoppas du kommer iväg och hem från examensfesten, hade ju varit surt att missa det just för att det är svårt att åka dit och tillbaka.

Jag har inte jättestora planer, ska på bio ikväll.. The Avengers igen ;) Imorgon blir det nog lite häng på stan med vännerna ifall vädret tillåter. Annars får jag se vad denna helg har att erbjuda :)



Ha en bra fredag nu! Kram

2012-06-08 @ 09:16:45
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Hej gumman,



riktigt snyggt resultat tycker jag! Du måste ha smittat mig, för jag tycker att det är rätt spännande att experimentera med naglarna nu. I och för sig så är jag ju inte riktigt på din nivå när det gäller det pyssliga, men jag tycker att det är rätt roligt att bara mixa lite med en nagel som är glittrig och de andra mattare som här: http://rhulth.wordpress.com/2012/06/01/treat/

Eller som idag, med flera olika metalliska färger ^^.



Hehe, du behöver inte känna dig bitter, men ibland kan jag också känna sådär att "varför ska vi fira Sverige?" för vissa saker tycker jag är väldigt fel i vårt kära land. Samtidigt som jag ändå måste erkänna att det är ett väldigt bra land, om man tänker mer generellt och jämför med många andra. Och som jag skrev så finns det ju många immigranter och sådant som brukar fira då de fått bli svenska medborgare, för dem så står kanske Sverige för frihet och säkerhet och det är ju fint.

Det som jag tycker är obehagligt är när Sverigedemokrater tar upp massa plats och säger att detta är "deras" land etc.



Sv: Hur hade ni det när din bror fyllde år? Vad gjorde ni? :). Våfflor är ju supergott det också, så det är ju nästan lika bra som din trumm-tårta. Tanken som räknas ;).



Men då vet jag vart jag ska skicka paketet, jag har dock suttit och väntat på att varan ska komma in på lager igen, har väntat rätt länge ^^ men den som väntar på något gott...

Jag är bara glad att jag har hittat något som jag tror att du kommer att uppskatta och jag vill kunna få ge dig något, för det känns som att jag har fått ut väldigt mycket av våra konversationer och jag är jätteglad för att jag har "träffat" dig. Förlåt, vet att jag har sagt det tidigare, men det tåls att upprepa. Vill dock, som vanligt, inte verka för pushy eller creepy.



Yes, vi har en mörklila vägg bakom huvudändan av sängen, väldigt läckert faktiskt. Ska ta bild på det vid tillfälle, innan vi flyttar, så att du får se. Ska ju försöka att replikera det i nya lägenheten för färg har vi kvar, det borde ju inte vara så farligt att måla om det senare i vitt, ifall vi skulle flytta därifrån sedan?



Ja, alla väggar (så vitt jag kommer ihåg) var vita, vilket är lite tråkigt, å andra sidan tror jag inte att vi har pengarna att tapetsera om och ha oss, i alla fall inte till att börja med och grundtapeten nu är en sådan där vanlig, tråkig som finns på skolor och sådant...så det är lite tråkigt att "bara" måla över i någon annan färg också. Men jag ser fram emot att sätta upp tavlor och annat. Sedan känner jag ändå att man kan bryta det vita med färgglada kuddar, mattor, lampor och annat.



Det är svårt det där med alkohol, allting verkar ju krypa ned i åldrarna. Jag vet att min bror var runt 11 när han började ta vinflaskor hemifrån och det är ju läskigt ungt. Vad gör man liksom? För attityden till alkohol kommer ju ibland utifrån och är man osäker på sig själv och inte vågar stå emot vänner...ja, då kan det ju vara kört. Haha, ja du att vara mamma till en tonåring är ju ingenting jag ser fram emot sådär jättemycket :P. Men som tur är har man ju ett par år på sig innan barnet kommer upp i den åldern och så får jag ju vänta tills jag är lite äldre själv också.



Vi hade kallt väder här förra veckan, så antar att det har vandrat nedåt nu, lider med dig, hoppas att vackert väder kan nå dig snart igen! <3. Själv mår jag inte jättebra just nu, är i slutskedet på förkylningen som inte helt vill ge med sig. Är fortfarande lite täppt i näsan och väääldigt slemmig i halsen och sedan har jag åkt på, vad jag tror är en svampinfektion... :/ förlåt för den detaljen, känner bara att det är skönt att få ur mig det till någon... blush och det känns svårare med folk som frågar i verkligheten, lättare att skriva om det. Känns lite skämmigt eller något...även om det inte är något konstigt egentligen.



Jag hoppas att allting är bra med dig och att du får en superfin fredagskväll!



Puss och Kram

2012-06-08 @ 20:27:06
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: anniepiie

åhh va fint, snyggt med lite färg! :D SV: okej va nice! Jag skulle oxå kunna bo så om jag slapp alla dessa småväger som gör att jag blir bilsjuk... Jag får helt enkelt köra jämt för då är jag koncentrerad! ;) hehe Jaa, marieberg är ett stort köpcenter nedanför örebro typ. :) haha precis, får kika där nästa gång vi åker. kul att strosa runt i flera timmar tycker jag! :) Imon ska jag och syrran på lite shoppingäventyr kan man säga. Blir att kika runt lite och äta kinamat! :) Själv? Kram

2012-06-08 @ 21:05:45
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Tessie

Snygga naglar! :)

2012-06-10 @ 15:52:14
URL: http://curves4all.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...