I dream of Tanzania

Det har varit ovanligt blåsigt och kallt nu senaste dagarna, iallafall för att vara maj. Mitten av maj dessutom.  Så självklart börjar man drömma sig bort till varmare breddgrader och solsemester med en massa bad.


Ett av mina och även älsklingens drömresmål är Tanzania & Zanzibar. Här får ni några anledningar till varför!

The woman and the sea, a photo from Zanzibar, East | TrekEarth Tanzania / Botswana ~ Africa on Photography Served
Tanzania ♥ January -12 Resultados de la Búsqueda de imágenes de Google de http://focusafrica.gov.in/images/countrysnapshots/tanzania/beach_tanzania.jpg
Zebra Picture – Animal Wallpaper - National Geographic Photo of the Day Serengeti Sunset | Flickr - Photo Sharing!
Tumblr Chillaxin' | Flickr - Photo Sharing!
Alla bilder är från We❤it




Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Det ser verkligen helt fantastiskt ut! Jag har länge drömt om att få uppleva en safari, det hade ju varit en dröm!



Svar: Ja, det är ju inte den ultimata färgen på en jacka. Jag hade nog inte riktigt kunna slappna av i den, hade varit rädd för att gå in i saker eller spilla något ;)



Haha, samma här.. Jag köpte alltid "hår-mascara" som jag kallade det då, samlade på mig i alla tänkbara färger och duttade på när jag kände för det. Det är ju verkligen snyggt och lätt att ta bort ifall man skulle tröttna/inte bli nöjd.



Ja, det verkar ju onekligen så :) Får man inte in rutiner så är det lätt att man blir bekväm i sig, och till slut inte orkar söka jobb eller vad det nu är man ska göra istället.



Naglarna är bra känsliga. Tror hon kan göra både och faktiskt, är inte riktigt hundra vad hon gjort på mig.. Det är en liten gegga som man bygger på sin egen nagel :)



Det är svårt det där med datorer helt enkelt, man kanske får prata med någon som kan sin sak innan man bestämmer sig för att köpa.



Ja, det är verkligen gott och inget man äter alltför ofta. I vår familj har vi inte heller det "vanliga" på dem, vi brukar mest använda oss av det man har till tacos i stort sett. Det gillar jag mycket mer än de som säljs på t ex Göteborgskalaset, eller Kulturkalaset som det numer heter ;)



Tack, det har jag haft än så länge! :) Du med hoppas jag?! Kramar

2012-05-15 @ 19:57:35
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...