Halloween!

I lördags tog vi ju tag i Halloweenfirandet för en gångs skull och fixade en riktig Halloweenfest med obligatorisk utklädnad hemma hos Fidde i Norrahammar! Jag tog inte så många foton eftersom jag hade lite för roligt för att komma ihåg att ha mobilen redo hela tiden. :D Det bleväven lite utgång i Jönköping stad och vi hamnade på Murphys till slut där det inte var så förbaskat lång kö som alla andra ställen! Väldigt underbart rolig kväll!
 
Här kommer några bilder! Haha, ja jag har hittat en rolig app att leka med! Därför det blir massa löjliga effekter just nu! :D

Jag klädde ut mig som häxa, med lila ögonbryn, spindelnät målat vid ögonen, lila läppar och allt!
Jag tog en outfitbild också, men den råkar ligga på sambons mobil och sen blev jag lite väl feg för att lägga ut den. Får se om jag vågar så småningom. ;)
 
Såg ut såhär, fast här syns inte spindelnätet, och min sminkning gör att det ser ut som att jag plutar som fasen med läpparna!! Men det gör jag inte! xD
 
Självklart målade jag speciella naglar för min utstyrsel!
 
Bästa grabbarna! Agent Skarph, Elvis, Ben Rangel och Vlad Tepes!
 
Scary Elvis och Dracula! Kolla ögonen! Han har inga linser!
 
Häxans favvobrygd - Grodslem!
 
Dracula är lite ledsen då vår värd Ben Rangel inte hade något att erbjuda i dryckesväg, för en vampyr iallafall....
 
Ja, det var de bilder jag hade som blev bra. Fick inte en enda bild på Macco och Johanna som faktiskt också var där utklädda till Ninja och polis! Jag måste bättra mig med fotograferingen!
 
Var iallafall en härlig kväll med fantastiskt god mat, lite spel och en utekväll som slutade med en massa trummande! ;)
 
Avslutade Halloween-veckan med en god english breakfast på söndag morgon, en sväng till Ikea när man ändå var i Jönköping och sen sushi på kvällen!
**********************************************************
 
Vad hittade ni på under Halloween?!

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Ser ut och låter som att ni också hade en riktigt awesome kväll måste jag säga.
Och vad snygg du var!

Hockeysäsongen körde igång redan i september. Jag håller på Leksand i hockey men det är ju så långt bort så kan inte följas på samma sätt tyvärr.

Tack desamma, det har jag absolut haft (:

2012-11-06 @ 15:56:00
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Fasen vilka häftiga bilder!

Ja gör det! Moon thai kitchen är helt klart Göteborgs bästa ställe och inredningen är underbar. Det är som man kommer till Thailand på riktigt. Var spelar din bror? Coolt att han spelar i band!

2012-11-06 @ 16:44:46
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: Sarah

Va kul me en halloweenfest o va fint utklädd du va :)

Sv: Okej men då tkr ja du ska se dom skräckfilmerna ja såg för dom va bra :) Verkligen synd att du inte har ICA MAXI i närheten för man måste ju ba testa den stora negerbollen :)

2012-11-06 @ 18:37:00
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: ZOOFIE

Fy fasen vad kul! Vi har inte firat, eller vad man säger, speciellt någonsin, förutom då jag och min syster var små då..

SV: HAHAHAHAHAHAHA Jabba the Hut <3 Så jävla skön du är. Nej, att gå upp i vikt och bli tjock är ju verkligen inte samma sak, men jag förstår ju givetvis att personen undrade. Man kan ju göra det på ett snyggare sätt dock, men alla verkar ju inte ha den förmågan.

Fy fasen vad mysigt det låter. Önskar lite att jag hade släkt i England så att jag hade haft en ursäkt att åka dit, haha. Vart i England bor han någonsans? :) Jag har varit i London två gånger bara, men det kommer definitivt att bli fler, jag älskar staden, jag älskar folket, jag älskar allting. :)

Nej jag håller verkligen med om det där med skräckisar. Gammalt är bäst! David Tennant verkar göra ALLTING bra, haha. Ska kika på en mini-serie på fyra avsnitt med honom som heter Single Father, eller liknande. Har hört att den är himla bra. Åh, vad du missat om du inte sett mycket av nya Doctor Who. Jag älskar det, sååå bra. Vartenda avsnitt! (dock bäst med Tennant, haha :))

Nej jag hade med det där problemet med att bo i en håla och inte kunna få tag i riktiga musiktidningar då jag var yngre. :) Det var ju bara okej då, typ, men ja. Den var ju inte som på -80 talet, haha. Har läst några av mammas gamla och OJ. Skillnad!!!

2012-11-06 @ 18:45:50
URL: http://zoofie.se
Postat av: Johanna

Vilka härliga bilder! Lät som en rolig kväll!

Har inte hört något från sidan, tror inte de kommer svara så har redan planerat ett nytt mail till dem, men jobba sent idag, så får se om jag får ihop ett imorgon efter jobb och träning :)

Ja, kul när man vinner ibland haha... :)

Då ser vi fram emot lite fler listor framöver :)

2012-11-06 @ 21:36:20
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...