Årets sista

Jag brukar sällan bli sentimental över att det blir ett nytt år. Tidsberäkning är ju ändå något som vi människor själva kommit på och ödet struntar fullständigt i vilken siffra vi sätter på just detta varv runt solen.
Men i år känns det ändå lite annorlunda. Jag har suttit hela dagen och funderat på att det är årets sista frukost, årets sista kopp kaffe eller sista gången jag vaknar upp i lägenheten år 2012. Kanske för att 2012 varit ett lite halvjobbigt år med arbetslösheten och alla varsel. Jag har känt en otrolig hopplöshet varje gång jag hör talas om ett nytt varsel.
 
Men 2012 har ändå fört massa underbart med sig som att jag och älsklingen flyttat ihop i en underbar lägenhet, jag har fått tillbaka min bil och fått igång den och just nu trillar det in förslag på bra jobb jag kan söka och det känns lite som att 2013 faktiskt kan bli ett riktigt bra år.
 
Håller iallafall tummarna för år 2013!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag hoppas på det allra bästa för dig, det förtjänar du verkligen! 2013 blir nog ditt år :)

Svar: Men det var väl inget :) Kommenterar alltid tillbaka när någon lämnar ett spår i min blogg, men det är inte många jag faktiskt fastnar för och läser för att jag tycker om den. Det ska du veta ;)

Det blev ett lugnt nyår för min del.. Var först hemma hos en vän och hennes familj där vi käkade god middag, sedan åkte vi hem till mig för film och godsaker. Väldigt lugnt och skönt. Sen ville jag vara hemma med missarna när alla fyrverkerier gick igång, så det kändes bra :) Hur har du haft det?

Jag har läst lite här och var om det med djuren under filmen, att det var dåliga förhållanden osv. Sen hur väl det stämmer vet jag ju inte, men det är tråkigt ifall djur ska behöva falla illa ut bara för att man ska få sig en storslagen film :(

Eller hur? Att få se på dem när de får något som de verkligen önskat sig, oslagbart! :)

Tack detsamma! Stor kram

2013-01-01 @ 01:51:57
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Hoppas på de där jobben och att du får ett fantastiskt 2013.

Vi åkte hem den 30:e igen och firade nyår hemma i Gbg. I ett väldigt blåsigt och regnigt Göteborg kan tilläggas.
Hade du ett bra nyårsfirande sen?
Kramar

2013-01-02 @ 12:09:51
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Lina Tsutsumi

Jag hon är verkligen inspirerande och en bra artist! Jag blir frisk så småning om,, ingen fara (:

Vad kul att du vill jobba med djur! Jag älskar djur! (: Skulle gärna vilja ha ett husdjur faktiskt, men det är svårt att bestämma sig för vad om man är allergisk.. ):
Det låter som en bra idé, man letar efter ett jobb som är okej och sedan kan man försöka söka efter sitt drömjobb när man har lite mer kött på benen.

Ok! Ja, alla har olika smak. Jag gillar AC/DC men måste erkänna att jag inte lyssnar på dem till vardags. Däremot är jag ett stort Metallica fan. Tycker att det får in det komersiella i deras låtar samtidigt som de fortfarande är sig själva. Men visst, de var bättre när de var yngre!

2013-01-05 @ 12:42:48
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: Anniepiie

Jag hoppas att det går bra med jobbet! :) alla år för med sig något bra så jag ser fram imot detta året!! :) sv: jaa, ska lägga ut recept på smörgåstårtan imon så kika in om du är intresserad! :) trevlig kväll!! Kramar

2013-01-05 @ 23:01:53
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...