Inspiration! Höstnaglar

 
Varje gång jag ska påbörja en ny design i min Nail Art Challenge så brukar jag sitta och googla på det tema som gäller för veckan, för att få inspiration, se vad anda gjort och så. Förra veckans challenge var ju höstnaglar och det finns mycket snyggt ute i cybervärlden som jag tänkte dela med mig av för att se om någon annan kanske blir inspirerad till att testa dessa.
 
Källa
 
Källa
 
Källa (finns även fler designer på denna sida)
 
Källa
 
Vill ni se fler såna här inspirationsinlägg efter varje challenge? Säg vad ni tycker!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja skulle aldrig klara av att måla sådär :)

Sv: Jaa yngel e söta. Ja får yngel flera ggr om året. Haha nee ja föder inte upp fiskar. Okej så du föder upp salamander asså? xD

SJaa de e najs på Grönan. De va sista dan som de va öppet när ja va där o ja hade askul :)

Ja ska fråga efter de lacket nästa gång när ja e på HM. Jaa de kan man ju tycka men de kan ju va så att ni har de men inte vi..

2012-09-25 @ 13:44:27
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: anniepiie

wow, riktigt fin nu till hösten! :D Klart att man blir inspirerad, mer sånt! ;) hihi SV: jasså, själv ska jag oxå snart besikta bilen, den 14 okt närmare bestämt, men den borde gå igenom, kör bara till jobbet som ligger ganska nära varje dag typ! :P hehe Håller med dig om det, roligare att gå i butikerna och verkligen se plaggen. Har mest jobbat i veckan nu, ledig idag och på fredag. Ska till bästis då, annars blir det jobb i helgen. :P Vet du vad, jag hittade sodan på city gross! :D Fanns massor av olika, så provade hallonsodan oxå! :) Hoppas att du har en bra dag. Kramis

2012-09-26 @ 09:04:01
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Katta

Jag håller med båda två föregående talare. Jättehärligt med inspiration, men jag själv skulle aldrig kunna måla naglarna så där!

Kan du inte visa mer inspiration till lättare nail art? Sånt som kanske till och med jag skulle lyckas med??

2012-09-26 @ 13:34:49
URL: http://hestia.blogg.se
Postat av: Anna Terneborg

Ja, men det tycker jag allt låter roligt. Få se hur andra har tänkt i samma utmaning :)

Svar: Håller med dig helt! Känns mer äkta och roligt att se på :) Tycker det är lite tråkigt att audition-programmen är över efter denna vecka, tycker det är så himla kul att se! Men nu blir det ju annat kul iofs :)

Haha, de enda sidorna jag kollar är H&M, dinsko och Skopunkten - så surfar du in där och kollar under nyheter kommer nog du också hitta några fina skor ska du se.

Jag har hört något om det, är det nytt namn också? Eller har jag bara uppmärksammat att det heter Blogg Esse innan? :) Jag trivs på favs ja, har fått mycket hjälp med design och så av dem där. ENDA nackdelen, om jag måste säga en sådan, är att man inte kan förhandsgranska ett inlägg. Det saknar jag :) Annars är jag helnöjd!

Tack, det har jag! Detsamma till dig :) Kram

2012-09-26 @ 17:04:30
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...