Frost och julgodis!

 
Så här såg det ut idag på förmiddagen när jag tog ett kort från balkongen! Alldeles vitt ute! Inte så kostigt med tanke på att det var -19 grader i morse! Men jag tycker ändå det är så härligt med allt det vita och det glittrade överallt!
 
Idag blir det dock inte mycket till utgång i denna hemska kyla. Ska stanna inne i värmen istället och göra massor av julgodis! Jag och älsklingen åker hem till hans föräldrar och tillsammans med Jenny och Tobias ska vi väl stöka ner hela köket med mjöl, smält choklad och sirap. Troligtvis kommer även Kim med familj bort en stund och provsmakar.
 
Vi brukar försöka hitta på något nytt varje år till julgodiset och i år har vi hittat ägglikörtryffel som vi ska försöka oss på. Annars blir det nog mycket av det gamla vanliga godiset, pepparkakskola och baileystryffel. Ska göra mitt bästa för att ta kort på allt vi gör. :)
 
Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tycker absolut du skall både den jag tipast om och taken filmerna, har dfock itne sett 2:an men hört flera som sett den och tycker den är bra. skall hyra den när den kommer på dvd :)

jag är väldigt dålig på se film, ser istort sätt bara film när jag är hemma och sjuk, för att fördriva tiden, läser mycket helre böcker. men ser jag film ser jag på det mesta utom krigsfilmer och fantasy filmer.

Nej, jag har inte heller något stort behov av och träffa alla jag kommenterar hos, men vissa som man klickar med vill jag gärna träffa när tillfället ges. Och man behöver inte bli bästa vänner heller om man inte vill det. Men utöka bekantskapen är aldrig fel! :)

Helgen blir lugm göra så liute som möjligt, själv då? vacker bild du bjuder på!

2012-12-07 @ 16:05:01
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: ZOOFIE

SV: Ja men precis, jag själv kommer inte sätta mig och lyssna på hans musik här hemma, men det var himla kul att se. Liksom en ny grej under varje låt. Sjukt kul att se.

Haha ja men svart är liksom så neutralt. Det är snyggt och enkelt och kan typ inte bli "för mycket". haha :)

Haha ja min laptop är bäst i hela världen, jag älskar den. Kommer aldrig behöva någon annan dator ;) har kikat på min egna blogg på min pojkväns dator då det varit små problem med, men ja, det är aldrig så man behöver annat ;) men Mac är ju bäst så :D Det var säkert bara det nu med min uppkoppling, den är lite seg ibland och jag har inte hunnit vänja mig vid det än, haha. Där vi bodde förut hade vi 100/100 fiber, här har vi 12-24 ADSL, så det är skillnad ;)

Ja, jag vill tatuera mig nuuu, en halvsleeve, men vart ska man få pngarna till det ifrån :( haha. Jag har dock bara önskat mig pengar n när folk frågat vad jag vill ha i julklapp ;)

Ja, jag vill också åka till Japan! Har faktiskt pluggat lite japanska och jag vill gärna fortsätta med det då jag orkar, så jag vill verkligen åka dit jag också :)

2012-12-07 @ 17:48:04
URL: http://zoofie.se
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Vad mysigt det låter! Hade också velat stanna hemma och slippa frys, men ska ut på stan och träffa mina arbetskompisar. Baka julgodis låter mycket trevligare och att slippa frysa.

Vad kul att ni hittar på nått nytt varje år! Förra året bakade jag Fotune Cookies och skrev små budskap som jag la i kakorna och placerade på gästernas tallrikar. Inte så juligt kanske men väldigt mycket jag och det blev uppskattat!
Ha en fin dag

2012-12-08 @ 10:23:24
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: Anna Katana

Åhh så himla fint! Är så vackert när snön ligger helt vit sådär.

Hur gick det med det nya godiset? Lyckades ni?

Det är lite därför jag håller på IFK med för de satsar på att ta upp sina ungdomsspelare i A-lags truppen och det är helt rätt. Är så det ska vara tycker jag.

2012-12-10 @ 12:27:54
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...