Tips vid bloggtorka!

För er bloggare som är som mig, som gärna uttrycker sina åsikter om allt möjligt och som ibland bara lägger upp lite random crap på bloggen för att fylla ut. Jag har hittat ett ganska roligt tidsfördriv. Nämligen Plinky.com.

Plinky, en lysande idé!

Plinky är en sida där du kan bli medlem och de ställer med jämna mellanrum en fråga, en så kallad "prompt" där du kan skriva dina åsikter. Dagens fråga var till exempel om man kunde gå tillbaka i tiden och ändra något med sin utbildning, vad skulle man ändra? Du kan koppla upp ditt Plinky-konto med din blogg om du har Wordpress, Xanga, Tumblr eller LiveJournal. 

Tyvärr är sidan   på engelska, så alla svar ska skrivas på engelska och det är även därför svenska bloggplattformar som Blogg Esse inte finns med. Men jag tycker det är smidigt att kunna gå in där och skriva åsikter man har och på det viset få inspiration till vad jag ska skriva här på bloggen, även om jag inte kan koppla Plinky till min blogg. Det går genom att spara ner koden varje gång du svarat på en fråga, du kan bara koperia in det i din stilmall, men det är inget jag har lust att chansa med.

Så har ni bloggtorka är det bara att registrera ett gratiskonto på Plinky, söka i arkivet efter ett ämne som passar er och sen blogga på. De har haft massor av olika frågor med varierande tema så borde gå att hitta något.   


Kommentarer
Postat av: Sandra

En ganska smart idé annars.



Haha ja det var en bra status. Den stämmer rätt bra :P

2011-10-05 @ 11:30:37
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Sandra

Svar: Haha ja.. återstår att se. FIFA har inte tagit över så mycket här. Det är mest musiken och allt pill där som gör en ignorerad haha.

2011-10-05 @ 14:23:34
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

Hej :D har tävling på bloggen där du kan vinna tandblekning värde 599 kr! var gärna med :D länk: http://perssoneemma.blogg.se/2011/october/tavling-vinn-tandblekningsprodukt.html#comment



ber om ursäkt om du inte gillar sånnahär kommentarer!

2011-10-05 @ 16:44:34
URL: http://perssoneemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...