Nail Art Challenge 49: Inspired by Christmas

Det känns ganska lustigt att sitta veckan innan jul och göra julnaglar för glatta livet och oj vad jag ändrat mig fram och tillbaka! Först tänkte jag göra riktigt traditionella röda tomtenaglar, sen tänkte jag göra en stickad tröja som jag sett att många gör. Efter det funderade jag på jag skulle köra på en mer punkig jul i färgerna rosa, vitt och svart, och då kom jag på att jag skulle kunna inspireras av våran gran som är vit med lila, rosa och silverfärgade kulor. Men till sist kom jag på hur jag skulle göra.
 
Jag har nämligen kommit på vad jag ska ha för utstyrsel på mig på julafton, och den innebär en grön tunika. Ikväll sitter jag även och tittar på The Hobbit i Jönköping så jag ville ha något som var lite inspirerat av Sagan om Ringen, Hobbit, Tolkien och alver. Så här blev det:
 
 
Tyvärr syns det inte så bra på bilden men varannan nagel är grönmålad med guldfärgat snirkligt mönster medan de andra istället har guldbotten med grönt mönster på. De passar alldeles utmärkt ihop med det jag ska ha på mig på julafton iallafall och jag är nöjd över hur jag fick till det IRL.
 
Nu ska jag bara få designen att hålla till julafton också! xD

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina naglar! :)

Jag älskar dansa och det är därför jag gå ut, annars sitter jag hellre hemma i lugn och ro utan massa stök :) Billigare med :P Nu går jag inte ut så ofta även om det blivit en hel del nu den senaste tiden, men det är för vi upptäckt 30+ :)

Mötet gav mig inget, skall bara lida genom 1månad där innan ajg slutar och börjar på mitt nya! :)

2012-12-19 @ 20:14:32
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/
Postat av: ZOOFIE

SV: Tack så himla mycket, kul att du gillar dem :D Ja, det var himla tråkigt men det är sånt som händer, tyvärr :/ Ingen kunde ju veta att jag skulle vara allergisk så :/ Den ser rätt ok ut nu :) Jag har fått en liiiten ärrbildning på ett ställe där, så i vissa ljus och på nära håll lyser det igenom. Han har sagt att han kan fylla den igen men tvivlar på att det blir någon skillnad. Vi får se hur det blir, annars är jag nöjd ändå :)

Håller med dig om "dyrare är inte alltid bättre". :) I min halvsleeve (den ska vara lite mindre än halvsleeve inte hela vägen till armbågen än, vet bara inte vad jag ska kalla det, haha) så vill ja ha typ jätte mycket saker. Alltså det kommer bli en personlig tatuering med saker som symboliserar mitt liv och saker jag tycker om. Haha visst, jag har inte ens fyllt 20 än, men det känns på tiden ändå ;)

Jo jag tror inte jag kommer starta upp ett eget företag på några år dock, det här är mest att flytta bloggen till eget webbhotell osv :) Mamma har skrämt mig lite med bokföring, haha. Hon har restaurang ;)

Det är sjukt att man inte kan få driva sin blogg själv, att folk ska lägga sig i och säga hur man ska göra. Nej, de får respektera att man har ett liv :D

Ja men exakt. Det är nog lite sådär med det mesta :) Med böcker i vanligt slag osv. Haha. Jag har faktiskt läst någon manga, för många år sedan, men jag kommer inte ihåg vad fasen den hette. Den var rätt bra! :D

2012-12-20 @ 02:53:09
URL: http://zoofie.se
Postat av: Lina Tsutsumi

Coolt! Hur får man till sånna där cool naglar?

2012-12-20 @ 10:13:54
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Anna

Riktigt tjusiga! I vanlig ordning :) Hur var det att äntligen få se filmen nu då? Levde den upp till dina förväntningar?

Svar: Haha, känner igen mig i det där.. Man får helt enkelt plocka undan några och variera sig allteftersom :) Så har jag löst det i varje fall.

Jag tycker det är fint med lite mer moderna granar med! Har du sett Fokis? Gå in på länken nedan så får du se en riktig sagogran ;)

http://fokis.se/2012/12/var-julgran/#comments

Själv har jag ingen uppsatt, nej. Som du nämner så vågar jag inte det just för katterna.. Jag hade nog inte ens hunnit klä den innan den låg på backen ;)

Samma här! Jag kan hitta en ny skiva med någon artist jag inte hört innan, och det blir ju nytt för en själv.. Även om alla andra redan hört och tröttnat på det ;)

Håller med dig! Annars verkar det ju som att det inte är ok att vara på ett visst sätt, eftersom det inte godkänns i TV t ex. Så himla tråkigt!

Vi brukar köra på samma sak varje år, men det är mycket gott. Det blir ischoklad, knäck, marsipan i choklad, nötter i choklad osv. Mycket mumsigt!

Det är några stycken, men jag vet i stort sett vad det är jag ska köpa till alla. Så förhoppningsvis går det relativt fort, ska in till stan efter jobbet och trängas idag.. Håll tummarna ;)

Ha en bra torsdag! Kramar

2012-12-20 @ 11:38:41
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Snyggt ser det ut i alla falla. Och smart idé att göra de grönt och guldigt (:

Jag vet faktiskt inte hur stort utbudet av fästingar är här i Gbg. Har ju vuxit upp i småland. Men har inte fått någon fästing här under somrarna i alla fall.

2012-12-20 @ 17:55:06
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: anniepiie

jättesnygga tycker jag! :D Får hoppas att det håller till julafton oxå!;) SV: På julafton åker jag och syrran till mormor där de flesta släktingar befinner sig, sen hem till pappa och öppna paket ch äta mat! :) Tradition sedan länge! :P hehe kramis

2012-12-20 @ 19:14:36
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...