Party party!

Taggar till just nu för våran inflyttningsfest! Sminket är på, plattången på uppvärmning och ska snart byta från mysbyxor till något lite snyggare. När jag kommer på vad det ska bli... :)
 
Mina 30 seconds to Mars-naglar har dessutom fått ge vika för en specialdesign! :)
 


De är inte helt klara än. Jag ska fortfarande städa upp dem lite runt nagelbanden och så. Kör på svart, matt och lite silverskimrande och glittrande detaljer! men dessa tillhör inte utmaningen jag är med i bara så ni vet... :)
 
Håll tummarna för att jag kommer ihåg att ta lite foton under kvällens gång med. :) och till mina vänner som inte kunde komma ikväll... det finns fler helger att fylla! ;)

Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Riktigt snyggt! Och kan tänka mig att det blev ännu snyggare när dem blev helt klara :)

Svar: Jag håller med dig, det är riktigt skönt att se att hon äntligen verkar ha kommit till ro med sitt liv. På riktigt! Efter alla dessa år verkar hon ha prickat rätt med allt i hennes liv - musiken, kärleken osv.

Oj! Ja, då han han en bit kvar att växa :) Hur har det gått för resten av era små? Går det bra för dem också?

Okej, på så vis. Ja, men då får du ju se på SoA med honom efter det. För det är den minsann värd :) Jag väntar också på att alla mina serier ska börja, det blir en fullproppad höst. Totalt är det väl runt 15 av mina serier som börjar till hösten, så det är nästan så att jag får bocka av varje vecka för att inte glömma något ;) Vad följer ni för några?

Ja, det är grymt irriterande. Jag håller i skrivande stund på att försöka föra över alla mina bilder till en extern hårddisk (igen!), så att jag änltigen kan formatera om datorn. Det är den i stort behov utav ska du veta ;)

Okej, vad roligt! Ni kan ju ta och göra det till någon tradition ;) Jaha, okej.. Då är jag med dig. Missförstod dig lite där :) Skönt att få sova i en säng när man varit ute så pass länge, jag vet ju bara hur det är när man varit utomlands och sovit i hårda sängar på hotellet. Kan knappt tänka mig detta då :)

Håller med dig! Kvalité före kvantitet, speciellt vid något såhär pass viktigt som att låta djuren få ett så bra liv som möjligt.

Haha, ja men det är ju alltid nya idéer som kläcks med jämna mellanrum.. Så helt klar i tankarna blir man ju aldrig. Men ni har ju kommit en längre bit på vägen än vad jag har ;) Skulle vara jättekul att se hur ni har det hemma! Jag vet inte, men på något vis känns det som att man lär känna en människa bättre efter att ha sett hur dem bor. Utan att låta som en stalker ;)

Verkligen! En solig och kylig höstdag slår det mesta enligt mig :)

Pengar har en tendens att försvinna fortare än man vill, varje månad säger man (iaf jag) att man ska hålla hårt i pengarna.. Sedan är man ändå i samma situation igen :) Kan tänka mig att det kostar en hel del med bil, jag har ju "lyxen" att slippa det då jag inte har någon bil.
Det där med presenter är alltid lika svårt tycker jag, förutom när jag får någon jättebra idé förstås, men det brukar ju alltid lösa sig tillslut :)

Min vecka var bra, tack! Den gick hur fort som helst, vilket jag gillar :) Hoppas att nästa vecka går minst lika fort, nu när vi ändå är inne i ett flow. Har du något roligt planerat för veckan? Kram

2012-09-09 @ 18:05:59
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: anniepiie

snyggt hittils! :) Får hoppas att du hade en grym kväll. :) SV: okej, får oxå kika in där då. Jaa, den sodan skulle ju vara perfekt i en drink. :D Carlings har mkt snyggt ja, min syrra shoppar alltid där och ibland något snyggt till mig! ;) hehe Ha de fint.Kramis

2012-09-12 @ 09:12:51
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Sarah

Vilket snyggt svart matt lack :) O fina dekorationer du har gjort på naglarna :)

2012-09-16 @ 03:10:05
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...