Fikat klart!

Har nyss avslutat en liten middag och en fika med brorsan och hans flickvän och deras katt Sam. Var mycket, mycket trevligt. Men nu funderar jag på om jag ska ta en liten promenad. Kan behöva det för att skingra tankarna lite och få lite frisk luft.

Åh andra sidan är det ju mycket mysigare att stanna kvar inne i värmen, under en filt med en kopp kaffe, eller hur? ;)


Kommentarer
Postat av: EMMAS!

nej de är sant :D

jaadå, sjdå?:) kram

2011-11-22 @ 22:48:40
URL: http://eemma.se
Postat av: Sandra

Vad mysigt med en fika med dem! :)



Svar: Ja jag förstod det blev lite konfunderad när kommentareren kom från "fel" adress men med samma IP & sådär. Jaså ett experiment, låter ju intressant. Går det itne bra? Vad tråkigt.



Det är ju svårt att veta vilket djur som är "skyldig" till det. Nej det är sant det blir ju inte rätt om de är vilse heller, det är svårt det där. Det kan jag tänka mig, Norgegränsen fast högre upp finns det ju med en hel del. Pappa är ju från Norrland.



Usch inget vidare att vara så mycket ifrån varandra. Hade ett distansförhållande tidigare & det är inte lätt det där. Men ja det är bra att få längta lite med :) Jag träffar min kille så ofta jag kan, han är fruktansvärt busy hela tiden haha. Men det blir ett par dagar i veckan i alla fall. Vi gör så gott vi kan. Åh vad gott med massa bakande!!



Nej det är klart det inte alltid är lätt att skaffa det man saknar. Men om man lär sig att vara tacksam och ödmjuk så tror jag nog att man kanske inte blir så desperat på jakten efter det som inte finns där.



Jo alla är vi människor och det är ju bara att låta folk ha sina dåliga dagar också.



Haha japp samma hårkvalitet. Det blir liksom aldrig någon ordning på det och så är det så tjockt med så det är överallt tycker jag! Nej jag vte inte vad han har för skumma idéer. Som sagt är han inte som alla andra!



Nej jag gillar inte det där med att all kontakt sker via dator/telefon. Jag vill TRÄFFA mina vänner och ha mänsklig personlig kontakt. Nej jag gillar inte att göra statusuppdateringar om något personligt. Det känns bara .. dumt. Jag vill väl inte att alla ska veta det?

2011-11-22 @ 22:49:13
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv; Men eller hur? Det är ju bättre att de isådana fall får bli lyckliga tillsammans, eller hur man ska kalla det. Blir alldeles för dumt de där tabuna eller "tjejreglerna"...



Man tackar! Vi/jag hade det jättetrevligt :D Och det är inte så konstigt att du inte känner till banden, de är inte ens kända i sitt hemland (Finland that is), jag känner bara till de genom ett större band XD =D Plus att det är en vän till mig som spelar i ena bandet.

2011-11-23 @ 02:10:30
URL: http://saradronjak.wordpress.com
Postat av: anniepiie

Heej! :) Jag är lite seeg på att svara på kommentarerna ibland som du märker! :P hehe Mysigt att fika, var ett tag sedan jag gjorde det nu! SV: Jaa, himla kul, kika gärna in veckans kändis nu oxå om du kan lista ut vem det är! ;) Jasså, jo det är jku inge kul att vara utan bil om man är van att ha en... Det funkade kanon med smileysarna som du kanske märker! hihi Tack, länkade till din blogg oxå. ha de bra! :) Kramis

2011-11-23 @ 17:43:35
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...