Vagabond

Då var det dags att förflytta sig ännu en gång. Om en kvart drar jag tillbaka till Värnamo och vet inte alls när jag ska tillbaka till Hillerstorp igen, kanske aldrig mer. Jo, jag kommer nog åka till Hillerstorp lite då och då för att hälsa på min kära mor. Och förvisso redan på fredag kväll för att packa ner mer saker. ^^ Ha ha, man kommer aldrig härifrån helt. 

Som sagt, nu börjar livet i kappsäcken ett tag tills lägenhetsnyckeln blir vår! 

God natt på er alla så länge!  






Kommentarer
Postat av: Rinki

Oj, spännande :) men det kommer att gå bra och förhoppningsvis så kommer det att gå jättefort att du knappt kommer att märka av det hela.



På ett sätt vill jag att tiden ska gå jättefort, förbi allt sommarjobb och bara kunna få "landa" i början av augusti, när jag har jobbat klart. Och då har vi förhoppningsvis kommit i ordning i lägenhet så att vi kan njuta av lite ledighet tillsammans. Å andra sidan så kommer ju sommaren att vara slut då och sedan blir det tillbaka till plugg i 110%, det känns inte heller helt underbart. Nåja, får längta tills nästa vinter, då det blir lite ledighet eller typ nästa sommar ;). Önskar att jag kunde ta sommarlov som när jag var liten och bara vara ledig. Dock så njöt jag väl inte så mycket av den lediga tiden då, eftersom jag var så van vid att vara ledig då.



Sv: Jag ser fram emot dina inlägg också självklart, dina nagelinlägg tycker jag är jättecoola. Vad är nästa tema?



Ah, det förklarar varför. Jag blev lite förvånad över att dina svar var lite korta ^^, våra har ju en tendens att bli rätt långa. Det låter som underbara drinkar, det är roligt att få blanda ihop lite, dock har vi inte haft vidare mycket alkohol hemma, men i nya lägenheten så kan man ha litet stash ;). Den lila låter verkligen jättecool, bra idé det där med citronsaften för att få det att bli lite mer neon-igt.



Vad roligt att Jonne är så intresserad av inredning, E är väl rätt intresserad också men jag har nog rätt så fria tyglar i alla fall, han vet att jag har sett fram emot att få inreda typ hur länge som helst ;).



Jag förstår att det måste vara svårt att ta hand om alla yngel, men de såg ju coola ut på ditt foto :), hur många kommer ni att kunna behålla själva?



Utbildningen jag ska på är typ som en grej för att få kontakt med turistmålen här i närheten som vi refererar till en del och hjälper turister att hitta/nå, då är det ju bra ifall vi vet mer om dem själva. Jag har varit på båda öarna tidigare när jag har seglat dit med föräldrarna, men det var länge sedan så detta ska bli rätt roligt.



Ja, jag är jättestolt över E, han tyckte visserligen inte att presentationen kändes vidare bra, men de har ju klarat sig och han tycker aldrig om att redovisa på det där sättet. Sedan var de sist på hela dagen, så de få (utöver examinatorn) som var kvar var inte sådär jättetaggade heller.



Jag känner igen det där, jag kände mig väl rätt hemma hos mitt ex efter ett tag, men mamma och pappas hem var ändå hemma kändes det som, oftast. Men då umgicks jag mer med mina föräldrar och så på helger, nu när vi bor en sådan bit ifrån så är jag inte där lika mycket och därmed så känns det väl inte riktigt lika mycket som hemma heller. Tror mitt behov av att få känna mig hemma där har minskat också, visserligen har jag väl haft lite "kris" moment under de två åren som jag bott hos E och hans mamma, då jag inte har känt mig riktigt hemma någonstans. Men nu känns det riktigt bra.



Puss och Kram!

2012-06-14 @ 16:58:30
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...