Som en riktig bloggare...

...så har jag faktiskt fotograferat det jag köpt och tänkte visa upp det i bloggen. Jag hittade ju mina snapsglas till slut och är så nöjd med dem!


Absolut snyggaste snapsglasen!
Dessa är helt klart mina favoriter. Enkla i formen, men frostningen som går upp på halva glaset gör dem förbannat snygga!


Snyggaste snapsglasen!

Dessa köpte jag också, för att fylla ut så man har om det blir fest! Enkla men ändå snygga!


Skål!

Köpte även denna vanliga enkla vita skål. Den kostade 20 spänn och var i otroligt fint skick så den blev min! 


 Allt detta gick på 80 kronor totalt så det känns totalt värt det! Haha, och så märkte jag hur mycket vitt det är på bilderna! Jag som inte ens är förtjust i vitt, men det är inte mitt kök på bilderna utan min mammas och så vitt är inte hennes kök heller, det är bara just den hörnan som är så vit. Bäst för foton med andra ord. :)

Well well, nu ska jag checka klart McLeods döttrar, sen blir det lite sen träning. Frukosten har inte lagt sig ordentligt än. Ciao!



Kommentarer
Postat av: SARAH CARLSTEN

Hoppas du får en fin dag! :D



/ http://sarahcarlstens.blogg.se :*

2012-05-14 @ 16:44:51
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Emelie-Eyebe

Söt blogg :)

2012-05-14 @ 17:05:31
URL: http://eyebe.blogg.se/
Postat av: Anna Terneborg

Riktigt snygga! Och 80 spänn, värt! :) Såg förresten att jag varit seg på att svara, trodde jag hade gjort det redan ;) Haha..



Svar: Tack så mycket! Jag gillar dem just för att de är så enkla men ändå så snygga på samma gång, lite det som är charmen med dem. Sen kostar dem ju inte skjortan heller, det är alltid ett plus ;)



Jag håller med dig! Tänk om det är en person som lätt tar åt sig och mår dåligt utav sådant här, då är det inte alltid att bara skaka av sig det. Nu var det ju inte så farligt för in del, men man vet ju aldrig när någon verkligen kommer ta åt sig.



Jag kan nog ändå sitta hemma ett bra tag, när man vet att man ändå kommer jobba om några dagar igen. Tror det är en annan grej när det inte händer så mycket annars, om man bara går hemma hela dagarna blir det ju en helt annan sak. Så jag förstår dig precis.



Att måla på lösnaglar var ju en bra idé! Ifall man blir jättenöjd med en design och vill använda den fler gånger :) Och ha naglarna i mer än knappt en dag, haha.



Ja, exakt. Det tar ju emot för folk att faktiskt äta i stort sett mer än man gjorde innan, man tror inte att det ska fungera. Men i slutändan mår man själv och kroppen mycket bättre utav det sättet tror jag. Håller ändå med dig, är man noga med maten och rör sig så sköter det sig ganska bra ändå.



Både det lite lantliga och moderna är snyggt tycker jag, även om jag inte har så mycket av det första ;) Men som du säger, när (om) jag flyttar till ett hus någon gång så vore ju det bästa utav två världar det ultimata! Och det med köket låter så himla fint :)



Ja, det behövs ingen maffig speldator för min del. Så länge jag kan surfa, lyssna på musik och fixa mina serier fort så är jag mer än nöjd. det krävs inte mycket för att få mig på bra humör då ;) Och gör man inte mer med sin dator som du säger så förstår jag att man inte gärna lägger pengar på det.



Hur var din helg med mor din? Gjorde du/ni något kul?



Ha en bra start på veckan nu! Kramar

2012-05-14 @ 21:12:47
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...