Dag 9: Något som skakat mig på sistone.

Jag är tyvärr inte den som blir skakad så lätt. Jag blir arg eller förbannad eller så bara suckar jag för att jag inte blir förvånad längre. Men något som skakade mig sist var nog hela historian om 4-åringen som dödades i Ljungby. Ljungby ligger ju ganska nära och jag känner folk därifrån. Nu kände jag inte 4åringens föräldrar, men jag vet folk som bor i samma område.

Det som skakade mig mest var att man några veckor senare kom ut med teorin att 4-åringen dödades av andra barn, i nästan samma ålder! Då blev jag riktigt skakad. Att en olycka kan hända, även en dödsolycka, men dessa barn måste isåfall varit medvetna om att det de gjort var fel eftersom de inte sagt något.

Nej, fy det är en tragisk historia oavsett och sånt kan skaka mig rejält.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch ja, vilken hemsk och tragisk historia det där är. Och skrämmande!!



Svar: Det är faktiskt roligt med dessa listor, man har alltid något bloggmaterial i alla fall!



Jag är inte mycket för whisky & cola.. drack dock whisky på galan i måndags och fy fy fy vad det slog i mitt huvud. Dumma fotbollsgrabbar som ska shota med en oskyldig liten blondin haha. Nej det är sant man ska inte blanda ut bra whisky, det är ju att slösa med bra flaskor :)



Det har gått bra men oj vad arg han var efter helgens gig. Han & hans vän stod och spelade själv i ett hörn och de enda som var där hela kvällen var jag & mitt kompisgäng plus ett äldre par. Det var det tråkigaste han gjort sa han och vad ska man säga? Det är ju inte deras fel att det inte kommer folk till en klubb men det är ju astrist att stå & lira för ett tomt dansgolv. Absolut.. tror mer han vill ha ett "normalt" tidsschema längre fram när det är dags för barn & familj :) Då är det liksom inte så kul att vara iväg alla helger och sådär. Mysko att vi redan har pratat om alla framtidsplaner haha.



Det kan vara svårt och det har jag all förståelse för men att de sedan när jag gjorde slut med min kille som har gjort som han gjort vänder sig emot mig för att de är rädda för att han ska förstöra deras rykte, eftersom han målade upp mig som en slampa, bitch och lögnare så var de rädda att få samma stämpel. Och det känns inte som det är äkta vänskap, jag har i alla fall inte ångrat en sekund att jag gått vidare från det gägnet av tjejer utan lojalitet. Och sen när man ser att en vän är på väg ut för ett stup, då agerar man ä'ven om det tar emot för en själv!

2011-11-09 @ 18:21:25
URL: http://lilleput.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...