Albumet har släppts!!

Jag har nog inte berättat att jag ska på releasefest på Industribaren i Värnamo på lördag. Det är min brors band Solitude som släpper sitt album så det kommer bli awesome!! Sist de hade releasefest knäckte jag ett revben så ni kan ju tänka er vilket röj det kommer bli!!


Albumet Tied to the anchor släpptes idag och den har redan fått sin första recension på Rocknytt.se där den fick 10 av 10!!! Så ni kan tänka er att jag är alldeles stoked och sprickfärdig av stolthet!! För att citera recensenten Sebastian Kristensen:

"Jag har aldrig någonsin skådat en bättre debut och min inställning till detta är att jag aldrig kommer att finna nånting bättre heller!"


Hur awesome är inte detta!!! Ni kan läsa hela recensionen på Rocknytt!


solitude-tied-to-the-anchor


Albumet ligger ute på Spotify och iTunes och bandet håller på att fixa en webshop där man kan beställa albumet snart. Ni får hålla ut så länge. ;)


Kommentarer
Postat av: Rinki

Nästan hela min kommentar försvann eftersom jag lyckades stänga ned fliken med touch-paden, oftast så brukar det finnas kvar...det som jag har skrivit när jag öppnar samma flik igen via Google Chrome men nu fungerade inte det och tror du inte att samma sak hände ytterligare en gång, hade dock inte hunnit komma så långt då. Så nu öppnade jag upp din blogg in Mozilla Firefox istället, där jag har installerat en grej som ska "komma ihåg" det jag har skrivit i princip, som en back-up. Nu kommer jag säkert inte att lyckas med samma sak igen, ändå, bara för att nu gör det ingenting.



Tredje gången gillt då!



Vad kul att din brors band ska ha release-fest, jag hoppas att det blir kul, dock så hoppas jag verkligen inte att du bryter ytterligare ett revben, vad hände? Det måste ha gjort jätteont?



Sv: Det har varit vår här idag också faktiskt, har hört att termometern varit uppe i hela 15 grader och det verkar som att värmen tänker stanna tills på lördag då den sjunker lite, till nio grader, men det är ju inte vidare farligt. Blir ju fint på fredag, så det passar ju min födelsedag i alla fall :).



Kul att Jonne gillar 100-åringen, då hoppas jag att han blir ännu lite gladare över kommentaren. Han verkar verkligen ha rätt inställning, din Jonne, bara av att läsa hans blogg så märker man ju snabbt att han är väldigt bra och pedagogisk. Psykologin är ju väldigt viktig när man håller på med ett sådant yrke och man måste också lära sig en typ av 'bedside manner', precis som en läkare, man måste lära sig att prata med folk. Det känns som att många hälsocoacher snarare vill sälja en speciell typ av image, som kanske inte alls passar alla.



Jag har fått höra från många att jag har ett bra minne, vilket jag antar att jag har dock. Dock så önskar jag att det var minst lika bra på att komma ihåg skolrelaterade saker, men jag antar att den typen av information är svårare att ta till sig också, därav svårigheten att komma ihåg den. Sedan är ju du och dina kommentarer mycket roligare att lägga på minnet :). Haha, roligt att du ändå verkade hitta många fina plagg, men köpte två stycken nagellack! Bra där Jenny klappar på huvudet ;).



Jo, absolut bidrar media till den sneddrivna bilden av kvinnor inom manliga arbetssektorer! Kul att höra att det i Gnosjö och Värnamo är så pass jämnt fördelat ändå!



Jag kan också vara ganska blyg, men precis som dig så tycker jag att sådant oftast släpper. Fast det är ju klart, är det en person som inte vill möta en på vägen och liksom inte hjälper till att driva konversationen framåt så blir det ju jobbigare. Men när jag väl har kommit igång med en person som jag känner att jag gillar och är bekväm med, då kan jag prata på rätt så mycket och obehindrat. Nu ska jag dock inte säga att jag inte borde åka ned till Värnamo någon gång, eftersom jag aldrig har varit där. Men kalla mig Stockholmskär eller lite lat, så tycker jag ändå att du ska komma hit ;) speciellt om du inte ens har varit här! Det är ju huvudstaden trots allt, hehe. (Såhär långt hade jag kommit i mitt kommentarskrivande första gången, innan allting raderades).



Haha xD numera behöver jag bara säga Jenny så vet E vem det är jag pratar om. Men det känns verkligen skönt att få ha en kvinnlig vän om man ska säga så, det är så få tjejer/kvinnor som jag klickar med. Hm, jag vet aldrig om jag ska skriva tjej eller kvinna. Kvinna tycker jag låter så propert och vuxet och jag känner mig inte riktigt så...^^



Nej, men det är klart att jag ska få till en bild någon gång. Det är inte så att det är så jobbigt egentligen, jag vill bara lyckas få fram en bra bild och det är ibland väldigt svårt, ett helt projekt ibland faktiskt :P.



Jo, precis! Det är alltid mycket enklare att prata om det negativa med en själv, det kommer jag ihåg att en lärare tog upp med oss under högstadietiden. Tror att det var min bildlärarinna (som hade ett annat ämne också just då, något elevens val-liknande) -- att hon ville uppmuntra oss att tala om vad som var bra med oss själva istället, vilket var mycket tuffare och jobbigare. Hela förra året var jag i princip mer eller mindre arbetslös, jag hade ett extrajobb typ och under tiden så fick jag ju gå på arbetsintervjuer och då var det jobbigt att prata om vad man var bra på. I alla fall till en början, sedan kände jag att man gick in som i en roll liksom, då det blev enklare att på ett sätt distansera sig från en själv.



Vad är det du gör förresten, jobbar, pluggar? Jag har nog inte ens frågat dig eftersom du inte skrivit vidare mycket om det. Förlåt, blev lite nyfiken nu bara :).



Nej men jag menade inte riktigt att du nedvärderade dig själv, det är ju så att övning ger färdighet och har man hållit på med något under en längre period, ja då blir man ju bra. Men så är det ju för de flesta, men man borde ändå öva sig på att ta avstånd och kunna stå för att man är duktig. Även om det är svårt.



Haha, okej! Men då vet jag, det är intressant jag hade väl gissat på att du var runt 25 eller så. Skönt att du slipper någon kris i alla fall :).



Oj, sitta och droola i ett hörn, det lät ju inte jättebra. Men jag tror nog att det är första chocken, sedan börjar man tänka och jag menar egentligen är det ju en rätt naturlig grej, att skaffa barn...så kanske kroppen ställer in sig på ett sätt, eftersom den varit redo ett tag. Jag har en kompis som väntar barn nu till sommaren, hennes första och tidigare var hon ändå rätt så negativ kring barn och ogillade att många andra hade mage att fråga henne och hennes fästman ifall de planerade barn bara för att det var något de "borde" göra, som ett nästa steg i förhållandet. Hon är i samma ålder som du är nu. Men nu när hon blev gravid så har hon liksom ändrats, jag antar att en sådan upplevelse ändrar en väldigt mycket också. Precis som du sade, så kan man ju inte helt föreställa sig situationen innan man varit i den.



Du får absolut säga "fjortisar", det skulle jag också ha valt, det ordet. Och jag håller med, som vanligt ;) även om jag när jag var i den åldern desperat försökte passa in. Även om jag inte var så himla fjortis, men försökte nog vissa gånger ändå.



Själv är jag ju 23, men fyller 24 på fredag. När fyller du 30, blir det någon fest? Hur brukar du fira?



Puss och Kram på dig!



(tredje gången gillt verkade fungera och såklart lyckades jag inte komma åt touch-paden nu, när det inte hade gjort något ifall jag gjort det...Murphys lag! ;)).

2012-03-22 @ 00:23:45
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Så himla roligt! Då hoppas vi att det går bättre för dina revben denna lördag ;)



Svar: Ja, jag gillade dem alla. Så beställde hela köret, betalar ju bara för fyra dessutom. Fynd! ;)



Ja, jag har provat det där med att sitta på huk framför spegeln. Blev inte så bra den gången ;) Men kanske får ge det en andra chans.



Då ska jag faktiskt ta och logga in på spotify redan nu och spana in dem :)



Ha en fin torsdag! Kramar

2012-03-22 @ 07:07:57
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...