Chokladprovning!

Tog en liten promenad idag med min mamma bort till kiosken. Härligt väder, absolut! Fint duggregn som tränger in överallt. Men när vi kom till kiosken fick min mamma syn på Marabous nya Limited Edition, Orient. Samt den nya lanseringen Loop. Det första hon utbrast var Curly Wurly! Ska strax förklara varför hon sa så. Men nu har vi haft en liten chokladprovning och det här är min åsikt om dessa nya chokladsorter.

Limited Edition Orient.

Orient innehåller dadlar och pistagenötter och dadlar är ju ingen höjdare i vanliga fall men i den här chokladen var det faktiskt gott. Fast jag måste nog påstå att chokladen är lite för lik Marabous Frukt & Mandel, fast aningen kryddigare. Men ja, god var den, fast kanske inte en direkt blivande favorit hos mig.

Marabou Loop




Ja, Marabou Loop är typ som Dumle. Mjuk kola i mitten, och själva kakan är egentligen ett rutmönster av chokladen. Himmelskt god faktiskt. Men ja, det finns en anledning till att min mamma utbrast Curly Wurly när hon såg den... Marabou Loop är nämligen en exakt kopia av...


...den engelska chokladen Cadbury's Curly Wurly! Vilket enbart är väldigt positivt för numera är det svårt att hitta Curly Wurly till och med i England så jag och min mor var extatiska över att kunna få tag på denna godbit här i Sverige, även om det inte är exakt samma smak. Tummen upp för Marabou Loop!

Så nu har jag sockerchock och tvätt att ta hand om. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...