Dålig bloggare!!

Ja jag ber om ursäkt att jag är lite dålig på att blogga men jag passar på att utnyttja tiden som jag har med Jonne eller med vänner nu när jag bor hos pojkvännen i två veckor.

Igår bloggade jag ju inget alls men jag var faktiskt upptagen nästan non-stop från att jag klev upp tills jag gick och la mig. Efter frukost skaffade jag mig vuxenpoäng! Skaffade förmånskort med självscanningstjänst också så nu kan jag shoppa snabbt. :) Slippa köerna på Citygross!

Sen spenderade jag hela eftermiddagen med Helen. Först en fika på Kafferepet (aka Bönsnöret) och sen kollade vi in bokrean innan vi satte oss och fikade igen ända fram till halv 10 på kvällen! :) Hittade tyvärr inga böcker jag tyckte var tillräckligt bra, och om det var någon som jag blev intresserad av så var de inte så billiga ändå. Bättre slösa pengarna på 5 koppar kaffe och 2 chokladbollar. :)

Jag har även gjort veckans nageldesign och jag ska lägga upp den sen också. Men först ska jag måla hyllplan. Varför jag gått med på det kan man ju fråga sig men jag tycker om att måla så det gör inget. :)

Ciao for now!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...