Sista spurten

Idag ska jag få det sista gjort av allt jag planerat att göra denna vecka! Jag har än så länge bara hunnit deklarera, då på grund av att det är så krångligt att räkna ut hur mycket man ska dra av för bensinen när man knappt har någon koll på hur man jobbade under året. Heltid ena månaden och bara halvtid andra. Men jag tror jag fått till det.



Vem gillar inte att betala skatt liksom?


Nu är det dock en kopp kaffe och McLeods döttrar som gäller fram till 3 innan jag ska ta tag i veckans värsta, nämligen att rensa lite bland alla mina kartonger på vinden! Så mycket saker och 70 % av det kommer nog hamna på tippen i slutändan! Sen har jag en del jobb att göra med Wikipedia som jag färträngt lite under veckan.


Imorgon kommer ju pojkvännen hem så jag ska hem till honom i 4 dagar så det ska jag packa inför och idag är det ju min egna lilla tradition som gäller - en spadag med bad och allt vad det kan innebära. Ibland kan jag nästan svära på att man lyckas skrubba av sig tillräckligt med smuts och hud för att man ska bli en helt ny människa och förlora ett eller annat kilo på köpet.



Det är vad som gäller idag och ja visst, det låter nog som att jag har tur som kan prioritera in en spakväll men jag har skött mycket annat under veckan som gör att jag förtjänat en kvälls ledighet!
Ha en bra kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Det förtjänar man alltid! Att ta hand om sig själv ska alltid komma i första hand :) Känner igen mig i det där med att rensa kartonger, mycket av det man sparar är egentligen sådant som skulle kunna slängas eller skänkas bort. Men man blir så fäst vid saker med tider och har svårt att slita sig, sen kan det ju iofs även vara så att man bara varit lat och inte orkar slänga. Jag vet inte vilket fallet är för dig, men för mig är det nog lite 50/50 ;)



Svar: Ja, jag älskar Lagerhaus! Har en hel drös med inredning därifrån och man hittar alltid något roligt när man är där inne. Sen är inte allt så fasligt dyrt heller, det gillar vi!



Haha, ja katter kan konsten att somna/sova på de mest udda platserna. Jag har hittat mina missar lite här och var genom åren, ibland blir man rädd att de på något vis lyckats smita eftersom man först inte hittar dem någonstans. Mysigast är ändå när de lägger sig tätt intill eller på bröstkorgen när man ska sova :)



Nej, vad surt! Kan tänka mig att hon inte var så glad efter det! Men som sagt, skönt att din kille valt en så bra i varje fall. Kul sen när han blir helt klar och kan ge sig ut i arbetslivet!



Precis. Och man ska ju inte plugga för pluggandets skull, om man ännu inte vet vad man vill plugga till. Förstår inte hur folk kan vara så säkra på vad de vill göra, jag har inga som helst idéer eller drömmar just nu. Haha!



Det är ju guld värt! Att hitta en lägenhet är som du säger inte det lättaste och det är svårt att tacka nej när läget är som det är, samtidigt vill man ju inte heller ta en lägenhet man inte gillar bara för att. Men vet att några av mina vänner har gjort det såhär i början just för att de behöver någonstans att bo, så det är tufft där ute.

Ja, Hisingen har väl inget bra rykte här i Göteborg heller.. Men jag bor i ett bra område, om man kan kalla det så, det är precis innan och efter de lite mer "dåliga" områdena börjar. Så jag är fast där mittemellan. Vart bor ni själva någonstans?



Jag fastnade för New Girl med en gång och har sett alla avsnitt som visats nu, det är en riktigt härlig och charmig serie. Sen har jag hört mycket gott om American Horror Story och Alcatraz, två serier jag själv tänkt spana in snart :)



Tack, jag hade en trevlig kväll med vännerna! Hoppas du hade det gått på din spadag :) Trevlig fredag på dig! Kramar

2012-04-27 @ 09:59:43
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Ja, det är ju en väldigt speciell färg när det kommer till inredning. Men är man som jag och älskar rosa i alla dess former så går det att klämma in lite här och var ;) Second hand låter inte alls dumt, så långt hade jag inte ens tänkt om jag ska vara ärlig. Jag har en perfekt byrå hemma för det, men tror inte jag vill ändra något på den. Den har varit med så länge och är sådär snyggt sliten som jag älskar, så får ge mig ut på jakt efter en ny :) Hur ser det ut hemma hos er på ett ungefär då? Färger och så? :)



Ja, men det har ju ett visst värde så sätt.. Jag är expert på att spara på minsta lilla detalj, tog förresten med mig en hel hög med konfetti från Britney-konserten i oktober ;) Har ju tänkt försöka göra något slags kollage av de två konserterna med kort osv från dem, så det är väl lite därför jag sparade på dem ;) Sen kan det ju även kännas skönt att bli av med lite gammalt kan jag tycka, samla på sig lite nya minnen och framtida skräp ;)



Haha, det gillar han säkert mer än du tror ;) Nejdå, men de har bra saker till alla rum i huset. Sen har dem ju även mycket annat skoj där, fick t ex ett filmspel därifrån när jag fyllde år. Har dock lite svårt att hitta folk som vill spela med mig då de tror att jag kommer vinna, p g a vilken filmnörd jag är :) Tycker om sådana spel!



Haha, på dörren lät ju roligt! Rätt upp på karmen då eller? Mina har på sommaren legat och sovit i fönsteröppningen när jag haft de öppna, ibland ligger även den ena på toalocket med duschdraperiet omkring sig. Udda minsann :)



Precis! Det blir ju bara ett stort plus i kanten att det inte krävdes alltför mycket tid och pengar.



Okej, finns det någon anledning till att ni inte vill bo kvar eller vill ni bara flytta helt enkelt? Kanske ingen direkt anledning så..?

Ja, det ligger nog något i det. Det händer ju en del på Hisingen, men det händer saker överallt - även på de "rika" ställena - men det förstoras upp så mycket när det är just på Hisingen. Eller vilken förort som helst egentligen. Lite tråkigt tycker jag. Även om det inte är världens finaste område, så är det inte bara elände.

Jag tänkte lite på området där ni bor, ja. Hur det ser ut runtomkring. Men har ni bio och så där? Eller behöver ni kanske åka in till en lite större stad för att gå på det? Haha, det låter på mig som om ni bor i stenåldern ;)



Har också hört från vänner att Alcatraz ska vara riktigt bra och spännande, det är ju skaparen till Lost som ligger bakom den med. Kollade iofs aldrig på den serien, men både min bror och syster gillade den.



Nej, det blir inte så ofta som man vill länge. Alla jobbar olika tider och man har sina egna liv vid sida om liksom, men då gäller det att ta sig tiden tycker jag. Hitta en dag som passar alla och spika den så fort som möjligt. Träffar du dina vänner ofta?



Jag har väl inga direkta planer egentligen, ska iväg och handla med min bror efter jobbet idag. Sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av helgen, haft haft en skitvecka på jobbet och kan nog behöva det :) Själv då? Några planer? Kram

2012-04-27 @ 13:55:32
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...