Inspiration! Lyx och flärd!

Vad jag kämpade med att komma på vad jag skulle göra denna vecka, och jag har minsann kämpat med att få ihop designer till detta inspirationsinlägg. Först analyserade jag sönder ordet lyx. Vad betyder det liksom? För vissa är ju lyx att helt enkelt kunna unna sig en god chokladbit efter middagen eller att ha tillgång till ett badkar. För andra innebär det allt som är överdådigt och dyrt som champagne, rysk caviar och diamanter!
 
Jag försökte gå på det senare. Det överdådiga och flärdfulla!

 
Nail designs with diamonds
 
Bling bling! Källa
 
 
Guldkedjor och diamanter! Källa
 
 
Gucci & Gold! Källa
 
 
Guldsmycken och Rubiner! Källa
 
 
Caviar manicure! Källa
 
 
Caviar Manicure 2! Källa
 
Lyxchoklad med 24 karats guldfolie! Källa
 
Berätta gärna om vad ni tycker är lyx. :)
 

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

SV: Nej exakt. De är billiga, det de har är snyggt och frakten är gratis över 100 spänn, liksom. Jag beställer hellre från en sida med litet utbud och gratis frakt än en sida med mycket saker men hög fraktkostnad. Hmm.. Du kan ju kanske göra någon lite annorlunda piercing? :) Jag vill göra tungan jag, men jag läspar lite lätt (eller gjorde iallafall) och tror det skulle bli värre ;) haha

Haha ja det är helt sjukt. Som på vissa ställen i USA t.ex. där de har "snow days". Är det lite snö så går det inga skolbussar, ingen åker till skolan. Haha. Jag fattar inte det där, jag. De får ta och skaffa sig vinterdäck allihopa! Men i England behövs det kanske mer, då de kör som galningar där ;)

Ja jag tror nog det är så, att man blir hemmablind. Man uppskattar inte riktigt det man har. Man vill bara ha bättre och bättre hela tiden.

2012-11-29 @ 21:54:05
URL: http://zoofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...