En underbar helg!

Jag är fortfarande helt mör och sönderbankad efter helgen, men det var en underbar helg! Visst fanns det vissa moment som jag helst hade velat ta bort för att göra helgen till den bästa ever, men det var så nära det kunde komma!


Både fredagen och söndagen njöt jag och min kärlek av att bara få vara själva och mysa för en gångs skull. I fredags tittade vi på Tintin och åt gott och myste. Söndagen körde vi på våfflor eftersom det ändå var våffeldagen och tittade på filmen In Time. Tintin var otroligt snyggt animerad och mycket roligare än jag trodde! In Time var jättebra med även om jag tyckte slutet blev aningens rörigt. Men fortfarande en bra film!


Lördagen var det ju som jag nämnt tidigare dags för Solitudes releasefest och det var fantastiskt kul!! Tyvärr led jag hela dagen av en väldigt konstig huvudvärk som gjorde sig påmind några gånger under kvällens gång. Jag kunde må hur fantastiskt som helst och helt plötsligt bara blixtrade det till i huvudet på mig och jag kunde i stort sett bara sitta och gnugga tinningarna tills det släppte. Men tack och lov så hände detta bara några få gånger under kvällen. Och det förstörde inte min kväll alls! Och Solitude levererade som alltid!! Jag träffade även några vänner som jag inte träffat på hur länge som helst! Och drack en ganska god likör med det roligaste namnet någonsin, nämligen Fiske Fjaes! Och inga brutna revben, bara en öm och stel nacke, några blåmärken och en smärtande arm!

Tyvärr hade jag inte med mig mobilen eller någon kamera så jag har inte ett enda foto att visa från kvällen, men ska försöka få tag på det på något sätt.


Sen var det tyvärr en grej som hände under spelningen som gjorde att jag tappade all respekt för en person som jag en gång kallade en vän och som jag litade på. Men man får väl försöka se det positivt. Nu vet jag precis vad det är för människa och så behöver jag inte lägga någon mer energi på denna person!


Som sagt, överlag var det en av de bättre helgerna jag haft på länge!!


Kommentarer
Postat av: Anki

Ååå låter som en underbar helg! Synd bara på huvudvärken och den usla människan. Men det är ju bra att veta hur personen är så du slipper den.

Kan inte Solitude komma till dalarna och spela snart?!!

Å jag har undrat länge hur tintin är. Var rädd att den skulle vara för överdriven och banslig, men den har verkat bra på trailern. Ska verkligen ta och se den! Och In Time, och War horse!

2012-03-26 @ 22:26:49
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Härligt! Då känner vi båda likadant för våra helger ;) Lyssnade förresten på din brors band, och jag gillade det! Tycker om när musik blandas på det viset :)



Svar: Tack, men det har inte gått över ännu! Har också funderat på ifall det är benhinneinflammation, får se ifall jag kanske behöver besöka vårdcentralen..?



Haha, precis. Får försöka ta det långsiktigt, får i år blir det nog inte många besök till stranden ;) Nejdå, men jag ska verkligen försöka komma igång med träningen och äta rätt, inte bara för att försöka gå ner lite men även för att må bättre! Saknar den känslan. Spelade ju handboll i flera år som jag sagt förut, då både käkade jag bra (eller bättre iaf) och tränade regelbundet, inte konstigt att min kropp reagerat som den gjort då jag slutade med allt som har med träning att göra och istället började med allt som har med onyttig mat att göra ;) Ska verkligen försöka lägga om allt och sätta nya mål.



Oj, en hel djurgård ju :) Men djur är mysiga! Har faktiskt aldrig haft hund, men många vänner har det. Tror inte jag skulle kunna ha det just nu ändå, med tanke på att jag bor själv och är borta så länge om dagarna.



Hoppas du har en bra tisdag såhär långt! Kram

2012-03-27 @ 12:23:51
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Hanna

Hej!

Bra blogg och grym design med det rosa och svarta, hur gjorde du det?

Vilken bra helg det låter som, helger är sköna faktiskt <3

Kraam!

2012-03-27 @ 17:26:07
URL: http://presentl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...