Årsresumé 2011! Del 3

Augusti
Början av augusti kom jag hem från Turkiet, jobbade en vecka och sen bar det iväg till nästa mål - England! Jag och älsklingen åkte till Southend-on-Sea för att bo hos min pappa en vecka. Vi åkte in till London och såg We will rock you-musikalen och drack en massa öl på pubarna! När vi kom hem fick vi veta att min pojkvän kommit in på Hälsocoach-linjen i Munka-Ljungby. Tråkigt att han flyttade 15 mil bort men så glad för hans skull. Så vi köpte in nödvändigheter och körde ner honom till internatet. I augusti firade vi även Värnamodagarna, vilket blev ett stort fiasko, för det är trots allt Värnamo... och det regnade. Hösten dånade in i Sverige redan nu. 

I augusti köpte jag och älsklingen även 4 nya salamandrar av arten Svärdsvansade eldbukssalamandrar. Tyvärr dog kära Nazgül men han var gammal. De nya salamandrarna fick ett stort nytt hem och kommer nog leva minst 10 år till. Om inte de blir 30 år gamla som vissa kan bli. :/ I augusti for jag även med Jonne, mamma, Jenny och Kenneth till medeltidsdagarna i Varberg. Det var faktiskt väldigt roligt. :)

 
London baby!

September

I början av september for jag iväg med älsklingen, Jenny, Ia och Philip till Liseberg. Där kan man ju inte ha tråkigt!! Min brors band var även med i tidningen Slitz och startade en ny blogg på Rocknytt och nu började man förstå exakt hur stora de egentligen kommer att kunna bli. I september for jag även iväg till Skåne en hel del och fick finbesök av Kim och Bibbi. Vi firade även älsklingens mamma och syster med tårtkalas och massa god mat 3 dagar i rad! Jag ändrade även designen på bloggen... fast den är jag inte helt nöjd med än så funderar på att starta detta året med ytterligare en ny design. I slutet av september åkte jag med älsklingen till Forshaga i Värmland för att hälsa på släkt och vänner. 

Oktober
Första oktober var jag fortfarande kvar i Värmland, men från Värmland körde jag ner till Småland, sen till Skåne och sen tillbaka till Småland igen. Jag var måttligt slut den helgen. :) Min dator spökade dessutom i oktober genom att spela Queen-låten Crazy little thing called love om och om igen utan någon anledning. Jag lyckades få tyst på datorn så småningom men har fortfarande inget svar på varför datorn ens började med detta skumma. I oktober hade även min brors band Solitude spelning på IB i Värnamo tillsammans med dEMOTIONAL. Var sjukt kul den kvällen! Sista helgen spenderade jag nere i Skåne med älsklingen. 

Rock on!
Solitude på scen!! 

You know the drill.... fortsättning följer i del 4






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...