Kakmonstret dyker upp när man minst anar det...

Igår tittade jag enbart på två program på tv, nämligen Simpsons och Scrubs. I Simpsons startade Edna Krabapel ett muffins-café, och i Scrubs åt de tårta och muffins! Igår kände jag inget vidare sötsug, men idag när jag vaknade så kom jag att tänka på det igen och banne mig om jag inte är mer sugen på någon form av bakad godsak än vad jag varit på typ.. år!


 

Förstå mitt dilemma här när jag har lovat att inte få i mig så mycket socker!! Erkänn att en Delicatoboll hade suttit förbannat fint just nu!! Eller ett helt fat!!!





Om nom nom nom nom  Källa


Men jag ska inte gå till affären och köpa något! Istället ska jag äta havregrynsgröt till kvällsmat och dricka ett glas oboy till! Nästan samma sak.....

 


Kommentarer
Postat av: Rinki

Oj, oj...jag vet inte om jag hade pallat det! Jag får sötsug med jämna mellanrum, hoppas att du "klarade dig", eller vad man ska säga. Å andra sidan så känns det som att livet är för kort för att man ska hålla på och noja sig över sådant. Men jag ska inte säga något, eftersom jag själv avlägger sådana löften med mig själv till höger och vänster.



Sv: Hehe, ja tillslut fick jag iväg kommentaren :).



Jag håller verkligen tummarna för att det inte går så vilt till denna gång, men jo stukad fot det vet jag ju hur det känns ;). Är du och din bror nära varandra? Hur gammal är han, ifall jag får fråga.



Ja, jag är nog rätt peppad nu :D, tidigare i veckan så var jag inte det. Det kändes på något sätt skumt att mina föräldrar inte kommer att vara här och det kändes lite som att det inte fanns någon kvar som ville fira mig då, ja förutom E och ja, det kändes inte så himla roligt...missförstå mig inte, det är klart att det är underbart att han vill fira mig. Jag är jätteglad för det, men ibland vill jag ha lite "uppmärksamhet" från folk som inte "måste" ge mig det, om du förstår hur jag menar? Men ju närmre dagen det har kommit så har jag känt mig rätt så peppad, sedan har det varit bra stämning med E's mamma som har varit hemma i ett par dagar nu. Hon och hennes sambo kommer att vara här i helgen (de är här varannan helg) och på ett sätt så kändes det surt i början av veckan att de skulle komma. Men nu, det känns som att det är trevligare att bli firade lite på det sättet. Sedan, om jag ska vara ärlig så var jag lite ledsen (i brist på bättre ord) att E's mamma inte ens hade frågat om min födelsedag, eller visat något intresse, trots att hon brukar fråga E vad jag har önskat mig eller något sådant. Kände mig lite bortglömd. Men tror att jag överreagerade för att mina föräldrar inte är här, sedan verkar det ändå som att hon har planerat en lite finare middag eller vad man ska säga och det är ju inte helt fel. Oavsett vad hon gör, så känns det ändå lite bättre nu och ser nog fram emot imorgon i alla fall ;) brukar förvandlas till ett litet barn oftast ändå, brukar kunna vakna rätt tidigt och sådär (ifall det inte är så att E ska iväg och väcker mig väldigt tidigt).

Under dagen kommer E att vara hemma, så det blir bara vi två då i alla fall så det kommer att vara mysigt.

Förlåt att jag pratade på om det i typ tusen år...



Jag är övertygad om att Jonne kommer att bli en jättebra hälsocoach och han förtjänar verkligen all credd han kan få, för han är verkligen duktig. J

2012-03-22 @ 22:14:54
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Rinki

Lyckades trycka iväg kommentaren trots att jag inte var klar, så fortsätter här...klumpig



Sv: Oj, ibland önskar jag nog att jag behövde lite mer tid på mig när jag köper plagg, eftersom jag lite för enkelt kan få med mig något hem, men för att försvara mig lite så brukar det ändå bli bra plagg ;).



Har du något favoritmärke när det gäller nagellack, förlåt ifall jag har frågat detta tidigare, men kommer inte riktigt ihåg.



Nej, men precis! Det är väldigt tråkigt när man sitter och pratar med någon som inte verkar vidare investerad, då känner jag mig bara jättefånig. Som att jag kanske inte alls har något vettigt att säga. Men tror absolut inte att det skulle bli så ifall vi träffades, även om det kanske skulle kunna bli smått trevande till en början - om ens det. Du får ta och komma upp hit under sommaren, det är ju då det är som finast och så kan vi ta någon fika på en uteservering eller något ;). Hoppas att jag inte är för framfusig nu! Men jag har ju "dragit med dig" på resor och har ju inte skrämt iväg dig ännu.



Hehe, ja vi är verkligen lika! Att du också har svårt att klicka med andra tjejer, jag tror att det är för att du och jag ändå inte är "typiskt" tjejiga, trots att vi kan ha tjejiga attribut, såsom nagellack, hästar och annat. Men vi är ändå inte sådär tjej-tjejiga.



Nejdå, kommer nog inte att få ett nervöst sammanbrott över en bild på mig själv, det är snarare att jag blir väldigt petig och pedantisk.



Det lät ändå som ett nyttigt och lite intressant möte, men det är ju verkligen sant. Man vill inte verka vara en översittare som tror att man själv är bäst i världen, därför vill man linda in allting så att det verkar som att man inte tror så högt om sig själv ändå. Medan vissa ändå lyckas vara väldigt säkra på sig själv, utan att verka så ego...beror väl på vilken typ av person det handlar om.

"Höga hästar" finns på svenska också ;).



Jag tror inte att du har berättat det tidigare och jag har väl varit lite sådär försiktigt eftersom du inte har pratat om det vidare mycket alls. Jag förstår att du gjort det valet om din förra arbetsplats var så jobbig, jag hade gjort samma sak. Jag var arbetslös mer eller mindre hela förra året, lyckades få lite timmar på SATS och mina "varann helg"-helger, men det var ju inte mycket att hänga i granen. Hemskt dock att det finns sådana typer av företag :( usch! Jag tror ändå att du gör rätt grej, att du låter det vara istället för att ta dem till rätten, det känns som att det kanske blir mer konsekvenser av det.



Jag förstår att du inte känner dig som 30, jag tycker att 25 låter rätt mycket och det är jag inte heller riktigt redo för, även om jag har ett år på mig att bli det. Jag kan tänka mig att det är jobbigt att tänka på att du är arbetslös och så vidare, men jag vet att det kommer att fixa sig för dig <3. Du om någon kan det, du är stark och en underbar tjej, vilken arbetsgivare som helst skulle kunna skatta sig lycklig ifall de fick dig som anställd.



Oj, nej sterilisera mig skulle jag aldrig göra, nu är jag dock väldigt positivt inställd till barn, rent generellt -- det är bara det att jag känner att tiden inte är rätt just nu. Men precis som du säger så kan man ju faktiskt ändra sig. Och absolut, det är ett beslut som är privat och som man ska kunna få ta själv. Däremot är jag väl rädd ifall E aldrig skulle börja tänka på det, alltså i de banorna, för det är ju lätt att säga "ja, vi får tänka på det", men ibland måste det hända något för att komma till skott. Jag vill ju inte att det ska bli för sent heller, nu tror jag visserligen inte att det kommer att bli så, men du kanske förstår vad jag menar? Jag vet ju dock att han vill ha barn, men jag vet också att han känner att det inte passar nu. Men det kommer ju aldrig att finnas en direkt "rätt tid".



Jag gick faktiskt inte mycket på fester under högstadiet, var något disco jag var på typ två gånger, något årligt högstadiedisco. Det var väl rätt roligt, inget privat sådär utan man dansade. Men annars blev jag väl inte direkt bjuden på några fester. Kanske lika bra :P.



Åh, det låter ändå rätt så spännande att din bror har tagit på sig den uppgiften, att fira dig. 1:a juni kommer jag att komma ihåg i alla fall eftersom min pappa fyller den 2:a ;). Ska skriva upp det i kalendern ändå, för att vara på säkra sidan dock!



Du vet vad Murphy's lag är, fast ska jag bli förvånad verkligen? Vi är ju lika ;) men det känns som att det är så få som vet vad det är.



Pussar och Kramar <3.

2012-03-22 @ 22:30:48
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Åh, haha.. Jag åt två delikatobollar igår. Vilket sammanträffande ;)



Svar: Ja, jag har verkligen blivit kär i London.. Även om jag bara varit där tre gånger. Har dock planer på att åka dit många fler gånger :)



Tack så mycket! Han är riktigt stilig :)



Haha, ja man undrar ju hur det har tid dessutom. Och lust.. Men antar att det blir lite lättare (och roligare) när man får så många kommentarer och så mycket respons.



Ha en fin start på helgen. Kram!

2012-03-23 @ 07:27:32
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Sv: Tack så jättemycket för gratulationerna, det betyder jättemycket :). Ja det har varit helt underbart väder här <3, termometern visade att det var 24,6 grader i solen idag! Wow, verkligen. Har haft en jättemysig morgon och dag hittills och kvällen kommer nog att bli väldigt mysig den också, även om det inte känns riktigt likadant nu när föräldrarna inte är hemma, men de kommer nog att fira mig på något sätt när de kommer hem och de lämnade ju presenter innan de åkte så har fått en del.



Hehe, jag vet inte varför men jag gillar att skriva inlägg direkt såhär, så istället så kör jag Firefox varenda gång jag kommenterar till dig, där jag har Lazarus, som liksom sparar det man skriver ganska så bra!



Jag har hört att många varit väldigt beroende av just socker, det skulle jag inte säga att jag är, däremot så är jag väl inte världens bästa på att vara nyttig. Kan bli en del småätande och chipsätande för den delen ;). Så länge du mår bra, det är mest jobbigt att fokusera på siffrorna anser jag.



Min fot gör fortfarande ont, förra gången när jag skadade foten, samma fot dessutom fast på ett annat ställe den gången så tog det ett halvår innan jag klarade av att ha skor med lite högre klack. Nu så gör det fortfarande ont när jag går vanligt, men det kommer nog att gå över. Är det en spricka så kan ju läkare inte göra något och bruten är den ju inte, då hade det ju inte gått att gå ordentligt alls och det har ju blivit bättre sedan jag stukade den. Hm, jag skulle inte säga att vi är vidare nära på det sättet, vi har en ganska stormig bakgrund kan man säga...lite svårt att ta hela historien såhär över en kommentar, men kanske ett ämne vi kan ta IRL någon gång eller över mejl. Men hur som helst så känns det ändå som att vi båda vet att den andra finns där om det behövs. Och det är ju inte så att det är hemskt att umgås, det är mysigt, men det kan bli lite awkward silences och så vidare. Han fyller 21 i sommar.



Angående mina föräldrar så är det såhär (sorry att det blir värsta historien kring detta), min pappa är ju forskare som sagt och sedan jag var liten så har han samarbetat med andra forskare i USA som är delaktiga i de projekten som han varit med i och därmed så har de konferenser där bort med jämna mellanrum. Dock så brukar de ligga just över min födelsedag då det är 'Spring Break' i USA och de flesta universiteten är tomma. När jag fyllde 17 fick jag i present att följa med pappa till Berekely där de är nu och det var jättespännande och kul. Nu är ju min pappa officiellt pensionerad, men han jobbar kvar ändå ;) tror ingenting kan få honom att sluta jobba direkt, hehe. Och nu fick han chansen att åka dit och den ville han ju ta och min mamma som aldrig har varit där ville gärna följa med och det var ju klart att jag ville att de skule ta den chansen tillsammans! Men det känns lite konstigt.



Du skriver inte alls för mycket om dig själv, jag tycker att det är intressant och trevligt :).



OPI hade jag också gärna lagt pengar på tror jag, ifall jag hade haft dem ;) men samtidigt så är jag inte så himla flitig på att använda dem, vilket gör att många bara skulle stå. Hm, jag vet inte vad det är med mig och Depend, men det har aldrig riktigt klickat, jag kommer inte ihåg nu vad det är som inte fungerar men att nagellacket ofta är tjockt kanske? Själv använder jag mest IsaDora och Mavala.



Ja, speciellt när man inte känner personen man sitter och försöker konversera med så mycket, då är det lite svårt att kanske avgöra ifall den andra personen är tyst mest för att denne lyssnar och finner det man talar om intressant. Sedan är väl jag en sådan som lätt tvivlar på mig själv också, vilket gör att jag kan bli extra nojig i sådana situationer :P. Haha, ja börja med Stockholm så får London komma sedan! Det låter ju perfekt.



Jo, men något sådant är det! Jag är dock intresserad av kläder på det sättet att jag lätt shoppar kläder ^^. Dock finns det ju olika sätt att vara intresserad och jag är inte så tjejig på det sättet att jag är jättemedveten om mode och sådant, jag har aldrig varit en trendsetter och kommer nog aldrig att bli det och i vissa sammanhang, med vissa tjejer så känns det som att jag knappt vet vad stil/mode är. Men vi är båda definitivt intresserade av saker som kanske inte är typiskt tjejigt och vi vågar ifrågasätta lite också känner jag, även sådant som tjejer inte "borde" ifrågasätta.



Jo, jag känner också att jag gjorde en bra grej som började plugga. Men jag kommer ihåg att jag var jätteglad för det jobbet jag fick och det fungerade jättebra och det var på något sätt jobbigt när man själv började inse att alla runt omkring en hade rätt, att det var bäst att plugga för att komma någon vart i princip. Jag kände mig inte redo för att plugga igen, eftersom jag var rädd för att faila ytterligare en gång. Dessutom visste jag inte vad jag ville plugga, det jag pluggar nu komma jag in på som på ett bananskal. Jag läste faktiskt om ämnet i en skönlitterär bok "Picture Perfect" av Jodi Picoult (har skrivit en recension om den på bloggen) och blev intresserad och bestämde mig för att söka in och det var inte ens mitt första val. Så visst känns det skönt nu, men samtidigt så ska inte plugg behöva vara det enda alternativet känns det som! Jobben ska fungera. Jag håller med dig, det ska bli riktigt intressant när det hela vänder!



Jag kan tänka mig att det är jobbigt, jag har inte varit i den situationen, men min vän som jag berättade om tidigare (som ska få barn nu till sommaren men tidigare inte var så high på det), hon var egentligen inte negativ till barn (visade det sig) utan hon var bara irriterad på folks inställning, att bara för att man har varit tillsammans med en viss person under en tid och har en viss ålder, då ska man plötsligt skaffa barn och gifta sig. Något som måste få ta sin tid. Så jag kan tänka mig att det är jobbigt, men det kommer att lösa sig. Fokusera på dig och Jonne, hur ni mår, hur ni känner och hur ni vill! Det är det allra viktigaste, alla andra kan bara vara tysta. Sedan tror jag ju egentligen att de flesta mest är nyfikna och inte tänker på hur det kan tas, jag hoppas att det blir bättre.



Jo, precis! Så känner jag också till viss del, väldigt lättad att han, som så ung, är villig att diskutera och lyssna. Samtidigt känner jag honom och vet att han kan "fundera" på saker i evigheter och aldrig riktigt komma till skott ifall han inte får en ordentlig kick i baken eller ja att något händer. Men jag vet att det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt ;). Jag vet att jag egentligen har gott om tid på mig, men det här med barn...om han inte skulle vilja det framöver, eller inte "komma till skott", så känns det som en dealbreaker för mig. Och ifall det blir så, så vill jag ju inte börja om på ett helt nytt förhållande, ge förhållandet en viss tid, innan man börjar försöka skaffa barn. Men nu går jag "a head of myself". Jag vet att det kommer att lösa sig som sagt :).



Skönt att jag inte missade något angående festerna då ;) men det kändes rätt jobbigt ändå att vara lite av en social outcast. Men antar att jag inte var världens bästa vän alla gånger heller, som vi har snuddat vid tidigare.



Puss och Kram på dig!



2012-03-23 @ 17:43:50
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Ja, det känns som ett par snygga glasögon kan göra en hel outfit. Om man hittar de där perfekta vill säga :) Jag passar inte heller i många märken eller modeller, har kört på ett par från Gina Tricot de senaste åren som jag verkligen älskar! Hoppas de håller ett tag till, tror nämligen inte att de säljs mer tyvärr.



Jag köpte tre nya delicatobollar igår då jag och min vän hade myskväll, himla gott! ;) Vi körde på riktigt gottekväll och köpte med oss allt du kan tänka dig, även tacos som vi käkade till middag. Mums! Vad hade du för dig igår kväll?



Är det din pappa som bor i England? Har för mig att du sagt det. Är du född/uppväxt i England eller hur ligger det till? Och när flyttade du hit "på riktigt"?. Om jag får fråga.



Tack! :) Den andra heter Nikki, dem är bröder. Min kompis tyckte han var en riktig rockstar så det är efter Nikki Sic han fått sitt namn, min vän ville även att Six skulle vara med i namnet, men Nikki räckte för min del :) Nej, han är svart-vit, med rosa trampdynor medan Lucky då är helsvart och har svarta trampdynor :)



Tack detsamma, hoppas du har en bra lördag! Kram

2012-03-24 @ 15:21:30
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Sara

fin blogg :)

2012-03-24 @ 18:30:46
URL: http://kunskapislam.blogg.se/
Postat av: Rinki

Måste bara lägga till en sak, såg ett par linne på en hemsida nu som fick mig att tänka på dig jättemycket, jag vet inte om det riktigt är din stil... :) men här i alla fall:



http://www.boozt.com/se/sv/whiite/poula-top_841575/841580?navId=4474&page=16&limit=100



Rosa, vitt och grått var färgerna där. Och då de är på ordinarie pris så borde denna rabattkod gälla: ENGLA15 (fast jag vet inte om rabattkoden fortfarande är giltig)



Om inte, så finns dessa på REA, samma mönster, olika färger: Blå, Beige/Grön, Orange/Röd och Naturvitaktig :)



http://www.boozt.com/se/sv/whiite/poula-t-shirt_476613/477471?navId=5249&page=1&limit=200



PUSS!

2012-03-24 @ 19:56:36
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Rinki

Förlåt att jag spammar, tänkte skicka dig dessa länkar också. Från en annan sida.



http://se.bestseller.com/only/t-shirts---tops/DANISMHTOP/15062876,sv_SE,pd.html?dwvar_15062876_colorPattern=15062876_RAVEN_315797&forceScope=



http://se.bestseller.com/only/t-shirts---tops/TYLERSSTOP/15063194,sv_SE,pd.html?dwvar_15063194_colorPattern=15063194_MEDIEVALBLUE&forceScope=



http://se.bestseller.com/only/t-shirts---tops/STARSS/STOP/15062882,sv_SE,pd.html?dwvar_15062882_colorPattern=15062882_BLACK&forceScope=



PUSS!

2012-03-24 @ 22:25:55
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Ja, det har jag verkligen. Bästa helgen på länge! :) Hoppas även din var bra :) Hunger Games var bra ja. Jag har ju inte läst böckerna men min vän som var med har läst första boken och hon tyckte ändå att dem hade fått med det viktigaste och knytit ihop det på ett bra sätt, även om hon sa att hon saknade vissa saker/händelser.



Jag är väldigt dålig på att hålla mig borta från godsaker, både på helger och vardagar. Ska försöka bättra mig på den biten! Fick även hemma mina föräldrars gamla träningscykel, så tänkte börja med den några gånger i veckan och även gå ut och gå. Kanske kan få med Beach 2014 iaf! :P Haha.



Ja, hon är så nöjd med det namnet :) De blir tre år nu i maj, har haft dem sen augusti 2009. Köpte dem faktiskt av en lastbilchaufför och hans flickvän, som även hon kör lastbil, deras katt hade fått fyra ungar och skulle sälja. Så då slog jag till! :) Du har aldrig haft husdjur själv eller?



Vad roligt! Kan tänka mig att du var stolt :D



Ha en fin start på veckan! KRAM

2012-03-26 @ 12:39:07
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: anniepiie

Mums va gott :D men jag har oxå intalat mig själv att inte få i mig så mkt socker! :P inte på vardagarna iaf! ;) hihi SV: Ahh hon verkar verkligen vara en sån person. Måste se hollywoodfruar när det börjar igen. :) Hoppas att du har en bra start på veckan nu! :) Kramar

2012-03-26 @ 19:15:51
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...