Nya facebook

Facebook har visst uppdaterats och fått en del nya funktioner. En meny i sidan som visar exakt vad alla mina vänner håller på med inne på facebook. Seriöst... jag hatar det!

Jag behöver inte hålla reda på om mina vänner kommenterar en bild, eller skriver till någon eller vad de håller på med. Jag ser ju redan på själva "hemsidan" om någon gör en statusuppdatering. Heregud jag ser ju till och med om två av mina vänner skriver till varandra... varför jag nu skulle behöva veta vad de två skriver fattar inte jag. Det är som att facebook gör allt för att man ska kunna stalka sina vänner, snarare än att kunna hålla kontakt med dem.



Dessutom segar facebook något fruktansvärt nu efter att den funktionen lades till. Min gör det iallafall. Och så har min facebook börjat göra något riktigt konstigt. När jag får meddelanden och klickar på ikonen, så lägger sig den rullgardinsmenyn UNDER allt annat så jag ser ändå inte vad sjutton det är jag har fått. Och jag kan då alltså inte klicka mig vidare till det meddelandet, eller statusuppdateringen eller vad det nu kan vara.

Hade det inte varit för jäkla dyrt att hålla kontakt med mina släktingar och vänner per telefon hade jag nog gjort som många andra jag känner och dumpat facebook. Ska man göra förbättringar ska man väl göra dem för det bättre? Eller?

Sen undrar jag en till sak... Jag har haft en "ogilla"-knapp i över ett år och jag är den enda jag känner till som har en. Alla andra tjatar om att få en och undrar hur jag gjorde, men jag vet inte. Jag bara fick den och har haft den i evigheter. Har inte laddat ner någon app heller, den bara fanns där. Sen att jag inte har använt den knappen en enda gång är en annan sak. :)


Kommentarer
Postat av: M*

- Haha inget att tacka för! Tyckte det var kul att läsa! Haha kram!

2011-09-22 @ 18:34:55
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...