Jag lovar...

Det här kommer ni aldrig att se på min blogg:
 
*Helt plötsligt får jag för mig att köpa en iphone och alla mina inlägg byts ut mot instagram-bilder som jag lägger upp, utan någon förklarande text alls. Bara en enkel rubrik som "Just nu", "Fikapaus" eller "Dagens". Alla mina läsare tröttnar för 70 % av bilderna är egobilder på mig, tagna i spegeln i mitt badrum med en gammaldags effekt på. Ett år efter alla andra på den här planeten så "upptäcker" jag Age Booth och tycker det är fantastiskt kul och MÅSTE lägga upp en bild på mig som gammal! Att jag sen egentligen sett denna effekt på alla andra bloggar håller vi tyst om.
 
 
 
* Plötsligt tar jag ett banklån på flera miljoner. Jag opererar mig till att bli snyggare och smalare, byter ut hela min garderob till trendiga och dyra märkeskläder, anlitar en stylist och börjar blogga om hur jag klär mig varje dag. Trots att jag egentligen bara sitter hemma så klär jag upp mig till tänderna och fotar och visar er hur snygg jag är precis hela tiden! Jag börjar designa kläder och är jätteglad för jag vill att mina kläder ska vara unika och billiga så att mina bloggläsare har råd att köpa dem. Men sen lanserar jag vita t-shirtar med någon svart text på som inte alls är unikt men eftersom jag är designer och lagt ner så mycket jobb på det så kostar mina t-shirtar minst 1000 kronor så ingen har egentligen råd att köpa dem. Men de gör det ändå, eftersom alla vill se ut som mig!
 
 
* Plötsligt så vänder jag blad totalt och börjar skriva elaka saker om andra människor. Jag skriver att jag hatar den ena och den andra. Jag avslöjar hemligheter om alla mina vänner, kallar mina bloggläsare dumma i huvudet och får en massa elaka kommentarer tillbaka och sen skriver jag om hur synd det är om mig som får ta emot all den skiten. Vad har jag gjort liksom? Jag bloggbråkar med alla, men är sen vän med dem igen i en månad eller två innan jag bråkar med dem igen och det är alltid alla andras fel! För att inte tala om att jag har blivit misshandlad säkert 32 gånger sedan förra julen, men det är ju bara för att alla är avundsjuka på mig!
 
 
* Plötsligt blir jag hyperfeminist och jag slutar raka mig under armarna och på benen, för vi kvinnor ska inte fortsätta bli förtryckta mer för att vi är håriga vi med minsann! Jag vägrar ha på mig kjol eller klänning eller något som är rosa och mina barn får heta androgyna namn som Sam och Kim. För mina barn ska inte placeras i fack! Barnens leksaker får inte på något vis vara stereotypa, och trots att mina barn mår urdåligt och blir mobbade så skickar jag min son till skolan i rosa klänning och min flicka klär jag i killkläder meden t-shirt med en stor lastbil på. För de ska väl få vara vilka jag vill... eh jag menar de vill!
 
* Jag börjar träna och banta för att bli mer vältränad och hälsosam, påstår jag på bloggen iallafall. Några månader senare har jag chockrasat i vikt så att varenda benknota syns på mig. Jag tar en massa bilder på mig själv i bikini, även mitt i vintern, för jag vet att jag kommer få en massa kommentarer och läsare då. Jag säger att jag inte alls är för smal, jag är hälsosam, och sen kallar jag varenda människa som inte ser ut som kvastskaft för tjocka, ohälsosamma och dåliga ideal. Nästa dag säger jag att man inte ska följa några ideal utan man måste få se ut som man vill och att jag trivs bättre så här.
 
 
 
************************************************************************************************************************
 
Haha, innan ni blir skogstokiga så ska denna lista tas med en nypa salt! Jag antar att det här egentligen kan liknas vid någon form av extrem pikning mot vissa storbloggare. Men ja, det är extrema versioner av dem hoppas jag! ;) Jag tror faktiskt inte det finns några bloggare som beter sig så här.... eller?
 
 

Kommentarer
Postat av: anniepiie

hahah det gör de säkert,finns folk till allt! :P Allt bra med dig annars? :) SV: sushi har jag aldrig ätit. hehe har svårt för raw food, men kanske skulle testa någon gång!:) Kramis

2012-10-07 @ 21:41:48
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...