Trendorakel...?

Det har poppat upp lite överallt nu att det är trendigt med en så kallad dip dye, dvs när man färgar eller tonar topparna på sitt hår i en avvikande färg.


Like so:

 



Lite lustigt ändå tycker jag. För ca 10 år sedan färgade jag nämligen mitt då ljusblonda hår lila i topparna! En dip dye med andra ord men då var det banne mig ingen som härmade mig, eller som tyckte det var snyggt. Jag fick snarare blickar som att jag var galen.


De skulle bara vetat hur långt före min tid jag egentligen var. ;) Och vad jag önskade att jag hade en bild på mig själv från den tiden! Trendorakel som jag var tydligen!


Nej, jag tycker bara det är härligt att coola färger blir lite mer "mainstream" så kanske jag själv inte känner mig så galen om jag någonsin genomför det jag vill med mitt hår.


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Åh, det som är så snyggt! Jag har själv varit sugen på att fixa något liknande, då helst i rosa. Förstås ;)



Svar: Ja, men det känns jätteroligt! Britney har en tendens att gömma sig bra mellan sina album, på detta vis får vi se henne varje vecka och även få se en annan sida av henne. Så kul! Har ju inte kollat på programmet så mycket innan, några klipp bara, men nu ska jag allt börja :)



Men oftast är det inte på de där stora varuhusen som man hittar sina guldkorn, de har en tendens att gömma sig på lite mindre och mer personliga affärer.



Det är ju skönt iaf! Att du får träffa pojkvännen på helgerna, då blir ju det automatiskt något man längtar efter.. Även om man går hemma om dagarna så blir helgen det bästa liksom :)



Nej, det har du rätt i. Kan tänka mig att naglarna får ta mycket stryk ifall man inte sköter det bra. Jag kan ju inte påstå att jag brukar bära lösnaglar så värst ofta, men en av mina bästa vänner sysslar med naglar och då och då fixar hon fina tippar på mig. Hon bygger på mina egna naglar liksom, det gillar jag. Då kan man trixa och ha sig hur man vill med färger och former :)



Haha, oh ja.. Det är så mycket lättare att prata om det än att göra det. Men jag försöker iaf, igår var första gången jag inte köpte med mig något onyttigt hem från affären. Bara mat till mig och missarna. Ett steg i taget ;)



Verkligen! Att lägga så mycket pengar på en dator är för mig obegripligt, men sen vill ju alla ha sin dator till så olika saker. Det kanske är billigt för någon annan, men jag vet inte om jag någonsin skulle lägga så mycket pengar på en dator.



Låter som en fin helg det!

Min var bra den med, hängde med familj och vänner hela helgen samt käkade Langos :) Mumma!



Ha en bra tisdag! Kram

2012-05-15 @ 09:38:55
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: KattaStrofen

Oh, jag kommer ihåg när du hade lila toppar i håret. :D Jag tyckte iallafall det var snyggt! Hoppas någon tänker på dig när de nu ser att dipdye är så populärt. ;)

2012-05-16 @ 00:55:38
URL: http://hestia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...