Happy Birthday My Love!

Idag fyller min underbara älskling 23!
 
 
Ska fira honom ikväll med en god trerätters middag, massa presenter och gott sällskap!

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Hälsa grattis från mig (: Mysigt firande det blir.

Ok, kanske också skulle testa att dricka glöggen kall då.
Aa de där små fästningar kan verkligen ställa till med mycket bekymmer. Jag har dock haft turen att aldrig haft en enda fästing på mig.

2012-12-18 @ 15:45:06
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Anna

Grattis till honom! Såg granen i inlägget under med, riktigt tjusig! Pratar du om döskallarna som finns på Åhléns? Såg några stycken där och tänkte på dig med en gång :)

Svar: Ja, men hellre att det är för mycket av det goda än för lite ;) Du får se det som så att ni antagligen kommer bli trötta på sötsaker ett tag efter det, och på så vis håller er borta från sådant :)

Det händer ju inte varje år tyvärr, så det gäller ju verkligen att passa på när hon är här. Men hoppas du får se ditt band i januari då, håller mina tummar för dig!

Ja, men det håller jag med om. Det är inte lätt att vara up to speed nuförtiden :) Allt går så fort och när man väl hittar en relativt ny låt som man gillar, ja då är det tydligen gammal. Haha..

Precis! Så tänker jag med.. Skulle det vara rasistiskt att ha en svart docka i ett program så lär ju barn börja tro att det inte är OK att ens vara mörk. Då blir det ju fel med en gång!

Nej, det blev inte det. Vi ska försöka satsta på det till helgen istället.. Då vi är hemma hos föräldrarna och fixar med julskinka och dylikt :)
Det var femte gången jag såg BD2 på bio, tror också det var den sista.. Men man vet aldrig ;)

Har inga större planer så denna vecka, ska få köpt de sista julklapparna någon dag iaf. Det har jag inte hunnit med.. Själv då? Något kul på G? Kram

2012-12-18 @ 16:12:47
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: ZOOFIE

Grattis till honom :)

SV: Ja, man får ju dock vara beredd på att det kostar en del att ha eget, men det kan nog vara värt det, om man får tjäna alla pengar själv på sina annonser osv. Det skulle ju vara rätt värt det. :)

Ja det har du rätt i, det är en speciell känsla, klart jag suger åt mig och är stolt ;)

Alla läsare förstår ju tyvärr inte att man har annat att göra också. Haha ibland då jag inte uppdaterar så skriver folk elaka inlägg om att jag inte bryr mig om mina läsare och massa. Sjukt respektlöst. Men dom läsarna kan man gott vara utan ;)

Min pojkvän är också mycket för att läsa manga, faktiskt. Jag själv har dock aldrig kommit in i det ;)

2012-12-18 @ 18:51:15
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...