Ny design, nästan...

Ja, ni som kikar in här ofta märker att jag halvt om halvt bytt design. Jag vet inte om jag är helt klar eller om jag är 100% nöjd med det jag bytt än så länge... Vet inte riktigt hur jag ska fortsätta från det jag gjort.

Funderar mest på själva inläggsrutan. Om jag ska fortsätta låta den vara mörkgrå med rosa text, eller om jag ska gå tillbaka till vit bakgrund med svart text. Det finns ju många fördelar med vitt och svart, bland annat så blir det mer lättläst och så blir det mycket snyggare om man använder bilder med vit bakgrund. Har själv sett att det ser ganska jäkligt ut när jag lägger upp såna bilder.



Och jag är fullt medveten om att min header är suddig. Men jag har ingen photoshop eller liknande. Använder mig uteslutande av Paint och när jag sparar blir bilderna suddiga. Tyvärr. Ska se om det går att ordna någon annan dag.


Så, vad tycker ni? Har ni några råd, tips eller lite kritik så får ni hemskt gärna kommentera.


Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag tycker den var fin och det kanske skulle se lite konstigt ut med vitt mitt i alltihopa även om det är mer lättläst med svart på vitt. :)

2011-09-29 @ 17:35:54
Postat av: Åsa

Förresten, vad menar du med inte för den klena?! :O

2011-09-29 @ 17:36:25
Postat av: Jenny

Hahaha, ja det kanske skulle se wierd ut men, ja vi får se. Lustigt nog så ser min bakgrund helt okej ut på min dator men på jobbdatorn var det ett vitt streck mitt i alltihopa. Hmm...



Hihi, vad jag menar med det?! ;) ska du få veta senare. :)

2011-09-29 @ 22:19:07
URL: http://paraworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...