Monday, you never seem to surprise me anymore...

Det är väl inte så konstigt att folk hatar måndagar egentligen. Tillbaka till jobbet efter helgen och ett kast tillbaka in i verkligheten. Dock brukar ju inte jag ha så stora problem med måndagar. Men idag har nog måndagen bevisat varför den kallas värsta dagen på veckan.


Ja, jag hade ju en massa tvätt som jag skrev i förra inlägget och den har iallafall gått smidigt, även om det bara blev två maskiner gjorda idag. Har liksom inte plats för att hänga upp mer tvätt i lägenheten. :P

Men sen kom det! Som ett brev på posten så började huvudet bulta. Den där hemska huvudvärken som ligger och molar och bara är irriterande och den har hållt i sig hela dagen. Gick en liten promenad innan och då verkade den släppa men kom genast tillbaka så fort jag började närma img lägenheten igen. Till råga på allt har jag mått väldigt konstigt. Inte dåligt, utan bara konstigt. Har inte haft någon aptit, och inte varit hungrig  på hela dagen. Tvingade i mig lite wokade nudlar och kyckling för sakens skull nu för en halvtimme sen och då har jag inte ätit mer än en morot under resten av dagen. Inte bra när jag tränar och försöker stå i.

 

Sen ringer de plötsligt från Statistiska centralbyrån angående den där undersökningen som jag var "slumpmässigt" utvald till. Stackars tjej som tvingades sitta där i telefonintervjuer alltså. Hon förklarade att hon hade problem med stämbanden och det hördes för hon var hes och fick konstant ursäkta sig för att hosta. Måste vara det värsta jobbet i världen för henne just nu. Men ja, jag fick svara på en massa frågor om hur jag upplever att rättssystemet och polisväsendet fungerar i samhället. Jag drog nog ner resultatet ganska rejält eftersom jag knappt har förtroende för något av det. Men men, får se vad resultaten säger när de kommer i oktober.

Något positivt från idag var iallafall att jag pratade med pappa i telefon och han berättade att han fått tack och lovord från Londons borgmästare Boris Johnson för sin insats i ett stort projekt i Londons stad. Kul som sjutton. :) Och att jag nu ska avnjuta en kopp te och sen sitta och leta efter ett passande Youtubeklipp till veckans Nail Art Challenge innan jag drar täcket över huvudet.

Imorgon är vi så långt bort från måndag vi kan vara. :D


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Ja, den gör sig påmind ibland minsann. Den där sega måndagen ;)



Svar: Det har ju inte jag, tyvärr. Vi har tvättstugan i källaren där jag bor och det är där jag spenderar en trevlig kväll i veckan :) Men det går riktigt smidigt faktiskt, inte alls så bökigt och besvärligt som jag trodde att det skulle bli innan jag flyttade hemifrån.



Fick sova helt ok till slut, somnade väl runt 23 och sen ringde klockan vid 5.20.. Så sex timmar ungefär iaf, det är vad jag brukar sikta på under arbetsveckan :) Absolut minst fem timmar.



Ja, vi får väl se hur det går. Väntar med spänning på resultat, kan tänka mig att du är himla tjusig i håret :)



Ha en fin morgon, och dag för den delen ;) Kram

2012-03-06 @ 06:53:05
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Thessan

Rita och te funkar säkert lika bra! Ha en fin dag! =)

2012-03-06 @ 07:08:12
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Ssndra

Ja måndagar är för det mesta inte någon större hit! =/ Extra jobbigt om man åker på huvudvärk också.



Svar: Tack! Jag gillar också färgen, hittade dem i garderoben och kände att de passade kanon en vårdag som den igår. Vad dumt.,. har också sett de från Gina och tycker dem är himla fina men ofta när man spanat in något passar de inte riktigt som man har tänkt sig tyvärr =/



Det kan jag tänka mig, det blir en hel del tvätt som samlas på två veckor. Minst sagt! Skönt att ni i alla fall har tvättmaskin i lägenheten. Mindre spring då!



Man gör ju det, man blir liksom mer och mer insatt och intresserad det är ganska ofrånkomligt när man är tillsammans med någon som brinner så för det han gör men visst är det roligt att lära sig lite nytt också. Nej jag tycker absolut man ska ställa krav, det är ju trots allt lite det man betalar inträde för.. för det har jag också lärt mig, det är folket som betalar inträdet som betalar hans/hennes lön så de måste faktiskt bli underhållna. Det är lite av kodex i den branschen :) Tintin har vi inte heller sett på än men det vill jag. Den verkar riktigt bra!



Nej men precis, en dålig skådis kan ha världens bästa historia att berätta men ändå inte beröra för fem öre om man inte spelar rollen rätt. Djur är jag också blödig när det kommer till, grät som mest när jag såg Apornas planet haha. När djur mår dåligt/blir illa behandlade blir jag alltid sådär extrem blödig. Det är ju verkligen så, när man väl får igenom det där så är det underbart.. när jag gick på ridskola när jag var yngre så ville jag bara välja de hästarna som ingen annan ville ha. De lite sura och griniga, som gjorde lite som de ville. Jag ville ha utmaningen och dessutom tyckte jag synd om dem för att ingen gav dem en chans, de värmde ju upp till mig efter ett tag och det var en större känsla att få den där galna hästen att göra som jag ville och hänga med på mina noter än den där ridskolehästen som travade så fort läraren sa "trav" liksom ;) Det blir ju verkligen så, hästar blir jättebra vänner. Och när man mår dåligt eller har en dålig dag kan ett par timmar i stallet göra så otroligt mycket. Det är en härlig energi man får av de där djuren. De är så komplicerade men ändå så okomplicerade på samma gång.



Det tror jag också och det gäller att ha en väldigt bra kommunikation. Sen med en kille i den branschen är det absolut viktigaste att LITA på varandra, jag skulle bli galen om jag inte gjorde det :) Visst är det krävande ibland att han är iväg så mycket och att all ledig tid går åt till något som folk tror är mer av en hobby, men spelar han fyra dagar i veckan så får man räkna med MINST fem timmars jobb dagen innan också för det är inte bara som om de ställer sig och kör rakt av. Det är mer jobb innan än man tror, jag kan säga att jag hade ingen aning om riktigt hur omfattande det är men det är galet. Sen ska man anpassa sig för den publik man har och ändå ha en back-up plan om det skulle visa sig att man har helt fel. Jag menar det kan ju faktiskt vara så att det kommer bara massa gäng med ungdomar till ett ställe där man förväntat sig att det ska ligga en snittålder på 35+ liksom. Det har hänt ;) Då får man kanske snabbt byta ut de gamla godingarna man tänk köra mot lite "yngre" grejer. Det är värt det, absolut. För som jag ser det så handlar det om att man kan jobba 9-5 fem dagar i veckan, då har man ett lättare liv att planera men å andra sidan. Skulle det ge lika mycket? Nej, han älskar verkligen sitt jobb och då älskar jag det också. Det handlar trots allt om att trivas och vara lycklig. Det är det viktigaste. Ordningsvakt är ju lite samma sak dock, det är den här grejen med att de faktiskt inte är hemma på helgerna när alla kompisar drar med sin pojkvän till fester etc. så är man alltid ensam. Och en del har ju svårt att ta in att det faktiskt inte betyder att man bråkat eller inte pratar med varandra, utan att det är en del av den livsstilen. Tråkigt, ja visst. Men som sagt hellre en glad kille som trivs med det han gör än någon som är sur och grinig och hatar sitt jobb!



Absolut, man måste hitta någon balans. Det handlar om att läsa sin publik och en bra artist vad han eller hon än gör kan det och lär sig att se på folk på golvet vad de uppskattar och vad de tycker mindre om. Sen läser man av grupperna också det finns alltid "ledare" och är dem nöjda, då är gruppen nöjd. Är ledaren inte nöjd, då går gruppen till baren istället och skiter fullständigt i musiken! :)



Jag hade inte heller hört speciellt mycket av dem innan nu är house som ett andra språk ;) Jag tror inte det går många dagar utan att jag får en ny mix eller någon ny låt "lyssna på denna". Det är lite den här bratstilen på håret men samtidigt bakåtvänd keps och t-shirt.. det är underligt :P



Det är ju så det är, de fegar nog ofta för att om de klipper för lite.. då är det lätt att fixa. Men skulle de klippa mer än vad kunden vill så blir det ett jäkla hallå så det är inte helt lätt för dem heller. Svårare att sätta tillbaka hår än att klippa ytterligare lite :P Men precis, det är lite lättare med en kompis vid saxen för de vet vad man menar på ett helt annat sätt. Det är inte alltid utbildningen som gör det utan mer kommunikationen mellan den som klipper och den som blir klippt!



Det är ju så, man kan aldrig tvinga på en förändring hos en människa som inte själv är sugen på att förändras. Det är helt omöjligt. Du måste ha en drivkraft till att själv vilja sluta och ändra på det hela. Annars går det inte. Jag tror också det är mycket rädsla i att gräva i det som får en att må dåligt, man vill kanske inte alltid veta sin anledning. Det tror jag också att det är, det är nog svårt att sätta sig in i den delen där det faktiskt är helt nattsvart. Det är liksom inte en dålig dag, det är dåliga veckor, månader, år. Nej men precis just det där med att helt apatiskt bara ligga i sängen och inte känna någon mening med någonting kan man nog inte förstå till fullo om man inte känt så själv. Jag tror att om fler vågade be om hjälp innan problemen eskalerade och blev större så hade vi haft ett mycket bättre samhälle. Vi hade kanske sluppit en hel del som spårat ur helt och hållet och faktiskt hjälpt dem innan det blev helt okontrollerbart.



Det kan jag förstå, det där med timjobb är inte alltid lätt att planera runt det kommer alltid nytt då ju och man blir inringd lite här och där. Men lite så får man faktiskt göra när man inte har jobb för som sagt man måste ju få lite struktur och lite rutin på saker och ting annars tror jag man blir helknäpp till sist :)



Ja men absolut, jag tycker det är tråkigt att det blivit en sådan enorm press och hets på kärlek. Det blir liksom fel och du hamnar lätt i helt fel relationer tack vare det. Det finns så mycket som är bra med att vara singel ju, man har ingen annan att tänka på än sig själv på det sättet. Kärleken kommer förr eller senare men jag tror den är mycket svårare att hitta om man stressar!



Visst känns det lite så förlegat? Har ingenting hänt på 60 år liksom? Det är rätt sjukt att det ska vara så, att ett perfekt hem och perfekta barn och som du säger den perfekta kladdkakan är det som ska bestämma om vi är bra nog eller ej. Visst får man känna stolthet men när man så uppenbart förskönar gång på gång känns det bara töntigt tycker jag!

2012-03-06 @ 10:44:51
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Thessan

haha, jag fick oxå lite nostalgikänsla så jag va tvungen att spela lite wii ;) funderar på att försöka mig på att virka självaste mario =) hoppas du har haft en fin dag!

2012-03-06 @ 19:26:19
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Tack så mycket! Jag har en app på min iPhone som hjälper till på vägen, ändrar skärpa och färg på den. Därför bilden blir så :) Inget jag åstadkommer med andra ord, haha.



Ja, man får ju det. Och ibland kan jag t o m tycka att det är skönt att man blir så pass låst som man blir, för då kan man koppla av hemma och inte behöva vara någon annanstans. Bara där man är :)



Det är det jag snittar på veckodagarna, 5-6 timmar/natt. Kommer oftast inte i säng förrän 23, 24. Sen är det kört ;) På helgerna däremot sover jag bra mycket längre :)



Haha, det tycker jag låter som en bra idé! Kram

2012-03-06 @ 20:34:00
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anki

Det ska bli spännande att se dig svarthårig!

Usch vad drygt med huvudvärk. Hoppas det är bättre idag!

Blev inte du nyss uppringd av statistiska centralbyrån? Hade för mig att det inte var så länge sen som du ar "slumpmässigt utvald".

Usch lider med henne, min röst klarade inte alls av att prata så mycket som man måste göra som telefonförsäljare osv..

Vad kul! Vad är det för projekt?

Ska bli spännande att se vad det blir för design denna vecka!

Sv: Tack! Jag är fortfarande jättetrött, så igår orkade jag inte ens kolla mailen, än mindre bloggen. Men idag har jag sovit någon timme mitt på dagen så nu är jag hyfsat pigg. Helgen har iallafall varit underbar! Det har varit jättekul och trevligt i Västerås, både jag och niclas längtar tillbaks, så jut nu känner vi oss båda jättekluvna om vi vill bo kvar i rättvik ändå. Det finns typ lika många för och nackdelar för både västerås och rättvik. Hahaha. Men nu har vi iallafall lägenhet i rättvik, bara vi får skriva på kontraktet nån gång. Så det får nog bli rättvik ett tag iallafall, sen får vi se om niclas ska börja plugga också, för skolan han är intresserad av är i västerås, och vi har inte hittat någon liknande utbildning i dalarna än..

Det skulle va jättekul om ni fick lite ödlebebisar! Håller tummarna!!

hahaha det måste ju sett kul ut! Usch får ta och bita ihop och se filmen nån gång.. men jag tycker verkligen inte om sorgliga filmer. Men kommer det en hästfilm så måste man ju se den, så är det ju bara!

Haha nä och dessutom ludde och farocko i samma hage! Då kan grimmor hamna var som helst. Men det konstiga är att han hade den på morgonen och när jag skulle ta in hästarna på kvällen så var den försvunnen, så antingen hade nån snott den eller så har de lyckats trampa ner den ordentlige.. Men men, nu är den nog bara jord eller nått så det är lika bra att sluta hoppas på att man hittar den, men det är surt när saker ska försvinna.

Haha! Men den klockan är grymm! Den är i lite sliten stil så den är ju inte bara en JD klocka, det är en EXTRA snygg JD klocka! Haha! Jo det blir det samma på dollarstore, men den har inte riktigt lika mycket som ullared dock.. Men man glömmer ju ofta att flera saker för 20 kr blir en hel del tillslut!

Ja svart blir ju alltid svart, men rött kan ju få nån annan nyans osv. Får hålla koll efter lite snygga nagellack och prova!

Jo precis! Så om hästen är sjuk eller svettig så ska man ju täcka, men de som täckar trots att det är varmt och hästen inte är sjuk eller svettig förstör mer än vad de tror! Önskar att folk kunde inse att hästar är gjorda för att klara det mesta!

Ja det är verkligen hemskt hur det funkar! De borde kolla lite mer innan de dömmer. Det känns som det bara är de oskyldiga som drabbas, och de som verkligen missköter sina djur, de får gå fria!

2012-03-06 @ 21:18:55
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Rinki

Aww, jag beklagar att du hade en sådan jobbig måndag! :( Jag hoppas verkligen att du mår bättre idag <3.



Superkul det där med din pappa i alla fall, stort grattis till honom, vad är det för projekt om man får fråga? Och jag ser verkligen fram emot veckans nail-art ^^.



Sv: Ja, det gör ont i foten, den är dock inte sned däremot har jag gått snett ett tag och eftersom jag inte pallar att gå långa sträckor med foten (sträcker på andra ställen i benet då) så var jag och hämtade ut krycka idag. Måste kunna ta mig in till universitetet och sådant. Så nu gör det ont på ett annat ställe i benet istället, spänner mig väl alltid lite konstigt eftersom jag inte kan gå helt normalt. Jag stukade foten för något år sedan också, första gången och då var det ett ledband uppe vid ankeln som gick av :/ det tog grymt lång tid att bli bättre.



Hur går det med äggen och salamandrarbebisarna, det låter ju gulligt och häftigt. Om de får bebisar, kan du lägga upp en bild då? Vore spännande att se ;).



Nej, men precis :) jag ska försöka se alla de nominerade filmerna för att sedan kunna "bestämma" mig för vad jag tyckte var en bra film. Jag har inte vidare mycket pengar heller kan jag ju säga, men brukar önska mig presentkort och sådant på bio, men det är inte ofta jag orkar vara ute heller ^^ det tar ett tag att komma hem på kvällar och sitter hellre hemma och kollar film.



Hehe, jag får försöka fixa med mitt hår på något sätt och ger det inte med sig så klipper jag någon snygg frisyr istället ;). Har du kommit på någon frisyr än? Har du någon koll på ungefär vad det är du söker, i så fall jag jag Googla runt lite jag med.



Tack så jättemycket, för komplimangen, jo jag har nog tagit mig ur den spiralen...även om det har varit en lång process. Men dina ord sträker <3, tack återigen.



Hehe, det är fascinerande på något sätt att vi är så lika. Jag gillar stjärnbilder också, dock inte på ett astrologiskt sätt. När jag läste min astronomiinriktning på gymnasiet så fick vi tillgång till ett observatiorium, vi var väl inte där så ofta men det var otroligt häftigt att få vara där! Min pappa är ju astropartikelfysiker också, så har ju verkligen växt upp med frågor om vad som finns i rymden och allt sådant. Synd att du gav bort linnet :/ men det finns liknande grejer i affärer nu. Vad för typ av linne är du ute efter? De jag har sett är typ i fejk-siden-tyg, kanske inte något du gillar?



Min bror sade att det gjorde ont, men ja...inte så mycket mer än det tror jag. Men så vill han nog vara lite tuff också ;). Han har gjort ett motiv med fyra, eller fem män i olika dräkter och olika nationaliteter och sedan står det "Solidaritet" ovanför dem i olika typer av bokstävsfonter (alltså varje bokstav har en annan font) den är väldigt fin och jag tycker att det är ett fint budskap. Att alla ska vara solidariska mot varandra liksom. Han är adopterad från Thailand och när han var yngre så kunde folk vara lite rasistiska mot honom och säga saker som "jävla Kines", så han bär med sig det. Solidaritet har förvisso väldigt politisk anknytning men i samband med bilden och allting så tycker jag inte att man tolkar den på något vidare politiskt sätt så.



Nej, precis YouTube är inte riktigt samma känsla, även om det fungerar som medel om man vill visa någon en rolig scen eller ja något sådant, men det är roligare när man har hela episoden eller till och med säsongen.



Shit! Vem fan skriver något sådant? Jag håller verkligen med dig, att arbetsgivarna borde försöka rikta in sig mer på att vara öppna för Alla! Börjar ett större företag, kommer även de mindre och varför inte jobba tillsammans liksom? Annars blir det ju de här segregerade samhällena och så reproduceras alla bilder av invandrarna.



Jag ser också att du och jag delar en del bloggkompisar nu också, roligt att se det är väldigt fina tjejer. Haha, nu blir jag ju avis xD det var ju jag som "hittade" dig först.



Hoppas att du har haft en mycket bättre tisdag än måndag! <3



Puss & Kram!

2012-03-06 @ 21:55:22
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Rinki

Sv: Tack så jättemycket, jag kan ju säga att jag verkligen inte var beredd på att få så bra betyg, jag var snarare beredd på motsatsen. Så det kändes så grymt skönt igår, blev ett par tårar av lättnaden till och med.



Skönt att du mår bra i alla fall, tvätten är ju inte det viktigaste då, men jag känner igen känslan. Är man någonsin inspirerad av tvätt måntro? ;)



Det låter som att din pappa gör en jätteinsats och härligt att få jobba med något som verkligen gör skillnad eller vad man ska säga! Hälsa grattis från mig ;) kul också att han fick det nu när han känt sig lite nere. Förstår verkligen att du är stolt.



Ja, det är rätt skönt att ha min krycka, så att jag "vågar" sätta ned den onda foten lite, hon sade att det var bra om jag försöker göra det så gott jag kan så att den läker ordentligt, eller på rätt sätt.



Hihi, gulligt att du kommer att lägga upp bilder på salamanderbebisarna ^^ de kommer säkert att vara jättesöta. Hur många ägg är det och hur länge lever salamandrar?



Jag förstår att du inte vill åka på bio vidare ofta, för mig tar det ju lite över en timme att åka in till stan, det är inte vidare farligt eftersom jag är inne i stan jämt och ständigt. Men jag gillar känslan av att kunna krypa upp i soffan och dessutom kunna pausa, eller diskutera aspekter av filmen om man känner att man måste, hehe.



Åh, vad roligt att du kom fram till en frisyr, vad för färg blev det? Jag ser fram emot att se en bild, så jag hoppas att du och kameran kan få bli vänner i några sekunder i alla fall -- that's all it takes ;).



Ja, det är jätteroligt att vi delar våra lite mer "udda" och ovanliga intressen med varandra. Jag har till och med berättat för mina föräldrar om dig och att det är så roligt att ha träffat någon via bloggen som det liksom klickat med. Roligt att du sade det där om att stjärntecken kanske stämmer in på alla litegrann, för det är precis så det är. En vän till pappa som är en rätt känd "trollkarl" (han är dock ingen vanlig trollkarl så, utan gillar att peta hål på andra trollkarlar som påstår att de kan magi på riktigt. Han själv är mer av en illusionist, eller vad man ska kalla det och gillar även att motbevisa folk som säger sig ha krafter osv) han gjorde i alla fall en undersökning på ett par skolor (eller om det var en skola) i USA. Han frågade alla barn/ungdomar vad de var födda i för stjäntecken därefter fick de rast och när de kom tillbaka sade han att på vardera bänk låg en lapp med deras tillhörande stjärntecken och det som beskrev en person född i det tecknet. Därefter skulle man diskutera, var det rätt det som stod på pappret? Det visade sig att alla tyckte att det mesta stämde in. Då avslöjade han att alla hade fått identiska lappar ;). Lite spännande sådär och kanske lite nördig kuriosa att dela med sig av från min sida, nåja ^^.

För övrigt så använder jag också händer mycket när jag pratar om något, speciellt om det är en lite mer diskussions-artad diskussion, alltså inte bara prat om vädret, utan något som jag brinner för eller är intresserad av. Social och kreativ skulle jag väl också säga att jag är, dock är jag ingen scen-apa och vill inte alls vara i centrum -- inte på det sättet i alla fall, dock kan det vara skönt/roligt/härligt att få lite uppmärksamhet ibland. Men jag är Vädur och inte Tvilling ;). Ändå är vi väldigt lika, uppenbarligen även lite i sättet, hehe.



Hm, just nu hittar jag inga stjärnlinnen på nätet men jag vet att jag har sett det i H&M's butiker. Finns säkert på fler ställen, verkar rätt "inne" med stjärnor nu, om jag ser så hojtar jag till :). Är det just linne du vill ha? T-shirt? Smala axelband om linne, eller mer brottarlinne?



Jag håller med dig där, jag tycker också att tatueringen ska stå för något, eller betyda något. Sedan är det väl klart att betydelsen kanske bleknar med åldern, men jag tror ändå inte det, inte riktigt. Jag skulle aldrig tatuera in något bara för att det var snyggt -- så mycket vet jag om min smak och det är att den ändras, lite saktare och saktare ju äldre jag blir, men oavsett så ändras den. Men betydelse och sådant, brukar oftast bli kvar om inte annat i nostalgisk kapacitet senare. Om du förstår vad jag menar?



Nej, men precis de arbetsgivarna är mer eller mindre idoter, däremot så är det ju många företag som försöker tänka på "kunderna" och att ifall de sätter en "beslöjad" kvinna i matkassan så kanske det bidrar till att folk inte går dit eller att det blir mindre kunder. Kanske speciellt ifall det är en liten butik. Samtidigt så måste man ju ta steget, tidigare var det ju fy skam att ens hinta på homosexualitet på TV och i film, numera så finns det inslag här och där och det går framåt. En serie dör inte automatiskt för att det är homosexuella med i den, dock så har det ju oftast inte gått så långt att man får se/eller får hintar om homosexuellt - sexuellt umgänge, med undantag för typ Back Broke Mountain. Men det går i steg, framåt och det måste vi göra här också. Jag tycker att företag som Coop här gör det bra när de anställer tjejer i slöja, för folk måste ju handla mat och det är ett steg att normalisera slöjan lite.



Dock kommer jag ihåg när Polisen i Stockholm annonserade att de behövde nya i styrkan och att de uppmanade folk med annan etisk bakgrund och framför allt tjejer att söka. Först blev jag glad, sedan kändes det lite för framfuset, som att det blev lite för genomskinligt och som att det var en grej som lät mer som "kolla vi måste göra det här, vi måste visa att Polisen är bra", trots att jag vet att det var en bra grej. Men det finns en fine line, när det gäller det där med utannonsering...nåja, du kanske förstår hur jag menar. Är egentligen inte negativ mot reklamen...men ja...^^ förlåt börjar bli trött.



Så länge de andra inte snor dig ;) haha, du är min bloggkompis xD.



Det är sista seminariet på torsdag, sedan är det tentavecka :/ känner mig ändå inte jättetaggad...trots det goda resultatet på förra, tunga kursen. Vet att nästa kurs kommer bli rätt tuff också, men det är bara att bita ihop! Hur ser din vecka ut?



Bamsekramar tillbaka <3.

2012-03-06 @ 23:18:49
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...