Nail Art Challenge 36: Inspired by rain

Veckans inspiration borde vara lätt som en plätt tänkte jag. Det hade ju ändå regnat i flera dagar i sträck från och till. Men tji fick jag, för igår när jag satt mig ner för att måla mina klor så var det den finaste dagen vi haft på hela hösten! Solen sken, himlen var blå och min termometer toppade till och med 13 grader!
 
Men jag fick nog kanske till det till slut ändå! Så här blev det:
 
 

 
På grund av allt glitter och stenarna så blev det aldrig någon bra bild på naglarna. Hur mycket jag än försökte! Men dessa två visar någorlunda hur det faktiskt ser ut! Jag har egentligen graderat naglarna från grått till vitt men detta verkar inte synas alls!
 
Ärligt talat är jag nöjd med tummen. Där syns det tydligt att det är regn jag var ute efter. De andra naglarna ser bara glittriga ut. Nåja, då vet jag till nästa gång. :)
 
Vill ni veta hur jag gjorde?
 
1. Jag gjorde en gradering med vitt och grått på varje nagel med en svamp (jag har använt den tekniken mycket på sistone).
 
2. Jag smälte ihop graderingen med hjälp av ett genomskinligt lack med lite större glitterflagor. (Det jag använde kommer från H&M och heter Confetti Kisses men säljs inte där längre.
 
3. Innan det genomskinliga lacket hunnit torka satte jag dit droppformade stenar i blått, turkos och vitt och fäste dem sedan ytterligare med ett lager topplack.
 
4. För mer regn-effekt duttade jag på lite nagellack med finare glitter i också!
 
5. På tummen målade jag ett paraply med svart artliner, och sedan skaftet med hjälp av brunt nagellack och en tandpetare!
 
Nästa veckas challenge blir inte lika grådassig, det kan jag lova!
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Så fint :)

Sv: Jaa de va hur kul som helst på hårmodellvisningen :)

SOkej den filmen har ja inte hört talas om ens. Jaa de e ju tur att man tkr olika:)

Ida såg ja att massa yngel har försvunnit så nu har ja typ inga kvar :( Ofta dom små äter upp varann..

Ja sparar mina få yngel som ja har kvar men annars hade ja iaf inte gett bort dom till nån djuraffär :)

Ja fick tag på de matta lacket igår :) De va de sista som hängde bakom massa andra lack :O Ja fråga om de skulle sluta me de o hon i butiken sa att de kan va så för de va riktigt länge sen de fick hem de :/ Ja visste inte att de fanns andra som hade de..

Ha de bra du me!

2012-10-04 @ 14:26:58
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...