Nail Art Challenge 32: Inspired by my favourite band/artist

Denna veckas challenge grämde mig lite eftersom jag egentligen inte har ett favoritband så sett. Jag har flera favoriter som jag lyssnar på extremt mycket under en period, sen lyssnar jag inte alls på dem för att sen komma tillbaka till dem igen. Vissa band är kanon ett kort tag, vissa har jag precis upptäckt och vet inte riktigt vad jag tycker om en månad. Men de band som hängt med längst är Asking Alexandria och 30 seconds to mars som det säkert inte gått att missa för de som följt min blogg en längre tid.
 
Men jag valde ändå 30 seconds to mars, bland annat för att jag alltid velat göra den här designen och för att det var väldigt svårt att komma på hur man gör något inspirerat av Asking Alexandria när 30 seconds to mars har flera olika symboler att välja mellan som jag bara kan rita av.
 
Så här blev naglarna:
 
Jag ska försöka förklara symbolerna.
 
Triangeln som jag har på tummen ska stå för elementet Luft. Fast sen kommer vissa och påstår att det är 30 seconds to Mars sätt att visa att de är med i Illuminati. Något som varenda kändis numera blir anklagad för så fort de visar upp en triangel. Men men...
 
De fyra symbolerna på svart botten har bandet själva aldrig gett någon förklaring till. Det finns de som tolkat dem som bandets egna namn. Då skulle första symbolen vara två ihopetsade 3:or som symboliserar 30. Andra symbolen representerar en klocka (Seconds), tredje symbolen ordet TO eftersom det är två svarta streck i allt det vita. Fjärde symbolen står då för Mars. 
 
En annan förklaring är att de symboliserar de 4 stenplaneterna, så kallade terrestriala planeter. Dessa är Merkurius (symbol 1 blir då två M), Venus (den enda planet som roterar åt motsatt håll), Jorden (Tre streck för tredje planeten) och Mars (prickarna symboliserar Mars månar Fobos och Deimos och Mars är även sista ordet i bandnamnet).
 
Oavsett så är det ett fantastiskt band som har gjort måååånga bra låtar och Jared Leto är kanon på många sätt. ;)
 
Jag såg dem live på KB-hallen i Köpenhamn år 2010. jag kunde inte ta några speciellt bra bilder men iallafall såg det ut så här:
 

 
Här är en av mina favoritlåtar med dem:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...